|

De paste, unde e cel mai frumos sa faci turism, l Ierusalim, la muntele Athos sau la Vatican? (stiu ca e cam tarziu acum, eu ma gandesc pentru la anul)

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca esti catolic la Vatican.
La muntele Athos nu ai cum sa ajungi mai ales daca esti femeie
La Ierusalim ar fi bine oricum sa ajungi o data in viata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer eu iti recomand la Ierusalem, este superb, eu am fost acum 13 ani si pot sa-ti zic ca de Pasti este super, ai ce vedea, cu siguranta nu vei regreta.Bafta si mult succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana ajungi trece pastele. un paste fericit si multa sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceau. Ierusalimul este foarte frumos. Eu nu as sta pe ganduri :d. Dar este decizia ta. Si Vatican este frumos, vizitezi si Romabatting eyelashes. Athos este frumos, intreaga Grecie surprinde prin arhitectura sa. Sunt 3 locatii mirifice, orice vei alege va fi frumos. Take Carewinking.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma numesc florin mihai si am 15ani sunt busteni si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa. tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna. tata este operat la picior are 2 tije in picior, si doua operatii la picior. din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin, datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc. va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati 0723022632 va multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează