|

Hi TPU!

Stie cineva daca in zona Ranca (Transalpina) se poate campa si daca se poate face si gratar? Intentionez sa fac o escapada intr-un weekend. Multumesc! Dau FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Anii trecuți am văzut câteva corturi și pe lângă drumul spre Rânca, ba chiar și sus pe lângă o pensiune de la intrarea în „stațiune". Grătar poți să faci, probabil, cu condiția să păstrezi curățenia. Recomand totuși să vorbiți cu cineva de la o pensiune sau cabană din zonă să stați pe terenul lor - ați avea astfel acces cel puțin la facilități.
Pe de altă parte, la ce haite de maidanezi umblă pe-acolo, nu sunt sigur că dormitul în cort e o idee prea bună. Iar la altitudinea aia (aproape 1600 m), noaptea e frig de mori - e nevoie de cort izoterm bun, de saci de dormit pentru temperaturi de maximum 5 grade Celsius și mai ales, de vreme bună.

| explică (pentru mihai69):

Buna! Multumesc de raspuns! Am echipamentul necesar pentru a sta la cort....insa astept un weekend mai caldut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Larak):

Am fost de mai multe ori acolo (la pensiuni) și iarna, și vara, și toamna. Crede-mă, noaptea chiar e răcoare, dacă nu chiar frig de-a binelea! Vezi că acu' vreo două zile la peste 2000m a nins... Iar când la noi e cald de mori, acolo abia sunt vreo 25...27 de grade la prânz, care se ascund iute-iute după amurg. tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca te cazezi la gazda cum ar venii, da, poti face gratar pentru ca au si ei in primul rand gratar pentru turisti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează