| NeverSky a întrebat:

Salut, in primul rand doresc sa spun ca nu ma interesează daca aveti de gand sa spuneți ceva in legătură cu alegerile prezidențiale, eu doresc un raspuns clar si daca este posibil niste îndrumări fara comentarii inutile.
Mi-am facut un prieten prin intermediul online, deja ne cunoaștem de aproape 2-3 ani si doream sa ne întâlnim, problema este ca cunoștinta stă în Rusia, am incercat deja sa facem rost de eVisa dar nu am primit in toate cele 3 dati nici măcar un raspuns, am cheltuit foarte mulți bani, doresc sa stiu cum trebuie sa procedez mai exact sau cat trebuie sa mai astept pana sa existe șansa la aprobarea unei astfel de eVisa, de asemenea, nu am înțeles nici acum, este obligatoriu sa pui biletul de avion? Adica daca tot il pui si ai dat banii pe el, te-ai astepta sa accepte dar pana acum au fost 3 bilete irosite, as dori niste sfaturi utile. Mulțumesc pentru citire si înțelegere✌️

7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Te mulge Rusia de bani, cum face cu toata lumea; vezi ca iti pastreaza si alte surprize, cum ar fi confiscarea sumei de bani cu care vei merge acolo, pentru ca nu e justificata destul de clar. Da, este obligatoriu sa pui biletul de avion. Esti ori un idiot util (nu e o insulta, ci un termen tehnic in stiintele politice) ori o victima a propagandei ruse. Vezi sa nu te trezesti intr-un atac fara sperante si fara supravietuitori, impotriva unui transeu bine aparat de cativa razboinici bine inarmati. Esti sigur ca prietenul tau din Rusia exista?

| NeverSky explică (pentru minrest):

Da, sigur există nu este acolo problema, si nu vine din partea Rusiei problema, vine din partea Ambasadei Române din Rusia care nu eliberează visa, eu nu vreau sa merg în Rusia, vreau ca prietenul meu sa vina in Romania, el a pierdut bani pana acum.

| minrest a răspuns (pentru NeverSky):

Imi pare rau ca am inteles gresit, si imi pare rau pentru prietenul tau. Deci la noi e problema. Nasol.

| NeverSky explică (pentru minrest):

Nu este problema, ce doream eu sa aflu prin ce am scris mai sus este unde as putea sa sun sau cand ar trebui sa incerce pentru aplicarea de eVisa pentru a scadea riscul de a pierde bani, sau informații despre cum trebuie completată corect eVisa pentru ca nu exista explicatii clare după parerea mea, trebuie tu sa iti bati capul sa realizezi ca a vrut sa spună autorul si dupa tot nu primești un raspuns, dai bani pe bilet cazare si alte chestii doar ca sa nu iti elibereze Romania evisa si sa pierzi toți banii.

| minrest a răspuns (pentru NeverSky):

Sper sa primesti un raspuns util, ce pot sa iti spun e ca statul nostru evita vizitatori din Rusia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In momentul de fata UE nu prea ofera vize pentru cetatenii rusi sa intre in spatiul schengen. Poate sansa lui e sa aplice la viza in Ungaria care sunt mai prieteni cu rusii... daca nu sa astepte sa se termine razboiul

| gllopel a răspuns:

Ma tem ca nu va primi viza. Daca doar trag de timp, inca e bine. Se poate mai rau. Pentru ca Rusia e supusa unor sanctiuni, printre care si neacordarea vizelor cetatenilor sai de catre alte state. Prietenul sa nu-si mai cumpere bilete pana nu are un raspuns clar.