|

`seara TPU! Am si eu o promblema. Acum 2 saptamana. tusica mea Nina a murit din cauza cancerului la oase, mi-a spus mama ca era in ultimul stadiu si ca ea ( matusa mea ) isi dorea sa moara. Eu am fost destul de socata de moartea ei, chiar daca nu o mai vazusem de ceva vreme si chiar nu pot sa ma gandesc ca ea a vrut sa moara. Ce om isi doreste sa moara? Bine ea avea 76 de ani dar totusi nu stiu ce sa zic, e normla sa te comporti asa? Nu o pot intelege asa, poate ma puteti lamuri. Vroia a i se faca o injectie si sa moara ceva de genul, la spital, nu stiu prea multe.Bine,mie parintii mi-au zis inca de acum doua luni ca s-ar putea sa nu o mai duca mult dar ea acum cativa ani a facut un infarct si a fost resuscitata si si-a revenit, mereu a fost o luptatoare si chiar credeam ca se putea vindeca si nu m-am gandit o sec. ca a r putea muri? Multumesc pentru. fiecare raspuns, rog seriozitate. O sera buna tuturor!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

După o perioadă de timp te vei resemna... Nu ştiu câţi ani ani, dar nu ar trebui să o judeci că s-a gândit la posibiliatatea eutanasierii.Este mare lucru că a fost lucidă...În stadiul de metastază a cancerului osos,la o vârstă destul de înaintată şi în prezenţa altor complicaţii, pacienţii au nişte dureri terbile, încât dozele de morfină nu îşi mai fac efectul.Persoanele în cauză nu se mai pot descurca independent şi au în permanenţă nevoie de ajutor din partea familiei la aproape orice activitate pe care o desfăşoară. Trăiesc în agonie, sunt măcinaţi de durere şi ştiu că nu mai există nicio posiblitate de vindecare.Sunt umbre ale persoanelor de altă dată şi ce duc ele nu prea se poate numi viaţă. Suferă foarte mult atât ei, cât şi familia,astfel încât majoritatea îşi dorec întreruperea vieţii. Însă, în România nu este legalizată eutanasierea/sinuciderea asistată, spre deosebire de alte ţări civilizate.
Sănătate!

P.S.:Ce caută întrebarea ta la Turism? Pune întrebările la categoriile potrivite altă dată!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna si tie.

Este perfect normal. O persoana cu cancer, mai ales in ultimul stadiu o sa moara oricum, doar ca o sa sufere si o sa indure interventii si tratamente.

Pentru ce? sa ii mai prelungeasca viata? Oricum e in zadar.

Nevermind...
Mai bine mori decat sa fii chinuit, mai ales daca ti-ai trait viata si esti implinit din toate punctele de vedere, nu are rost.

Asa ca, este normal si alegerea ei.


Condoleante.
Bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimeni nu vrea sa moara. Probabil avea dureri mari din cauza bolii si nu mai suporta. Cancerul de oase e o boala foarte grava si dureroasa. Dumnezeu sa o odihneasca!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna.Este normal sa isi doresca sa moara rapid, nu lent cu cancerul.Si avea si 76 de ani.Nu poate face nimic ca un om normal.Se misca foarte greu.Sta doar pe scaun.Nu poate trai viata fericita cand e batrana! bafta. fundita?big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cate-odata oamenii nu mai gandesc clar, cand sunt in anumite situatii, ex. boli care induc durere mare, sau depresii etc.

Orice boala se vindeca prin stil de viata sanatos, sunt foarte putine cazuri care nu se vindeca, oricum prin stil de viata sanatos se poate stopa inaintarea oricarei "boli", afectiuni, apoi regresaera ei partiala, si pana la vindecarea totala 100%, fara recidive.

Cancerul se poate vindeca inclusiv cancerul osos, vezi detalii la:

http://www.sanatatesiviata.ro/......-afectiuni

Mai ales ce spune dr Robert Morse.

http://www.sanatatesiviata.ro/......-naturopat

Pentru partea de sanatate mintala, sufleteasca asculta conferintele de aici:
- Maica Siluana Vlad: http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/127-maica-siluana-vlad

- Pr. Nicolae Tanase: http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/122-pr-nicolae-tanase

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează