|

Salut! Merg si eu in Grecia la mare in August, cu autocarul. A fost cineva recent, de cand cu protestele astea, nu ati avut probleme, stiu eu, drumuri blocate sau benzinarii blocate sau pene de curent, sau probleme la transport din cauza protestelor, sau ceva de genul?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dori,eu traiesc in Grecia, pe malul marii.
Protestele sunt DOAR in centrul Atenei, aici unde sunt eu vin turisti straini si greci din toata tara si stam la plaja si...toti sunt in vacanta.
De cateva zile au inceput sa taie curentul cam 2 ore pe zi,prin rotatie in diferite zone,ieri eram intr-un magazin de cadouri si mi-au dat o chitanta de mana pentru ca am achitat ce cumparasem.
Deci,benzinariile,daca are una pana de curent,nu are cealalta care e la un sfert de ora distanta,drumurile NU sunt blocate,probleme de transport nu sunt(decat anuntate) si se rezolva in timp util,inainte sa-ti iasa sufletul.
E un pic altfel aici,decat la noi.
Sfatul meu e sa nu-ti faci griji ca nu ai de ce, e soare si frumos aici, vino linistit/a si lasa gandurile negre in afara valizei.
Sa ai o vacanta super!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Si eu merg peste o saptamana in Grecia in vacanta si nu-mi fac griji pentru ca aud peste tot la televizor ca zonele turistice nu sunt afectate de proteste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Tu cu ce mergi, cu avion sau autocar?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează