Te mulge Rusia de bani, cum face cu toata lumea; vezi ca iti pastreaza si alte surprize, cum ar fi confiscarea sumei de bani cu care vei merge acolo, pentru ca nu e justificata destul de clar. Da, este obligatoriu sa pui biletul de avion. Esti ori un idiot util (nu e o insulta, ci un termen tehnic in stiintele politice) ori o victima a propagandei ruse. Vezi sa nu te trezesti intr-un atac fara sperante si fara supravietuitori, impotriva unui transeu bine aparat de cativa razboinici bine inarmati. Esti sigur ca prietenul tau din Rusia exista?
Nu este problema, ce doream eu sa aflu prin ce am scris mai sus este unde as putea sa sun sau cand ar trebui sa incerce pentru aplicarea de eVisa pentru a scadea riscul de a pierde bani, sau informații despre cum trebuie completată corect eVisa pentru ca nu exista explicatii clare după parerea mea, trebuie tu sa iti bati capul sa realizezi ca a vrut sa spună autorul si dupa tot nu primești un raspuns, dai bani pe bilet cazare si alte chestii doar ca sa nu iti elibereze Romania evisa si sa pierzi toți banii.
In momentul de fata UE nu prea ofera vize pentru cetatenii rusi sa intre in spatiul schengen. Poate sansa lui e sa aplice la viza in Ungaria care sunt mai prieteni cu rusii... daca nu sa astepte sa se termine razboiul
Ma tem ca nu va primi viza. Daca doar trag de timp, inca e bine. Se poate mai rau. Pentru ca Rusia e supusa unor sanctiuni, printre care si neacordarea vizelor cetatenilor sai de catre alte state. Prietenul sa nu-si mai cumpere bilete pana nu are un raspuns clar.