|

M-am tot uitat pe internet dar nu gasesc un site unde se organizeaza excursii cu bicicleta(dar nu firme si de aia)asa sa se adune cativa oameni care sunt dornici sa plece cu bicicleta 2-3 zile(la munte sau undeva). Am putea face niste excursii la vara, am putea sa ne adunam vreo 3-5 si sa mergem undeva.de este cineva dornic sa mearga ma gasiti la id night. eyez@yahoo.com

Eu sunt din jud Alba sunt multe lucuri frumoase de vizitat mai ales in jud sibiu si brasov(transfagarasean). Eu am 18 ani, am mai mers si anul trecut cu bicicleta dar drumuri mai scurte cam 100 km(5 ore). Nu trebuie sa ai o conditie fizica buna, trebuie sa ai vointa si un pic de rezistenta.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nighteyes, ce pot sa-ti spun este ca in Romania nu exista turismul de agrement. Ministerul Dezvoltarii regionale siTurismului se ocupa de cu totul alte lucruri cum ar fi ce poseta sa-si mai cumpere Udrea, si nu au timp sa ajute la inffintarea unor evenimente, institutii cu scopul de a promova acest tip de drumetii.
Tot ce poti face este sa initiezi un astfel de eveniment la care sa participe cine pofteste.
Ori mergi la prieteni, ori trimiti o citatie catre primaria din orasul tau in care sa ceri acordul si infiintarea unui astfel de eveniment.
Mult succes, as veni cu tine dar sunt in Iasi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează