| patrimaria a întrebat:

Ma tenteaza o excursie in tarile scandinave, pe perioada lunii august. Cum e vremea pe acolo, prin Norvegia, Suedia? am inteles ca temperaturile nu prea depasesc 25 de grade, dar am o problema cu vantul. Bate vant rece?

5 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Anul trecut am fost in Norvegia si Suedia in august, in concediu prin august, si ori am avut eu nororc, am prins foarte cald in jur de 28-30 de grade, nici nu m-am asteptat. Am fost cu masina si nu am prins deloc vreme rece.
Acuma depinde de fiecare cum are nororc la vreme.

Daca vrei sa stai la hoteluri sa iti iei destui bani la tine, si ingeneral mancare sunt mai mari preturile decat in celalte tari ale europei, a si in norvegia e mai scumpa benzina si decat in germania si n-ar trebui. happy

Concediu placut, si sunt de vizitat aceste doua tari chiar ai ce vedea, si niste peisaje minunate.

| marina2998_3265 a răspuns:

Cred ca eu te pot ajuta cel mai bine de oarece am fost acolo de aproximativ 3 ori. Vreme este in general de 25 de grade ai dreptate dar asta maxim de oarece minim poate cobori foarte jos. In zilele in care temperatura va fi cam de 25 de grade maxim minim va fi de 13, 14, 16 depinde...mmereu diferit.Depinde si de locul in care mergi! Eu am fost in Stockholm - capitala. Multa distractie si nu iti fae griji in legatiura cu vanturile! Nu sunt asa reci!

| marina2998_3265 a răspuns:

Sa imi zici cum a fost!

| Park1Suin a răspuns:

Cam da.Suedia e inconjurata de curenti de aer rece. Daca pleci acolo ia-ti neaparat
o scurta si un fular.Suedia are multe locuri frumoase, cum ar fi:
http://www.infoturism.ro/......in-suedia/
Sincera sa fiu, am ramas si eu impresionata de acele locuri frumoase.
Suedia mai are si niste artisti grozavi.Cunosc mai multi, dar iti spun doar 3 :Robin Strjernberg-care a reprezentat Suedia la Eurovision,
YOHIO-Care a profitat de look-ul lui mai mult de fata,
Anton Ewald-A participat la Melodyfestivalen.
Numai bune....Pa pa!

| patrimaria explică:

Multumesc mult de raspunsuri! Da, m-am interesat si eu mult de tarile nordice, am vazut ca sunt niste peisaje splendide, de aceea imi si doresc sa ajung acolo. Singura problema ar fi cu banii, fiind tari mai scumpe, dar cumva sper sa rezolv.
Inca o data multumesc de ajutor si atunci sper sa prind vreme buna!