|

Salut!

Cata chimie anorganica trebuie sa stie un inginer silvic?

Ma refer la ce capitole.

Sau nu trebuie sa stie chimie anorganica,ci alt tip de chimie.hee hee)

Si mai am o intrebare,cum se desfasoara munca unui inginer silvic?

Sa luam, ca exemplu plantarea unui puiet:analizeaza solul si constata ca solul are nevoie de cateva substante chimice.Inginerul silvic prepara acele substante sau doar afla de ce are nevoie pentru sol si doar comanda substantele?

Cam astea ar fi intrebariile,pentru ca mereu m-am intrebat cam ce chimie trebuie sa stie si cum se desfasoara munca lui de obicei.

Ca asa stiu ca trebuie biologie la greu,matematica macar nivel mediu,putina fizica,dar cata chimie sau ce capitole din chimie ii trebuie,ce face el aprofundeaza chimia,sau trebuie sa o stie in teorie si putin in practica?

As fi bucuros daca mi-ar putea raspunde cu lux de amanunte,ca asa am intalnit destui "imi dau cu parerea".

Concret!hee hee)

Funda, pentru cel mai detaliat raspuns!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Eu nu pot să îl dau așa de detailat cu lux de amănunte.
Uite de exemplu o să răspund la asta.
=Sa luam, ca exemplu plantarea unui puiet:analizeaza solul si constata ca solul are nevoie de cateva substante chimice.Inginerul silvic prepara acele substante sau doar afla de ce are nevoie pentru sol si doar comanda substantele?
====
Un inginer silvic nu procedează așa.
Un inginer silvic nu se ocupă de planatarea unui puiet, el are de exemplu sarcina să supravegheze și să organizeze plantarea a 100 de hectare de pădure nouă. Nu am auzit și nu știu să se facă analiza solului de asemenea manieră, cu toate că am lucrat la pădure. El are alte probleme de rezolvat și nu se ocupă de analiza solului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează