|

Unde este cel mai bine sa faci snorkeling in Marea Neagra? Plz help!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fauna Marii Negre nu reprezinta un punct de interes pentru snorkeling. Salinitatea scazuta a apei permite dezvoltarea excesiva a algelor si din acest motiv, culoarea apei nu este una sa avantajeze vizibilitatea. Spre exemplu Marea Rosie, una foarte sarata, este foarte cautata pentru snorkeling pentru ca apa este aproape transparenta, poti vedea corali, fauna si pesti exotici sau in Marea Mediterana, in statiunea Belek din Turcia unde poti admira una din cele mai mari rezervatii de broaste de Galapagos. In concluzie, locuri prielnice snorkeling-ului in Marea Neagra nu prea sunt pentru ca nu ai ce vedea si nici cum vedea, datorita apei colorate intens si tulbure.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@AlinaG...pai din cate observ, ca sa vezi ceea ce este prezentat pe acel site, deja trebuie sa renunti la snorkeling si sa te apuci de scufundari. Nu ai sa vezi nicaieri in mare noastra asa ceva, doar stand cu ochii in apa. Chiar si cand faci scufundari, pentru a vedea acea fauna trebuie sa te duci intr-o anumita perioada a zilei pentru a avea o lumina buna si doar in anumite locuri pe mare, prea indepartate pentru un simplu snorkeling amatoricesc. Oricum, daca reusesti sa-mi spui si mie dar ma indoiesc happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Din pacate nu pot merge in Turcia sau in Egipt...asa ca trebuie sa ma multumesc cu Marea Neagra :) M-am uitat pe site-ul http://ecomareaneagra.wordpress.com/ecosistemul-m/ si am descoperit ca sunt animale de vazut :)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează