| antoadric a întrebat:

Salut, din experientele voastre la litoralul romanesc unde v-ati simțit mai bine sau unde a fost mai frumos? Mamaia, Eforie, Neptun, etc. Multumesc

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
„Mamaia" e un loc frumos. Dacă ești tânăr și ai bani. Altfel, nu.
„Jupiter", „Neptun", „Saturn" și „Venus", din câte am văzut, sunt frecventate fie de oameni în vârstă, fie de familii cu copii. Oricum, zonele astea sunt liniștite și frumoase și au o atmosfera generală de relaxare, cu plaje curate. Singura care variază aici este apa - uneori este curată ca lacrima, alteori e plină de alge (vorbesc din experiență).
În stațiunea „Constanța", plaja e curată, dar nivelul apei variază în funcție de porțiunea de plajă pe care te afli. De exemplu, după ce ai intrat, apa poate să îți ajungă la gât după vreo 10 metri. În alte părți, poți să mergi ceva mai mult, poate chiar 20 de metri. Când am fost eu, un șezlong era ieftin - 25 de lei -, dar băuturile de la barul de pe plajă erau scumpe.
În „Eforie" o să găsești o plajă frumos amenajată, cu prețuri decente, chiar și la mâncare și băutură - asta depinde de unde îți cumperi mâncarea și băutura; în general, majoritatea restaurantelor sunt în regulă.
„Costinești" e cel mai aglomerat loc. Am fost recent acolo și pot să spun că nu aveai loc să arunci un ac pe plajă la câte lume era în apă și pe șezlonguri/prosoape. Apa e adâncă - după câțiva pași, deja cazi prin gropi subacvatice, dar măcar plaja e curată. Și aici, atmosfera e frumoasă, mai ales noaptea, cu toate cluburile deschise până la ora 2:00 dimineața (intrarea e 30 de lei). Mâncarea e bună, oamenii n-au niciun stres. Poți să intri în magazin fără mască, poți să cumperi alcool dacă ești minor. Ce să mai. Dacă nu ai prea mulți bani, dar vrei să te distrezi pe cinste, atunci stațiunea asta e potrivită.
„Vama Veche" nu mi-a plăcut niciodată, pentru că e plină de bombardieri și alte tipuri de persoane asemănătoare lor.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Plaja de la Tuzla sau oriunde nu urla in difuzoare muzica

| mihai69 a răspuns:

În Grecia.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mie imi place mult in Constanta. Plaja mare, fara cocalari, ai loc sa te asezi unde vrei. Daca nu esti genul care doar vrea sa stea la plaja, te poti plimba si prin centrul orasului.

| Lukasssz a răspuns:

Mamaia clar

| Den1sa a răspuns:

Mamaia : )

| InYourMind a răspuns:

Vama logic ce sa faci în mamaia doar săracii merg acolo laughing