|

Pentru cei ce au fost in Borsa. Cum se ajunge la cascada cailor pe jos? Daca urcam cu telescaunul coborarea spre complex este usoara? Este la indemana unor oameni cam sedentari dar cu chef de cunoastere? Orice detaliu imi este de ajutor, multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Coboratul? De la cascada? Adica sa cobor fara telescaun, daca este accesibil, sau... telescaunul doar urca nu si coboara? Poate pare stupid, dar nu am ajuns niciodata in zona aia, explicati'mi ca pentru oamenii mai cu putina materie cenusie laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De la cascada Cailor ajungi cu telescaunul intr-adevar. Drumul nu dureaza chiar asa de mult, dar ai o priveliste foarte frumoasa pe parcusul lui. Trebuie sa platesti ca sa te urci in telescaun(bineinteles). Iti recomand ca daca ai aceasta posibilitate sa nu o refuzi, fiindca gasesti chiar si pe internet poze cu aceasta cascada, este foarte frumoasa! Cand ajungi cu telescaunul, nu ajungi direct la cascada, mai urmeaza sa parcurgi un drum putin cam greu, ca sunt pietre, asa ca daca mergi ia-ti adidasiihee hee Sper ca ti-am fost de ajutor, o seara buna in continuare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sara daca doresti poti sa mergi si pe jos daca te tin picioarele. Dar e mai relaxant sa urci cu telescaunul, apoi sa cobori spre cascada pe jos. Cascada nu e langa telescaun, mai ai de parcurs vreo 700 m si dupa ajungi la cascada, prin padure. Este traseu marcat, vara trecuta erau destul de multi turisti pe acolo. depinde de sezon. Oricum. Pregateste aparatul de fotografiat, va fi de neuitat.Cascada e super mai ales iarna cand apa ingheata. Totusi e bine sa ai incaltari bune mai ales iarna.Am uitat sa spun: ia-ţi si ceva de ronţăit o să-ţi prindă bine. Sper ca e de folos. vacanta placuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează