|

Salutare.As vrea daca se poate sa ma ajute cineva.Vazusem preturile pentru calatorii, mai ales Grecia ma intereseaza.http://www.besttourism.ro/oferte/Litoral/Grecia.htmlNu sunt prea ieftine pentru a fi tot sejurul? Voi ce site-uri/agentii de turism folositi pentru rezervarea vacantelor?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti recomand sa folosesti serviciul GRATUIT de broker de vacante de pe www.consiliervacante.ro! Completezi in formular ce anume doresti (perioada, destinatia, bugetul disponibil) si primesti cea mai buna oferta pentru destinatia solicitata de tine. Detalii aici - http://www.consiliervacante.ro/index.php/despre-noi/broker-de-vacante.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

---da super preturi 7 zile(nopti cazare )hotel 3***transport inclus dus-intors--se poate si cu 200 euro grecia paralia katerini--conteaza pentru. transport zona de unde esti cu cat esti mai aproape de giurgiu este mai ieftin--daca doresti mai multe informatii raspund cu placere si concret firma!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer si mie imi par cam ieftine dar nu stiu ce sa spun. Ideea este ca multe firme de turism ocolesc grecia datorita grevelor spontane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează