| alfabet258 a întrebat:

Dau funda. As vrea sa plec vara asta la mare cu o prietena si sa stam o saptamana. La cat ar ajunge cheltuielile fara cazare la hotel(adica ce ne cumparam, cluburile vizitate s-a.m.d.) in Vama?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde ce vreti sa faceti. daca vreti sa faceti plaja, sa va plimbati, sa va relaxati, nu o sa fie prea scump, va trebuie cam 50 de lei pe zi pentru mancare. Nu prea aveti ce sa va cumparati de la mare, luati-va tot ce este necesar (costume de baie, slapi, creme de protectie) dim orasul vostru, sunt la jumatate de pret.
Daca vreti sa mergeti in cluburi, va poate costa si 500 de lei pe seara (depinde de clubul ales).
Cluburile nu sunt obiective turistice, nu se viziteaza, in cclub mergi sa participi la o petrecere.

2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Depinde acum ce varianta alegi. Stau in Mangalia, langa Vama Veche, deci stiu ce vorbesc. Scuza-mi expresia, nu te jignesc, nu stiu ce fel de om esti, insa o sa fiu corect si o sa-ti spun direct. Daca o dai, impreuna cu prietena ta, in boschetareala, daca intentionezi sa mergi acolo si sa imparti bautura, tigarile si drogurile cu toti nespalatii de pe plaja, daca mergi acolo, iar masa ta principala consta intr-o rosie cu nu stiu mai ce, servita pe plaja (dupa ce bei mult, nu prea mai poti sa mananci) si daca esti genul de om care face autostopul, poti trai lejer o saptamana cu 100 de lei. Nu toti cei care se cazeaza in Vama adopta acest stil de viata, insa majoritatea da. Daca vrei sa duci, timp de o saptamana, un trai decent, sa te distrezi cu adevarat si sa mananci bine, ar fi indicat sa-ti iei 800 - 1.000 de lei la tine. Eu asa as face. Chiar daca iti vor ramane bani, macar stai linistit. Vama Veche nu este o statiune scumpa deloc. Ma repet, nu am intentionat sa te jignesc sau sa te pun intr-o lumina proasta, insa ceea ce se intampla in Vama este cam strigator la cer.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate sa te coste 1000 ron sau 100 de ron

numai voi stiti in ce cluburi, cat consumati, ce mancari, in cate seri va duceti samd