|

Pentru inceput un salut calduros tuturor care imi vor citi intrebarea. Un prieten din Anglia ma va vizita la vara si tine mortis sa il conduc prin Maramures.Nici eu nu am fost niciodata in Maramures, cu exceptia orasului Baia Mare.Vine cu avionul, vom merge la Baia Mare cu trenul.De acolo ce traseu/obiective mi-ati recomanda sa ii arat (itinerar, pensiuni, obiective interesante?)Va multumesc!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Puteti vizita cimitirul Vesel de la Sapanta si Manastirea cu turnul cel mai inalt din Europa, dar nu stiu exact cum se numeste.si mergi in Comuna Certeze cu cele mai mari si luxoase case din Romania.(au lift in casa).

3 răspunsuri:
| a răspuns:

TOT CE CONTEAZA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar fi super tare daca ati trece prin maramures - viseu de sus (acolo e mocanita - un trenulet cu aburi din anii 30' si unul din ultimele in europa; se organizeaza excursii zilnice pe la 7:30 - 8:00 dimineata si merge pe un traseu de 30 de km prin munti) si pe urma sa treceti muntii spre vatra dornei. vizitati manastirile din nord (se ofera si cazare cu sfaturi de viata incluse - toate la costuri modice) si pe urma cetatea sucevei si eventual iasi - unde sunt o multime de obiective culturale foarte interesante. calatorie frumoasa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu locuiesc in Borsa e un oras la vreo 140 de km de baia-mare, dar sincer daca vii la borsa ca oras nu prea ai ce vedea dar ca peisaj e superb(muntele pietrosul. muntele schiol de la complex) sunt superb si daca vii la borsa sa te duci sa vazi cascada cailor care e la vreo 20 de km de borsa. dar eu sa fiu in locul tau asi merge eu in vizita la el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează