|

O mica intrebare pentru cunoscatorii care au mai fost pe la hoteluri.

Am o problema care pentru unii sigur o sa para amuzanta, ma amuza inclusiv si pe mine acum cand va scriu. Locuiesc intr-un oras unde apa este oprita de 3 zile! Nu pot face baie, abia ma pot spala p-ici pe colo. Maine (sambata) vreau sa plec spre Pitesti la o mica plimbare, iar daca tot prind ocazia asta vreau si sa fac o baie/un dus fiindca nu suport sa stau atatea zile nespalat. Vreau sa ma duc la un hotel, insa nu vreau cazare! Vreau doar sa fac o baie sau un dus! Credeti ca ma vor intelege cei de la receptie si sa-mi ia o suma de 20-30 lei maxim? La ce hotel as putea face asta?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine intreaba in oras daca este o baie comunala sau un strand deschis si iarna. Poate ca te poti intelege si cu cei de la hotel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca hotelul are vreun spa/piscina iti iei o sedinta si faci si un dus acolo. altfel ma indoiesc ca vor accepta dorinta ta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o să accepte hotelul să faci doar baie pentru o sumă mică.
Îţi cumperi un bidon de 5 l că nu este scump şi încălzeşti apa la aragaz. Cauţi un lighean pentru că sigur ai prin casă, nu contează dacă este pentru rufe. Îl cureţi bine şi te speli în el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar poti si tu sa-ti cumperi vreo 2-3 bidoane la 5 litri de apa( aia vidra e mai ieftina) si sa te speli. O incalzesti pe aragaz, dupa o arunci in cada, sau poti sa folosesti ligheanul. Nu-i o rusine sa faci baie.
Nu cred ca exista astfel de hoteluri, sa te lase sa faci doar baie, fara sa te cazezi. Daca ai incerca sa intrebi asta, ai provoca o criza de ras receptionerei.
Stiu ca unele hoteluri inchiriaza camere doar cu orele, gen doua-trei ore si apoi pleci, pretul nu depaseste 50 de lei. Incearca sa cauti pe net, poate gasesti ceva.
Si in ce oras stai? Eu n-am mai auzit sa opreasca apa cu zilele...Si uneori o opresc, dar doar pe aia calda, nu de tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Stiu ca voi provoca o criza de ras pentru ca am si specificat... laughing A venit azi dimineata apa, nici nu ma asteptam sa vina asa devreme. A fost oprita la Campulung, pentru ca s-a deteriorat aductiunea de apa care alimenteaza statia de tratare a apei. Pe aceasta perioada au fost cateva locuri in care puteam lua apa menajera de la pompieri, iar apa potabila nu am avut ce face decat sa cumparam.
Iar datorita faptului ca s-a luat apa atata timp, apa din magazinele de tip supermarket si hypermarket s-a terminat repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează