Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Decembrie 2019 sunt:
Salvați Copiii vă invită să creăm împreună „O lume fără frică"!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Merita sa devii medic in Hawaii? Dand la o parte greutatile prin care trebuie sa treci la facultate, dupa aceea merita sa te muti in Hawaii? Sunt conditii bune acolo? Sunt salarii de SUA intr- o zona ...? (mai mult)
Hey, TPU! Imi puteti da niste idei, ce as putea da unei fete de Secret Santa? (12-13 ani)
Caut o melodie care cred ca a iesit acum 2 ani cu niste fete pe un iacht ca re au pe cap cagule si cu arme in mana.Parca arunca niste barbati care ii tin legati peste bord in apa.Multumesc,dau funda!
Buna, eu acum mi- am facut Tumblr si am cateva intrebari 1. daca intru pe profilul altei persoane, ea poate vedea ca eu am intrat pe profilul ei? 2. cum as utea sa imi impartasesc povestea cu lumea...? (mai mult)
Sa spunem ca ar fi fost un film facut pentru Michael jackson in 2019 ca biografie, ce actor ati alege sa-i joace rolul?
Sunt atee, nu cred in Dumnezeu.Cu toate astea, inca stau cu familia la masa de sarbatori si ma simt bine.Mai e cineva in situatia asta?
Salut, la noi la scoala o profesoara a creat o echipa de persoane care sa colinde in fata tuturor elevilor si faza e ca pe mine m- a inscris un coleg si nu voiam normal sa ma inscriu si acum ma gandesc...? (mai mult)
Salut, am 13 ani, vreau să mă apuc de box. Și singuru' motiv pentru asta e că vreau sa câștig bani din asta (mulți bani, știu că v- a fii greu) vreau sa ajung cat decât cunoscut.La fotbal...? (mai mult)
Salut! Sunt anul I la facultate, iar eu am lipsit primele saptamanii din semestru din cauza unor probleme de familie, iar acum am aflat ca in sesiune se tine un examen/proba la sport in urma careia se...? (mai mult)
Bună. Tocmai am trecut printr- un șantaj emoțional. Băiatul cu care eram împreună mi- a spus că dacă îl părăsesc, se omoară. Trece printr- o depresie severă și a mai avut faze în care a...? (mai mult)
Hei! De curând mi am luat un telefon nou si atunci cand vreau să văd un videoclip mai lung pe care mi- l trimite cineva pe mess, mi se blochează dar tot se aude.Am incercat sa intru de pe alt telefon...? (mai mult)
As vrea sa gasesc cursuri de baschet, daca se poate in sectorul 1, pentru copii 14+ fete si baieti. Stie cineva?
E normal ca cea mai buna prietena a fostei mele sa ma muște? Fusesem o luna cu aceasta fata și am rămas prieteni după ce ne- am despartit, ne salutam, ma lua în brate, dar azi ma întâlnisem cu ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema foarte ciudata. Mie mi- a placut de un tip timp de 9 luni, dar nu era nimic intre noi. Acum 3 luni am aflat ca ma place si el si cand am obervat asta, prima luna am început...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum pot sa abordez o fata?
Implinirea varstei de 18 ani semnifica ceva important? Exista schimbari ridicate ale omului dupa implinirea acestei varste? Emotiile pot disparea dupa majorat?
Cine imi poate spune cativa pasi simpli pentru a intra intr-o discutie cu o fata?
Cum ai reusit sa ai incredere in tine? Cum ai invatat sa nu te mai lasi calcat in picioare si ai avut curaj sa infrunti oamenii?
Bună TPU! Se poate schimba un om? În fiecare zi sunt același, acel om leneș, delăsător, pesimist, singuratic care vrea să se schimbe, vreau să fiu altcineva, dar nu pot. Viața mea se repetă...? (mai mult)
PS :scuip de când am început sa fumez Buna ziua, am si eu o problema. Fumez de 6- 7 luni, l- a început fumam mult (7- 8 ţigări pe zi). Acum fumez 3- 4 ţigări pe săptămână sau chiar de loc....? (mai mult)
Cum sa le spun alor mei ca nu mai lucrez? Ma gandeam sa le spun dupa sarbatori dar cum sa explic prezenta mea acasa?
Ati fost la Therme in Bucuresti, imi puteti da cateva detalii? Ce zona va place mai mult? Imi puteti spune cateva reguli si daca trebuie sa am prosop de acasa sau mi se da la receptie?
Cum pot desfășura afirmația: Când nu ești ca toți, e greu să fii folosit.
Buna. Sunt in clasa a 9. a la liceul tehnologic Economic pe profil turism si alimentatie. La orice liceu tehnologic se studiaza module. La sfarsit de semestru media se calculeaza cu module inclusiv sau...? (mai mult)
Salutare TPU, am o problema destul de nasoala. Am fumat pentru prima data iarba, si au trecut mai mult de 24 de ore de atunci, insa simt si acum o mica ameteala. Vad cum totul in jurul meu se misca ...? (mai mult)
Cum pot vorbi cu o fata? mereu incercam sa nu stam impreuna sau sa vorbim, cu cine stau eu ea vine si se baga in seama cu aceea persoana.
Salut TpU! Ma numesc Andrei si am 14 ani.Ieri m- am epilat pe maini si azi pe picioare, eu asa ma simt bine si ma simt altcumva, daca ma intreaba mama ce o sa- i spun? Daca rade cineva de mine ca ma epilez...? (mai mult)
Buna TPU, sunt trist și nu reușesc sa accept unele lucruri. De mult nu am o relație prea buna cu părinții. Părinții mereu au fost cam reci cu mine și nu mi au oferit aproape nimic. M- a durut ...? (mai mult)
Salutare Prieteni mei mi- au luat telefonul și i- au scris unei fete în cometuri la pozele ei ca e cruva și nu știu ce. Eu i- am scris fetei dar ea a zis ca o sa se ducă la politie, eu m- am panicat...? (mai mult)
Buna! Sunt de un an si 3 luni intr- o relație cu un băiat si simt ca nu il iubesc cu adevarat, de putine ori simt acea fericire ca il am, uneori il ignor, alteori imi este mila de el.M- a fortat sa intru...? (mai mult)
Salut TPUdaca am dosar penal si nu ma potolesc de craciun peste inca 2 saptamani mai cumpar pe data de 20- 21inca 3 cutii fs3 si inca 4 cutii petarde. am dat un fs3 pe o strada s- a declansat ...? (mai mult)
Deci mi- am făcut gaură în ureche la un magazin de piercing si am folosit pistolul. Am păstrat cercelul pentru mai bine de o lună și. Si am cumpărat altul. si acum ca tot scot si il pun am început...? (mai mult)
Deci nu mai pot, m-am trezit din somn acum fiindca am o durere groaznica de gat, e intepenit, pe zi nu era durerea asta asa insuportabila, nu pot saa ma misc deloc, ce sa fac?
Buna TPU!Am o problema....sunt clasa a 8a, iar noi dam simulari din luna in luni la romana si matematica.Anii trecuți aveam toți medii de 5- 7 si mai sus (eu aveam medii de 6 Sau chiar 7) si...? (mai mult)
Hey! Mi- am facut un tatuaj acum 2 luni si timp de cateva saptamani l- am dat cu crema, am avut grija de el, apoi am incetat, insa inca nu a ajuns la acelasi nivel cu pielea. Nu ma ustura, nu ma mananca,...? (mai mult)
Hei TPU, maine merg sa- mi fac analizele, intrebarile mele sunt, se vede thcul din sange in analizele normale si daca da, ce as putea face sa nu se vada? Deoarece fumez iarba de 2 luni zilnic si daca...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema....sunt clasa a 8a, iar noi dam simulari din luna in luna la romana si matematica. Anii trecuți aveam toți medii de 5- 7 si mai sus (eu aveam medii de 6 Sau chiar 7) si 3. ...? (mai mult)
Baietii de la mine imi dau palme peste fund si ma prind de fund si cei din alte clase vorbesc de fundul meu. De ce? Un raspuns va rog frumos dau funda, nu radeti
Este normal ca la o fata de 20 de ani sa ii iei mărțișor? Daca tii foarte mult la ea. Cum va aprecia gestul?
Https://www.youtube.com/watch?v=cJMwBwFj5nQLa ce se refera mai exact?
Salut! Am aproape 17 ani, 1.85 înălțime și bine facut ca si construcție a corpului. As avea o nelămurire serioasă, de vreo 2 ani marimea penisului meu este exact la fel, cam 16 centimetri jumate/...? (mai mult)
Cum as putea sa mai pun si eu niste kg pe mine? Am in jur de 50 kg de 4-5 ani. Am 17 ani si 170 cm, la scoala fac basket zilnic o ora.
TPU am oare problema? Un băiat mi- a spus azi la școală ca ma place și vrea sa fim ceva mai mult decât prieteni. Și a zis ca vorbim pe WhatsApp. Și acum nu știu ce sa ii zic, eu nu îl plac de...? (mai mult)
Heyyy.Deci îmi place de un baiat foarte mult, sunt mai mare decat el cu un an si chiar nu stiu cum sa ma apropii de el.Gen vorbim dar mna.Nu stiu. Ceva sfaturi?:))
Salut! Se apropie Revelionul si acum 2 luni eu am vorbit cu niste prieteni sa facem petrecerea dintre ani la mine si ei au fost de acord, de atunci nu am mai vorbit cu ei pe aceasta tema, nu stiu nici...? (mai mult)
Buna tuturor, am o mica problema, sunt putin praf cu psihicul si as avea nevoie de ajutor.Sunt clasa 12 a la Emil Racovita in sem acesta am avut multe absente din cauza unor probleme de sanatate si financiare,...? (mai mult)
Salut, sunt în clasa a opta și clasa noastră organizează un fel de Secret Santa. Mie mi- a picat un băiat și nu prea știu ce cadou să îi iau. Ideea mea de cadou ar fi un hanorac, bomboane și...? (mai mult)
Salut. Revin, sunt foarte stresat, am 18 ani si nu reusesc sa imi gasesc o prietena, nu stiu sa vorbesc cu o fata si sunt foarte prost, chiar ma judec mereu si am fost si la psiholog si psihiatru.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
niculai123456789110 întreabă:
Anna8812 întreabă:
xGamerZ212 întreabă:
DeeaCarmen întreabă:
Chiar tu ai spus ca glumiti si va jucati. Deci nu sunteti angajati intr- o relatie amandoi. Cu siguranta ii place sa se joace cu tine si probabil isi doresti mai mult. Cat de mult si cat de serios este...... (mai mult)
"Nu știu ce să fac să nu mai bea, i- am zis și cu frumosul și cu urâtul, dar nu înțelege. " daca eu ti- as zice cu frumosu sau cu uratu sa nu mai tipi la mama ta ai intelege? Ceva imi spune ...... (mai mult)
Poti sa vorbesti cu ea daca participati la un curs comun, exista multe teme despre care sa vorbiti. Ideea este ca in astfel de situatii devin boring discutiile si se creeaza asa numitul plateau. Daca ...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!