| Geanta_Alex_1979 a întrebat:

Salutare. A cumparat cineva biltete de avion de pe site-ul " Opodo.com"? Ma uitam dupa bilete catre Istanbul cu plecare din Bucuresti. Am intrat pe site-ul "Fly4Free" si de acolo m-au trimis pe 'Opodo" unde am vazut ca au preturi mult mai mici, chiar si de pe site-ul companiei aviatice care opereaza zboruri catre acea destinatie ( este vorba despre compania TAROM). Am citit cateva pareri si acestea sunt impartite. Adica: Erau persoane care spuneau ca si-au luat teapa, in sensul ca, dupa ce au platit biletele pe site, ba nu li s-a comfirmat comanda imediat (au trebuit sa astepte 24 de ore sau chiar mai bine), sau si mai grav, au primit raspuns cateva zile mai tarziu, spunadu-li-se ca oferta nu mai este valabila...sau ca nu mai dispun de locuri... ceva de genul, obligandu-i intr-un fel sa cumpere altele mai scumpe. Va multumesc anticipat si astept raspunsul vostru. Sincer sa fiu, nu am chef sa-mi toc nervii si sa-mi stric vacanta inainte de a incepe

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă vrei siguranță atunci cumperi direct de pe site-ul companiei aeriene.

| mihai69 a răspuns:

Nici n-am auzit de site-urile alea.
Dar sincer, eu nu am auzit să găsești bilete de avion la un REvânzător mai ieftin decât la compania aeriană care operează acel zbor. E o contradicție în termeni; cine crezi că le suportă lor diferența de preț? În ziua de azi, crezi că face vreo firmă serioasă acte de binefacere? Nici măcar biserica nu se mai ocupă cu asta!
Vezi mai bine ce companii operează pe Istanbul și cumpără direct de la cei cu cel mai bun preț. Mai contează și la ce oră ajungi - să ai transport spre oraș mai ieftin, nu doar cu taxiul.