Întrebare recomandată |

Hey TPU, trebuie sa merg intr-o excursie cu clasa (scuzati cacofonia), dar nu ne vine nici o idee mai interesanta legata despre locatia in care am putea sa mergem. Îmi puteti da cateva idei? Sa nu fie foarte scump si sa fie locații originale (fără Vatra Dornei, Durau sau mai stiu eu ce chestii comune). Dau funda celor mai multe si originale. P.S: Excursia ar trebui sa fie cam in perioada de sfârșit de Octombrie- început de Noiembrie.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O idee ar putea fi „marea toamna târziu - Constanța".
Sau „prima zăpadă pe Transalpina - Rânca" (cu puțin noroc... eu am prins acolo prima ninsoare prin octombrie, acum vreo trei ani).
Ori „o fostă capitală bulgară, cu istorie împletită cu a noastră - Veliko Târnovo".
O altă variantă ar fi o zi prin copaci - parcuri de aventură. Recomand în special Comana (unde mai sunt și alte chestii de văzut) sau Brașov.
etc.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu spui nimic de lungime. O zi, doua?
In primul rind, o excursie daca e bine pregatita aproape nu conteaza locul. Trebuie sa ai un program si sa stii cam ce vrei sa faci acolo. Vrei sa vizitezi? Vrei sa intilnesti oameni interesanti? Vrei sa te distrezi? Daca nu te pregatesti nu vei avea niciuna din ele ca lumea.
Sfatuiti-va cu un profesor in care aveti incredere dupa ce alegeti destinatia.
Un obiectiv poate fi Bucuresti, pur si simplu. Chiar daca locuiesti in Bucuresti!
Altceva? Natura nevizitata, salbatica, in Muntii Dobrogei, apoi vreun oras de pe litoral. Se poate merge pina la Balcic. Depinde de timpul de care dispuneti si de virsta voastra.
Sau poate ceva in strainatate. Budapesta e e excelenta.
P.S. Atentie la mijloacele de transport. Autobuze, microbuze de doua parale cu soferi obositi care merg noaptea si dau prin ripi.
PPS. "Cu clasa" nu e cacofonie :-)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Bucuresti happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu iti spun doar atat, in aceasta perioada cel mai bine e sa admiri natura de la munte, care moare tot mai incet deoarece toamna este n anotimp melancolic si nostalgic. Pune si tu ceva imaginatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează