|

Peste cateva zile voi pleca la Brasov.Stau 5 zile. In 2 zile, vreau sa merg la Bran si Moeciu.Am niste nelamuriri, nu merg cu masina personala. Sper ca cineva din zona sa ma mai ajute, detaliile in plus le accept cu placere.

Cum poti sa ajungi la Bran mai ieftin? din Brasov de la gara?…

La castel vreau.

-Sunt curse >Bv-Bran spre seara?… cat face biletul? … sau trebuie luat taxi?… in acest caz cat ar fi cursa?

Cheile Mari ale Dimbovitei, pestera Dimbovicioara (care este electrificata) si Pestera de la Uluce (pe valea Cheii). (cum ajung pana acolo?) va rog daca puteti spune si durata calatoriilor cu aprx.

…toate intrebarile acestea sunt nascute din cauza bugetului si timpului.

Sper sa nu credeti ca cer prea mult, dar nu am vizitat zona aceea deloc a tarii.Si vizitand-o vreau sa cred ca am vazut macar ceva frumos in tara asta! Dau funda.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu sunt din brasov si iti pot oferi daca ai nevoie toate informatiilehappy daca vrei sa afli ceva lasa-mi un mesaj cu ce nelamuriri ai si te voi ajuta cu placere

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu preturile, dar curse Brasov - Bran sunt cam din ora in ora si pleaca din autogara de la Bartolomeu. Pana la pestera Dambovicioara, fara masina personala, nu stiu daca poti ajunge cu vreun mijloc de transport public. Ma indoiesc... De ce nu vrei sa vezi Brasovul ca oras, sa urci pe Tampa, sa pierzi o zi pe strazile din centru ale Brasovului, sa vizitezi Scheii si Poiana Brasov? Branul nu e asa minunat, doar castelul se merita, in rest... nu stiu ce te poate atrage la un loc supraaglomerat de turisti de pensiune veniti din Bucuresti, mancatori inversunati de shaorma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu prea multe dar intr-adevar e foarte frumos la Brasov. Mie mi-a placut foarte mult la castelul Bran.Sa vezi mobilierul din castel. E foarte frumos.

Un taxiu...costa cam 1 leu pe kilometru...
uite ce am gasit pe internet http://www.autogari.ro/Transport/Brasov-Bran/141-806.aspx sper sa te ajute

Si... o sa faci poze?
Daca da sa lasi un mesaj aici. O sa iti trimit eu adresa de mess.

P. S. Distractie placuta in excursie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează