| Flipp3rPK a întrebat:

Eu si inca 3 prieteni vrem sa mergem la mare prin august. Stiti cumva pe cineva care ofera cazare la mare la pret mic? Poate ne inghesuim in o camera si impartim tariful la 4.

10 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Unde vrei sa mergi mai exact? Gasesti la tot pasul, pe sosea, prin gari, sub copaci, pe borduri, babe mai ales, cu cheia in mana gata sa ofere cazare. O camera costa 40-50 de lei, un apartament la cheie (2 camere) e 100 de lei pe zi. Intr-o camera nu cred ca o sa va primeasca nimeni, insa in doua da. 25 de lei de persoana pe zi nu mi se pare asa mult. Am spus 100 pentru ca asta e pretul general, dar daca veniti in Mangalia de exemplu, sa vedeti ce bataie o sa fie pe voi. Care mai de care o sa sara cu oferte, poate obtineti ceva la 80 de lei. Nu va recomand, insa, sa mergeti cu tigani. La hotel nu stiu exact cum merge treaba, insa tarifele sunt putin mai mari.

| CuriousStuff a răspuns (pentru AFR81):

Tu vorbesti serios? Asa ieftine sunt preturile la mare? Eu am fost nevoit sa stau pana acum de doua ori la pensiuni, in Sibiu si Targu Mures si nu am gasit nimic sub 80 de lei pe noapte. Nu era sezon si nu erau de lux...

| AFR81 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Daca te chinui putin, cred ca gasesti si 50-60 lei 2 camere la tigani. Eu am o garsoniera pe care o inchiriez cu 100 de lei pe zi. Problema e ca nu prea sunt turisti, iar respectivul pe care l-am rugat sa-mi aduca, cand gaseste nu stie pe unde sa-i ocoleasca pentru a nu-i fura altcineva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu cortul si ai rezolvat problema

Răspuns utilizator avertizat
| CuriousStuff a răspuns:

Ai sanse mari sa nu mai prinzi niciul loc asa de tarziu sau sa gasesti preturi foarte mari. Trebuia sa va ganditi din timp daca voiati preturi mici. Du-te la o agentie de turism. O sa caute aia exact ce vreti voi si o sa va zica toate preturile.

| AFR81 a răspuns (pentru CuriousStuff):

O sa gaseasca loc cu siguranta. Nu prea sunt turisti.

| CuriousStuff a răspuns (pentru AFR81):

Acuma situatia actuala din Romania nu o stiu. Stiu ca in general trebuie sa cauti locuri din timp, eu abia am gasit locuri pentru Grecia la sfarsit de august si asta se intampla acum o luna si ceva. Bine, locuri bune la pret bun... Ca la preturi mari gaseam oricand si pentru orice data.

| AFR81 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Locuri din timp trebuia sa cauti pe vremuri. Din pacate, lucrurile s-au cam schimbat. Grecia, Turcia si chiar Bulgaria sunt cu cel putin 10 clase peste noi. Am enumerat aici doar tarile din jur. Cred ca mai multe lucruri au determinat turistii sa aleaga alte locuri decat litoralul romanesc. Serviciile oferite in primul rand, dar si comportamentul oamenilor lasa de dorit. Daca iesi din gara Mangalia (dau acest exemplu pentru ca locuiesc aici, insa sunt convins ca si in alte statiuni e la fel) e imposibil sa nu fii abordat de cel putin 15-20 de insi destul de agresivi si agasanti cu oferte de cazare, jumatate dintre ei fiind tigani (se intampla cateodata sa se ia si la bataie intre ei pentru clienti) si 10-15 taximetristi jepcari gata sa te duca unde doresti (nu exista cursa mai ieftina de 20 de lei, chiar daca orasul e relativ mic). Pe langa asta, tot mai multi hoti si-au facut aparitia. I-am vazut in actiune chiar eu. Cred ca acestea sunt principalele lucruri din cauza carora romanii se orienteaza spre alte meleaguri. Si bine fac.

| CuriousStuff a răspuns (pentru AFR81):

Incredibil. Dar mi se pare si normal. Nu stiu daca am vazut doar partea negativa dar cam stiu ce servicii ofera patronii de pe litoral si la ce preturi si prost sa fii sa mergi cand cu aceeai bani te poti duce pe o plaja superba si curata si fara manele in Grecia, de exemplu, dar nu numai. Eu cu mai putin de 600 de Euro mi-am aranjat un sejur pentru doua persoane de 7 zile cu transport dus-intors, cazare si 2 mese pe zi in Grecia. Sunt convins ca daca voiam aceleasi servicii aici, sau chiar mai putin de atat trebuia sa platesc mult mai mult. Acuma da, daca esti dispus sa stai la cineva in gazda probabil ai iesi mai mult mai ieftin... Dar eu zic ca tot nu merita. Nu am fost niciodata pe litoral la noi si as fi curios sa vad cum e, totusi. Sa-mi fac si eu o imagine vazuta de ochii mei, nu auzita de la altii.
Chiar ma bucur cand aud ca nu le mai merge la hoti. Imi pare rau pentru garsoniera ta, totusi. Sper sa iti gasesti chiriasi. happy