| vasileboca1 a întrebat:

Salut, as vrea sa merg și eu în o țară din Europa de Vest sa vad cum e. Nu am la cine să trag așa că singura varianta e să mă duc eu de capu meu sa vad cum e. Cred că pot să fac rost de bani să găsesc o cazare pentru vreo 5 zile (nu am mai fost niciodată)

Am așa o frica, oare așa că dinamica daca îmi iau un bilet de avion e chiar așa de greu daca nu am pe cineva la aeroport să mă aștepte sau să îmi arate cum e pe acolo?

Știu sa vorbesc engleza destul de bine.

Deci pe scurt, vreau să mă duc câteva zile într-o țară vestică sa vad și eu cum e, credeți că e realizabil daca nu am pe nimeni să mă aștepte?

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ti-as recomanda sa iei printr-o agentie de turism cu un pachet care contine hotel (cu mic dejun si cina inclusa) + avion + preluat/transfer de la aeroport (daca au). Apoi excursii iti poti lua direct de la hotel sa vezi imprejurimile cat si localitatea unde te vei duce

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti un bilet intr-o excursie (un tur de orase din franta sau Germania, Elvetia, sau unde doresti), ca de unul singur te ajunge mult mai scump si nu vezi prea multe, ca nu ai bani sa tot iei taxiuri sau sa dormi prin diverse hoteluri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În care țară? De ce să te aștepte? Caută pe airbnb cazări. După ce le plătești cazarea online, poți aranja ca să te aștepte la aeroport, gară, autogară.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Realizabil în mod sigur. Dar dacă faci rost de bani, cât ești încă acasă intră pe airbnb și rezervă acolo o cazare. Unii din cei la care te cazezi vor accepta să te aștepte la aeroport.

| Vântulalb a răspuns:

Curaj!
Daca vorbesti engleza, te descurci in aeroport si in rest.
Dar documenteaza-te inainte. Uita-te la preturile de cazare, la eventualele tarife la transport, muzee, mancare, etc.
Eu cand am mers prima data, calculam ca daca ma ratacesc, apelez la primul politist de pe strada sa ma ajute. laughing Ca nici eu nu am avut pe nimeni. Dar nu a fost nevoie.

| goguPatent a răspuns:

Logic. Ce crezi că toată lumea care călătorește este așteptată de cineva la destinație? Cu un minim de engleza te descurci in orice tara Europeana.

Ți-aș recomanda sa vizitezi Olanda. Transportul in comun este extrem de bine pus la punct, absolut toată lumea vorbește engleza și e una din țările reprezentative in ceea ce înseamnă civilizație și nivel de trai ridicat.

| vasileboca1 explică (pentru goguPatent):

Ma gandeam la finlanda, dar si Olanda suna bine