Salut.Am si eu o problema de vreo 3 zile, si nu stiu ce sa fac. Mi s-a inrosit penisul si am o mancarime foarte naspa, si nu stiu ce sa sa fac. ce ar putea fii? astept urgent raspunsuri.sunt disperat
Eu tot spun la toti ca sunt o adevarata ecologista si e adevarat. dar ce ar trebui sa fac ca sa fiu cu adevarat o ecologista?
Vreau si eu niste frizuri emo pentru. par cret:x dar sunt baiat, si nu sunt emo dar as vrea o schimbare mai rebela>:d< fundita app. un link cu freza s-o duc la frizer
Am raspuns cerintei de a ajuta cu hainute pe fetita nou-nascuta a unei mame de 15 ani.Am descoperit ca apelul venea din partea unei fundatii"Suflet de copil"care functioneaza langa Selgros Pantelimon.Se...? (mai mult)
Care rege a domnit cel mai mult:a Carol1, b Mihai 1, Stefan cel Mare? Funda pentru raspunsul corect.
-Cati pitici a avut Alba-ca-Zapada?~~~~Funda~~~~
Ce inseamna UNICEF?
Cam cat costa kg de plastic la un centru de preluare sau reciclare de mase plastice? Multumesc.
Bunaaa. as vrea si eu un program bun de modificat poze. [fundita];;):D
Am 17 ani si ceva timp liber, asa ca as vrea sa fac voluntariat. Cunoasteti organizati pentru care pot lucra, in Bucuresti?
Vreau si eu mai multi prieteni pe hi5. http://bombonikabombonik.hi5.com Scuzati categoria >:D
Voi ce program de editat poze folositi?! care credeti ca este cel mai bun?! dau funda :)
Unde poti dona sange in bucuresti?:)
Care sunt tipurile de materiale biodegradabile si consecintele biodegradarii asupra poluarii? Funda`:-X
Cum am putea face romania mai buna?(adica prin fapte pentru natura(daca suntem sustinuti de persoane importante cu finantare)si in general)
Cu ce fel de altoi se pot altoi prunii
Vreau si eu un cod webkinz nefolosit
Sa fim Eco! Mai multe informati pe idul :vanilla_lov33
Care este numele adevarat a lui C.R.B.L?
Care este numele adevarat a lui smiley?
Care este numele adevarat a lui Lady Gaga?
Trebuie sa existe o cale prin care il putem ajuta intr un fel pe domnul Ion Barladeanu, artistul care face colaje.Va rog! Este atat de sarac si modest.si talentat! Ce putem face? Gen o campanie sau. el...? (mai mult)
stiti jocuri gen puppy lvu? pls funda.
Ar putea cineva sa imi spuna cum a fost la chestia aia cu " Let's do it Romania! " unde s-a facut curatenie? ( intrebare pentru cei care au fost ). Merci! :*
Cine ma poate ajuta cu niste ex de biologie plzz... 1.Cand factorii abiotici ai unui biotop (factorii fara viata, abiotici) devin daunatori organismelor lui? 2.Cum poate influenta omul structura unui? (mai mult)
am si eu nevoie de un driver pentu sony ericcson k800i. Eu nu mai gasesc cd. ul de instalare si fara el nu mi. l citeste pc.ul.Va rog ajutati.ma! dau funda!
Imi spune cineva daca la club pinguin poti sa cumperi chitara rock plz daca nu imi spuneti sau funda :P
Buna :)! as vrea sa ajut copii orfani dar nu stiu cum sa fac de unde sa incep imi poate da cineva vreo idee?
Dacă ar fi să alegi o cauză caritabilă pentru care să faci o donaţie, care ar fi aceasta?
Mie mi sa furat contul steam.si pentru cei care s-au lasat de cs poate sa imi dea contul lor sau cei care pot sa imi dea. va rog frumos.RAMAN DATOR!
Vorbind despre mediul inconjurator am 3 nelamuriri si as vrea sa stiu raspunsul: 1º Dioxidul de carbon care este eliberat in atmosfera dc nu poate trece peste capa de ozon care mentine aerul in terra?...? (mai mult)
as vrea ca dupa terminarea liceului, sa urmez scoala de asistente un fel de post liceala, as avea vreo sansa ca dupa terminarea ei sa pot fi acceptata intr-un proiect de voluntariat,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre toate aceste " minunatii" ale scumpei noaste tari? http://www.cancan.ro/actualitate/intern/foto-video-bautura-si-droguri-la-fan-fest-ecologistii-distrug-rosia-montana-119358.html...? (mai mult)
Stiti cumva cand se face curat in timisora cu let's do it romania?>
Ce fel de oameni sunteti? Mai fitzosi sau mai ingaduitori? Mai modesti sau sau superficiali? Ati face voluntariat vreodata? Cat de mult tineti la planeta voastra? Ce ati face pentru o Romanie mai buna?...? (mai mult)
Hey stiti un centru de reciclare a hartiei in Brasov? Va multumesc! fundita
Stiti unde gasesc un centru de reciclare al sticlei in Suceava? Multumesc:) Funditsoooooooi:D :X
Sunt logata pe desenatori si stiu ca exista un sait care poti sa copi desene? cine stie?
Ce parere aveti despre Stand-up Comedy? Uitati am si un video, cu unu dintre cei mai buni din romania http://www.youtube.com/watch?v=C_EuTZj0eLM
Cine da click primeste funda http://www.fabricademasini.ro/showroom
Sall! sunt intr-o scoala de clasele 1-8 cls 1-4 sunt in jumatatea scolii si clasele 5-8 in cealalta jumatate eu sunt cls 5-8 si la ed.fizica dam concurs de fizica peste 2 saptamani fug aproape cel mai tare...? (mai mult)
Cum pot ajunge un Expert TPU?
Buna :D este cineva voluntar la crucea rosie galati? sau daca nu la crucea rosie ca as avea si eu cateva intrebari legate de crucea rosie (cine vrea sa ma ajte sa-mi lase id-ul la privat pls )
Ciupercile de copac sunt comestibile?
Cine a participat la Let's do it, Romania? Cum vi s-au parut oamenii? Dar organizarea? Ce parere aveti despre acest eveniment?
Urgent! Ce numim relatii dintre organisme?
Let's do it Romania o organizare foarte proasta nu mi-a placut.Chiar acum am ajuns acasa de la curatenie si sunt foarte dezamagita.Echipei mele i-au fost alocati 25 de saci(+ 100 de saci cu care am venit...? (mai mult)
De ce e asa mare scofala cu incalzirea asta globala? Faptul ca n-or sa mai fie asa multi ursi polari inseamna ca vor fi mai multi pinguini si cui nu-i plac pinguinii? Si oricum avem nevoie de mai multe...? (mai mult)
Voi cum va imbracati in prima zi de scoala/facultate? vreau idei! funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Mih201 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!