|

Buna ziua, vreau sa ma ofer voluntar la Magicamp pe perioada acestei veri, dar nu stiu din ce perioada sunt pusă sa vin.
In prezent sunt in clasa a XII-cea si la finalul acestui an școlar sunt nevoită sa ma ocup si de înscrierea la facultate.

Cu alte cuvinte întrebarea mea este:,, Pot sa precizez din ce perioada sunt disponibilă sau odata cu înscrierea e de așteptat sa pot veni la orice data ma cheama?"

Va multumesc si sper sa ma lămurească cineva care stie despre acest proiect pentru ca pe site nu sunt foarte multe informații, iar din surse neoficiale am auzit ca poti veni cand vrei (ceea ce mi se pare foarte putin probabil).

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu spun sa nu te oferi inca voluntara, mai ales ca ai un examen atat de important precum BAC-ul.
Te-ai gandit ce se intampla daca nu iei BAC-ul in prima sesiune si ai de invatat toata vara ( ca sa-l poti sustine in toamna)?
De ce nu mai amani 1 an, ca sa-ti rezolvi problemele mult mai importante din vara asta?
Ca nu-i bine sa incurci pe nimeni, sau sa ocupi un loc, pe care apoi sa-l abandonezi.

| explică (pentru Annastassia):

Ai dreptate, totusi problema nu era BAC-ul in cazul meu, dar inteleg punctul tau de vedere. Ar fi lipsa totala de respect sa iti iei un angajament doar ca dupa sa nu il respecti.

| a răspuns (pentru Alice200000):

Nu-i vorba doar de respectat angajamentul, ci de creat munca si probleme altora, fiind nevoiti in ultimul moment, sa caute pe altcineva care sa te inlocuiasca si sa intocmeasca alte alte de radiere a ta si de inlocuire cu altul.
Pentru asa ceva se mai poate cere si verficarea cazierului la politie, ori verficare personala pe la scoala sau unde muncesti, scris rapoarte samd.