Întrebare recomandată |

Salutare! Am si eu cateva intrebari! Prima intrebare: Se poate circula in prezent pe Transalpina? A doua intrebare: Exista locuri gen camping dupa ce se iese de pe Transalpina spre Sebes-Alba Iulia? Si daca da..cam care este pretul pe noapte? Sau exista posibilitatea de a sta la cort in zona Transalpinei? Ma refer la temperaturi...sunt suportabile pe timpul noptii?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Abia prin iunie pe la sfarsit ai o sansa pe transalpina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Nu.
http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp
2. Era un camping la Obârșia Lotrului. Dar se mai campează și pe traseu, ici-colo, la cort. Pentru câte o noapte, poate fi relativ ok, dar lipsa facilităților e destul de neplăcută. Nopțile sunt cel puțin răcoroase (chiar și vara) - e nevoie de echipament corespunzător (cort bine izolat și impermeabil, saci de dormit pentru temperaturi între -10 și +5 grade Celsius, strat de neopren, saltele etc.). Mai ar fi o cabană pe la lacul Oașa - nerecomandabilă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Am gasit pe net un camping in judetul alba, "floare de colt" se numeste si este in apropiere de comuna Rimetea. Are loc si pentru corturi are si casute de lemn chiar si pensiune.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru An0nim8):

Râmetea e foarte departe de Transalpina... Ai mai avea un camping pe lângă Aurel Vlaicu (ținut de un olandez, parcă). Și vreo două lângă Sibiu (la Ocna Sibiului, mai exact). Ce-i drept, nu-s pe direcția Alba Iulia...

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Pai da.dar daca transalpina e inchisa, ma gnadeam la alt traseu ....petrosani-hunedoara-alba iulia-cluj....si dupa ce trec de alba am vazut pe google earth ca nu e chiar asa departe rimetea de cluj

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează