|

:dam o problemuta:d...si am nevoie de ajutor (cel mai bun primeste fundita) vreau sa aflun niste locuri turistice in italia, dar mai multe ...please raspuns urgentnot worthypentru fundita

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce am vizitat ar fi statiuni la Marea Adriatica:Lignano, Rimini, Venetia; orase Padova, Florenta, Milano, Roma, Napoli etc.

| a răspuns:

Oriunde ai merge ai ce vedea happyOrasele banuiesc ca le stii si nu are rost sa le spun.Incearca "Gardaland"(parcul de distractii de langa Verona), Lago di Garda, Cascata di Varone (cascada in stanca, intrarea costa 10euro/pers big grin ), Lago di Tenno(mai sus de cascada pe serpentine, e foarte mic dar merita, o sa vezi de ce). Toate sunt in zona.Lago d'Iseo un pic mai la vest.Borno si Ponte di Legno(poate mai prinzi zapada pe partii happy. Ultimele trei sunt in Vallcamonica (ajungi plecand din Brescia). Sfat:intra in Italia din Germania pe la Bolzano si coboara in jos.Nu o sa uiti niciodata.happyDupa te intorci pe la Venezia-Treviso-Austria. Daca mergi in sud, ia-o pe o autostrada si intoarce-te pe cealalta, asa vezi ambele parti (E-V).

| a răspuns:

ROMA, ANCONA(este foarte frumos acolo), MILANO, VENEZIA... oriunde vei merge oricum ai ce sa veziwinking

| a răspuns:

Pai hai aici unde sunt eu, Vieste, e aceea portiune, unica de altfel, iesita in Marea Adriatica... Un orasel mic si extraordinar.Vieste se afla in sudul Italiei si vara nu ai loc sa arunci un ac.Sunt foarte multi turisti veniti din toata lumea!
Pa! Anunta-ma daca viibatting eyelashes
P. S cauta pe googlewinking

| a răspuns:

Nord: Venetia, Milano, Lacul Como, Parma,
Toscana: Florenta, Pisa ori Siena. Foarte frumoasa zona Val di Chiana cu Montepulciano si Cortona sau Asisi,
Lazio: Roma,
Campagna: Napoi (Vedi Napoli e pai muori),
Insula Capri,
Sardegna.

Si mai sunt o gramada...

Sper sa iti fi fost de ajutor.