|

Cine imi recomanda niste obiective turistice din Brasov? ma intereseaza alteceva decat biserica neagra, si daca se pot vizita sambata 21 decembire, daca este deschis, ce program de vizitare au...

si toate detaliile big grin

multu'

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aici ai obiectivele turistice din Brasov, daca dai click pe fiecare din ele, iti explica ce este, unde il gasesti si ce program de vizita are, dar in 21 decembrie e totul deschis, Brasovul e oras turistic si sportiv, o lume intreaga vine sa-l vada si sa faca schi, nu e inchis aproape nimic!
Uite:
http://www.welcometoromania.ro/Brasov/Brasov_Lista_Obiective_r.htm
Acum,in afara de ce-ti vei alege din lista de mai sus,o sa-ti spun unde te-as duce eu,ca sa-ti ramana Brasovul in amintire...
As incepe cu Cetatea de pe Dealul Melcilor,de unde as cobori in Parcul Central si la Modarom.
Acolo,ti-as da un cheeseburger la McDonald's,dar daca nu ti-e foame,te pot lasa sa astepti pana in Piata Sfatului,unde gasim KFC.
Urcam pe Republicii(magazine stanga-dreapta cu tot ce-ti poate dori sufletelul,numai marci si figuri,daca simti nevoia),putem bea o ciocolata calda la una din masutele intinse de-a lungul strazii si ne trezim in Piata Sfatului,unde troneaza Casa Sfatului si se uita la tine Biserica Neagra.
Cotim pe langa Casa Hircher si o luam catre Poarta Schei,n-o sa uit sa te duc si pe strada Sforii,o strada doar de un metru latime,un om incape sa mearga pe ea,pe bicicleta sau pe jos...
De acolo,te duc catre Maternitate,de unde incepe strada numita "Dupa ziduri" si te urc pe scari sa vezi de aproape turnul alb si turnul negru si sa faci fotografii pietii Sfatului de la inaltime!
Ajunse la drumul catre Poiana,coboram iar catre Brasov si poate ca vrei sa mergem sub Tampa,unde avem teleferic si urcam pe muntele Tampa,exact langa inscriptia pe care o vezi din tot Brasovul, cu numele orasului...
E un tur de forta sa faci atatea intr-o singura zi si numai cu piciorul(si ti-am propus doar ce pare mai important!), dar merita, Brasovul iti va ramane de neuitat!
Nu degeaba l-au numit acum doua veri "probably the best town in the world"!

Sarbatori fericite si, cand mergi, saluta-l si din partea mea, e orasul meu si cel mai iubit din lume!
:)

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tampa, cabana la iepure din racatau, centru vechi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In Brasov, in afara de centru ala cu biserica neagra si zidurile de aparare ale cetatii nu ai ce vedea... Doar niste giratorii. Poate doar asa, sa stai sa admiri arhitectura cladirilor. S-ar putea sa aiba si un parc frumos, dar eu nu l-am gasit niciodata cand am fosta acolo laughing Brasovul este un oras superb in sine, prin arhitectura si pozitionare, nu prin monumente si cetati.
In Poiana Brasov e frumos, mai ales iarna. Ar mai fi si Parc Aventura din Darste dar iti trebuie conditie fizica buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează