|

Sall TPU! Vreau sa va intreb daca compania Wizz Air accepta si animale de companie... Vreau niste raspunsuri complete... daca puteti va rog sa imi spuneti si ce imi trebuie ca sa ma lase cu catelusul meu si alte detalii va rog. dau funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

„Wizz Air nu transportă animale vii, cu excepţia câinilor pentru nevăzători care călătoresc împreună cu pasagerul care are nevoie de ei. Pentru aceşti câini trebuie să existe documentele stabilite în reglementările Ţărilor afectate de transport, iar aceste documente trebuie să respecte condiţiile impuse de respectivele reglementări."
de aici:
http://wizzair.com/ro-RO/useful_information/faq#10

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Wizz Air nu, Blue Air-da.DAR trebuie sa aiba cip implantant+toate documentele necesare.Ti-l verifica la vama.+Cusca cu care va fi transportat. Daca este un catel de talie mica iti va da voie sa il iei cu tine si-l vei tine sub scaun care va fi cat mai in spatele avionului pentru a nu deranja ceilalti pasageri.Si vei achita o taxa pentru transportul acestuia de 35 euro daca iei biletul de pe site si 50 euro daca il iei din aeroport.
Daca animalul este mare, il pui in cusca si-l dai la cala.Te costa 75 euro daca il iei de pe site si 100 euro daca iei biletul din aeroport.
Aceste preturi sunt de pe site-ul Blue Air si sunt pe segment de zbor.deci,daca faci escala te costa mai mult.
Este musai sa-l iei cu tine? Nu-l poti lasa la cineva in grija? Banii care ii cheltuiesti cu el ii poti folosi pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează