| Anonimus100 a întrebat:

Salut. As dori si eu sa stiu pe unde ati mers la munte pe valea prahovei si v-a placut foarte foarte mult. Si sa imi spuneti si ce ati vizitat, si cat ati platit pe noapte acolo unde v-ati cazat.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Valea Prahovei are multe obiective turistice.

In Busteni poti urca la babele cu telecabina, poti merge pana la cascada la Urlatoarea, poti vizita Castelul Cantacuzino sau canionul 7 scari (e prin zona)

In Sinaia poti vizita Pelesul, Pelisorul, Cazinoul, poti urca cu telegondola pana la cota 1400.

De la Sinaia exista un drum numit Transbucegi care duce pana la Cabana Piatra Arsa de unde se poate urca pe jos pana la Babele. Tot de pe drumul asta se poate ajunge la lacul Bolboci, la platoul Padina si la Pesterea Ialomicioara.

Mai la Nord poti ajunge in Brasov, la Casteglul Bran, La cetatea Ranov si la Pesterea Valea Centatii (fix langa cetatea Rasnov)

Eu prefer sa stau la Hotel Place din centrul Sinaiei, dar preturile sunt destul de piperate insa hotelul este vechi, are o priveliste superba asupra parcului si trezeste o nostalgie

| dragosbogdan001 a răspuns:

La Busteni am fost eu de mai multe ori si mi-a placut foarte mult. Poti vizita Cascada Urlatoare, poti urca cu telecabina pe munte (75 lei/pers) sa vezi Babele, Crucea Caraiman, sau alte locuri (mai sunt trasee). Transportul cam 50 lei pers. Cazare gasesti pe internet la variate preturi, dar ai grija sa fie specificata distanta de gara si de centrul orasului, ca altfel o sa iti rupi picioarele laughing