|

Salut, am 16 ani si vreau sa va inreb daca pe la 21-22 de ani ar fi bine sa plec in America sau in California inca nu m-am gandit la vreun oras, vreau sa fa facultatea de educatie fizica si sport! Cu facultatea asta cam ce as putea sa fac acolo? Taicamiu zice sa ma mai tin de sala pana pe la 20 de ani si dupa daca plec si vreau sa ma angajez undeva si dau de o femeie ma vee ca arat bine si hop esti angajat happy dar vreau si alte opinii!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

California este un stat din America!
Pana la 21-22 de ani mai ai de trait, nu stii ce vei face pana atunci.
Ca sa dai la facultate trebuie sa ai bursa din Ro sa poti face cursurile acolo linistit, astfel daca ai face numai facultatea acolo si pici la taxa te ustura la buzunar la greu. Intereseaza pe edu.ro la cei care au plecat peste hotare cu studiile. Nu e atat de usor sa pleci in America. Iar cu partea cu femeia, trezeste-te, tatal tau glumeste cu tine! Nu mai crede orice tampenie ce ti-o arunca, trezeste-te la realitate.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ești trist tare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In California e super frumos crede-ma, dar daca vrei sa te muti acolo mai bine ai alege un oras mai mic pentru ca acolo toti au case si putini stau cu chirie.Eu am o profesoara de engleza care e din Colorado si a zis ca pe an se plateste chirie 20.000 de euro, iti imaginezi la Hollywood? Concluzie : gaseste un oras mai mic si frumos, cheltuieli mai putine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează