|

De ce credeti ca amenajarea strazilor este importanta? In ce fel ati amenaja strazile pentru a nu mai fi un pericol public? Cel mai bun si mai rapid raspuns primeste vot+funda(plss trimiteti de acum, ca la 11 maine sa fie gata, maine e 30.11.2011)Merci anticipat!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Straziil ar trebui amenajate astfel incat circulatia sa nu devina un chin, ci o placere. De multe ori se intampla ca pe straziile inguste, pe mijloc, sa fie puse flori, intinse pe circa in metru, iar in lungime, ei bine, vreo 50 m uneori poate. Trecerile de pitoni ar trebui marcate mai des, nu ar trebui lasate decolorate, astfel incat aceea sa nu mai pare chiar o trecere de pietoni. Mesajele de pe pancarde : " Viata are prioritate!" & " Stop! Viata pe primul loc! " ar trebui sa fie mult mai raspandite. Amenajarea consta si ea in placerea fiecaruia : iarna beculetele si decoratiunile nu lipsesc. De Craciun nu lipseste niciodata bradul urias impodobit sa pe marginea strazii. De Paste, iepurasul care priveste spre masinile galagioase nu lipseste nici el. Pe marginea trotuarelor ar trebui amplasate garduturi rezistente, pentru a nu fi nevoie sa ne facem griji sa cineva va parca in fata magazinului preferat si nu vom putea intra [ sa luam bluza aia mijtooo`love struck laughing ].
sper ca te-am ajutat. funda daca iti place.happy

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Chiar n-ai imaginatie?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Strazile ar trebui amenajate prin amplasarea de trotuare de-a lungul lor pentru ca pietonii sa nu fie nevoiti sa mearga pe strada sa incurce traficul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează