|

Vreau sa plec miercuri saptamana asta la Hajduszobszlo sau daca am scris bine in Ungaria si nu stiti un hotel sau pensiune de 2-3 stele cu tratamente si piscina inontru dar nu cu apa termala cu apa normala? va rog ajutati-ma! MS

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da ai scris bine. e frumos acolo si multi vorbesc limba romana. Sunt chiar romani care si-au deschis pensiuni acolo. Daca nu gasesti pe net nimic te orientezi la fata locului. Concediu placut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand in Ungaria sunt preturi foarte bune (mai bune ca in Bulgaria as putea spune), in al doilea rand, acolo sunt foarte foarte multi romani. Se vorbeste limba romana in mare parte si te poti gandi acolo, la fata locului, unde vei sta, cum si la ce hotel. Eu iti recomand sa stai la hotelui de vreo 3-4 stele. Eu am stat la 2 stele (Hunor, era pensiune), o noapte. A doua zi, dimineata am cerut banii inapoi si am plecat la Crisna. Acolo sunt preturi foarte bune. Tin minte ca am dat putini forintzi maghiari pentru ca au acceptat lei romanesti. Incearca si tu acolo. Este chiar in centru. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează