| SweetAndDead a întrebat:

Hei! Stie cineva daca te poti caza la un camin al unui liceu (student fiind), avand in vedere ca am intrat la taxa si ca cei de la taxa nu au locuri la caminele studentesti in Bucuresti? Astept doar raspunsuri utile si sigure daca se poate, nu aberatii copy-paste de pe net (nu dau funda pentru asa ceva, deci nu va chinuiti degeaba)

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sunt o grămada de cămine in București unde stau și studenți și elevi și muncitori. E unul la Obor, unul la Băneasa, la Grozăvești dar nu alea care aparțin de Poli ( pentru ca acolo merge doar dacă cumperi de la cineva loc), in Tei de la UTCB. Pe astea le știu eu, dar sunt mult mai multe. Au prețuri începând cu 150 lei dar trebuie sa te duci acum, ca dacă te duci in toamna sa ceri un loc s-ar putea sa nu mai fie. Ai și alternative de cămine private (ala din Titan și altele), dar după părerea mea nu prea merita pentru ca la banii aia poti sa închiriezi ceva și sa ai camera ta. Majoritatea liceelor au cămine dar rar găsești sa primească și studenți pentru ca e cerere mare și alea au fost făcute pentru elevi, legal nu prea poți, doar sa cazi la înțelegere cu administratorul. De NIchita Stanescu știu ca accepta și studenți, acum nu mai știu exact.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Normal că te primește, auzisem că de la criza asta, unele cămine primesc chiar și muncitori. Pur și simplu găsești un cămin care-ți convine ție apoi vorbești cu cineva de acolo pentru a te înscrie. Nu văd problema dacă tu ești student și ăia sunt elevi.