|

Salutare! Ofer funda si vot pentru răspuns cît mai frumos! Deci, eu vreau să vizitez lumea, si as vrea să stiu unde a-ți fost voi, cum a fost acolo, ce a-ți văzut, cu ce v-ați ocupat... Dar vă rog nu-mi spuneți să vizitez România! Mai în scurt tot ce trebuie stiut cînd merg într-o anume țară! Povestiți cît mai detailat, si vă rog fără copy-paste de pe net! experiențele voastre! mulțumesc!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iti sugerez sa mergi in Germania o tara frumoasa si foarte curata unde poti vizita muzee, te poti distra bine acolo poti afla multe despre istoria ei, sau alta tara franta o tara mare din pct. de vedere cultural prin muzeele ei cele mai fabuloase din europa in ea poti vizita, catredrala notre dame, palatul versailles, muzeul luvru, nancy cel mai curat oras din lume si bourdeaux de asemenea un oras frumos, poti manca fructe de mare care sunt cunoscute de toate tarile meditareneene

1 răspuns:
| a răspuns:

Eu am fost in Italia am locuit acolo am facut scoala acolo a fost minunat.Tot ce trebuie sa stii e sa fii civilizat si sa stii limba.Este o tara foarte dezvoltata din punct de vedere cultural si e o tara civilizata si in acelasi timp frumoasa.Nu trebuie sa te simti prost ca esti din alta tara pur si simplu iti faci noi prieteni si iti croiesti propriul drum spre lumee.E frumos sa vizitezi tari daca ai ocazia si sa cunosti limba si sa o vorbesti si sa vizitezi locurile minunate din acea tara.Eu mai stiu limba italiana deoarece in ciuda timpului nu am uitato deoarece o iubesc. Mergi in lumee si exploreaza si viziteaza si cultiva-ti propria opinie despre viata si cultura.love struckxfunda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează