|

Salut!

A fost cineva in Bruxelles? Imi poate impartasi cateva pareri?multumesc happy

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da. Este un oras frumos, istoric, cu multe lucruri de vazut mai ales daca esti pasionat de arhitectura si de arta, in general.Este imposibil sa nu prinzi un festival, ceva acolo, oricand ai ajunge. Se vede ca este " capitala europei". Taxiurile sunt scumpe, mancarea este foarte buna dar un pic cam scumpa ( cauta restaurantele turcesti ). Oamenii sunt deschisi, voiosi si amabili. Calatorie placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am fost, insa a fost matusa mea, care a fost aproape in toata lumea. mi-a imparatasit si mie pareri si amintiri si eu ti le imparatasesc tie! un oras istoric, cu oameni civilizati, multe monumente si lucruri de vazut. oameni educati, amabili si draguti. e cam scump totul, dar fiind "capitala europei", nu ai ce zice, si oricum pretul este pe masura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
Este frumos.
Este un oras istoric, cu oameni amabili si foarte scump.
Exista HOTEL DE VILLE DE BRUXELLES adica "PRIMARIA". Este imensa si are mai multe cladiri, care inconjoara un capat de piata, in care am vazut ca sunt si pictori ca iti deseneaza portretul cu 50 sau 100 de euro. Depinde. Are si Parlamenul European, care este foarte frumos din exterior. Preturile sunt extraordinar de mari. Adica unele exemple:
Inghetata la con - 2 euro
Acadea - 0, 8 euro
O punga de vata de zahar mica - cca. 3-4 euro
Si metroul. Am auzit ca e scump, dar nu am fost cu metroul.
Acum mai sunt multe de vizitat.
Atomium - Este structura unui atom marita de aprox. 10 000 000 ori. Daca gresesc nu este nici o problema.
In piata [este situata pe langa HOTELUL THON (acolo am stat eu)] sunt nenumarate magazine de dulciuri, ciocolata, homemade si artizanat. Exista si McDonald's.

Poti cauta si pe GOOGLE alte informatii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc frumos happy O sa merg acolo de sarbatori happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează