| Justdoit4 a întrebat:

Imi doresc sa merg intr un sejur de 5 nopti in luna august impreuna cu prietenul meu. Ce destinatii frumoase si nu foarte costisitoare imi recomandati? As opta pentru Grecia, Turcia, chiar si Nisipurile de aur. Daca ati vizitat vreo una dintre ele unde este cel mai frumos sa merg si cel mai convenabil? Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

În contextul actual, nu aș recomanda Turcia. Deși din cauza pierderii grave de încredere și a scăderii foarte mari a numărului de turiști e posibil să vină cu oferte de nerefuzat.
Sincer, eu unul aș alege Bulgaria; am fost de multe ori acolo, și la mare, dar și prin alte locuri și e frumos, mai ieftin ca la noi, oamenii sunt primitori - chiar merită o vacanță acolo.
Nici Grecia nu e rea, dar nu mai e ieftin de ceva vreme.

| Justdoit4 explică (pentru mihai69):

Am inteles, multumesc frumos! Imi poti recomanda te rog un hotel unde ma pot caza in statiunea Nisipurile de aur? Sa fie ceva cat de cat okay, in sensul sa fie curat, mancarea buna, sa fie aproape de plaja dar sa nu coste mai mult de 500 de euro.

| mihai69 a răspuns (pentru Justdoit4):

Ai uitat să spui ce regim de masă vrei să ai (și dacă vrei doar B&B, vei aloca altă sumă pentru mâncare sau trebuie să ajungă ăia 500) și nu în ultimul rând, în ce perioadă vrei să mergi în vacanță (cel mai bine ar fi după 20...25 august, când mai scad prețurile)?

| Justdoit4 explică (pentru mihai69):

Vreau sa merg exact in perioada 20-25 august, masa all inclusive. Oricum pe langa aia 500 imi mai iau si alti bani de cheltuiala, dar ma refeream ca in 500 de euro sa intre cazarea pentru alea 5 nopti si sa avem si mancarea asigurata. Am gasit cateva oferte ca lumea dar de aia te-am intrebat daca poti sa-mi recomanzi ceva sigur o data ce ai fost si tu acolo si stii cum e. La ce hotel ai stat?

| mihai69 a răspuns (pentru Justdoit4):

De pildă ai putea alege Hotelul Atlas, e în gama de preț solicitată de tine (în perioada aceea), cu opțiunea de all inclusive.
Dar sincer, aș recomanda mai degrabă să iei doar demipensiune maximum și prânzul să-l mănânci pe la terase sau alte restaurante (sunt câteva bune acolo). Majoritatea nemulțumirilor turiștilor care merg acolo se îndreaptă fix spre calitatea meselor de la a.i.
Și ți-o spun în calitate de turist care am fost și la a.i. (La Grifid Arabela și la Melia Grand Ermitage) și singurul la care calitatea meselor era OK a fost Arabela din lanțul Grifid (și, din auzite, și restul hotelurilor lor din Nisipuri: Vistamar, Bolero și încă unul - îmi scapă numele).
Dar am fost la destule hoteluri doar cu mic dejun și pot să spun că am fost mai mulțumit de acele sejururi decât de majoritatea celor cu a.i.
www.booking.com/hotel/bg/atlas.ro.html

5 răspunsuri: