Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
De ce ma simt obosit, îmi e somn și nu am chef de nimic chiar dacă am dormit suficient?
Vreau sa fac o cerere de mana pentru motivarea absentelor dar nu stiu cum....care trebuie sa fie adresata domnului director Stiu ca pe aceea cerere trebuie sa scriem ca din motive persoalnale sau de ...? (mai mult)
Ce li se pare băieților dragut la o fata? Ce ii face sa le tresara inima? De ce simt nevoia sa le protejeze? Sunt si eu curioasă ca orice alte fata :)) Sper sa imi raspundeti băieți.
sa raspunda doar cei care imi pot da un sfat, este vb de iubitul meu.nu are piele pe varful penisului este lasata nu foarte tare nust daca este normal.a doua problema testicolul drept este mai mare...? (mai mult)
Am o mare problema! Nu pot scrie pentru un test la chimie si am rugat- o pe doamna profesoara sa- l dau sapt viit, a refuzat si a spus ca va aduce pe cineva care sa scrie pentru mine (necunoscut si fara...? (mai mult)
Ce placa foarte buna pentru indreptat parul imi recomandati? Funda
Salut.Am 15 ani si 2 luni si 1.85.Am multi prieteni care are au aceeasi varsta cu mine dar practica sau au practicat un sport și sunt mai înalți decât mine. Spre exemplu am colegi care au făcut sau...? (mai mult)
Am avut un vis foarte ciudat. Am vizat ca ma uitam in oglinda si am inceput sa ma trag de par usor, dupa a inceput sa cada. Tot visul meu a fost in fata oglinzii din casa mea. Ce inseamna asta?
Vreau un roman pentru iubii, (băiat) *stiu ca e bine sa vrei, dar il vreau cat mai repede.
Pe ce site pot gasi husa cu acumulator (baterie externa incorporata) pentru J5 2016?
Tocmai mi am varsat ciocolata fierbinte pe telefon acum 10 minute. Am un iphone 6s GOLD si e lipicios. Eram afara si l am sters doar cu servetele uscate. Ce pot sa fac? Daca nu imi dati raspunsuri...? (mai mult)
Buna, TPU. Am 18 ani si...lucrurile in familie nu merg tocmai bine. Problema mea principala e tatal meu care m- a amenintat in repetate randuri ca o sa iasa urat de tot daca nu merg intr- o dupa- amiaza...? (mai mult)
Ce magazine sau in ce zona din Constanta gasesc bluze sau hanorace la un pret mai mic de 70 lei?
Am o dilemă de câteva zile. La scoala este un băiat pe care îl cunosc de la grădiniță. Nu am ai ținut de atunci legatura cu el, dar amândoi suntem la aceeași scoala, în clase diferite...? (mai mult)
Unde as putea gasi modele pentru sedinte foto? Cam cat costa modelele profesioniste si cum as putea lua legatura cu ele?
Sunt ceva fete pe aici care fac sala? As vrea sa stiu la exercitiile cu greutati gen haltera pe spate si genuflexiuni cate kg trebuie sa aiba discurile alea? Si la ce aparate ar trebui sa lucrez ca sa ...? (mai mult)
mâine am orașul și am la emoți de pe acum cum sa fac sa scap de ele am emoți cu polițaiul acela chiar daca și el este om nu știu am emoți
Heei. Am o mică problemă cu Youtube şi habar n- am cum să o rezolv. Când mă uit pe Youtube la un videoclip în engleză(de exemplu) îmi apare acolo la subtitrare "japoneză" şi dacă vreau să...? (mai mult)
Bună ziua, de câțiva ani ma confrunt cu o problema grava, fiica mea în vârstă de 17 ani, își smulge parul din cap, aproximativ din 2007 exista aceasta problema, am fost la medic la psiholog...? (mai mult)
Am 15 ani si am o intrebare, pot sa imi mut alocatie pe un card doar al meu? As vrea sa folosesc cardul sa cumpar de pe ebay, amazon etc.
ce pot face daca m-am indrogostit de un personaj dintr-un film ma gandesc mereu la el si ma nu pot accepta ideea ca nu exista
De ce unii oameni pe care ii cunosc ma jignesc cu "P*da", "Virgin", etc. daca ascult muzica de genul precum cel din link ca sa ma relaxez la 19 ani? http://bit.ly/1DViE27
Ce este o imagine dinamica?
Funda! Ce ati prefera, sa traiti intr-o societate alerta si sa aveti o meserie bina platita, prieteni, sau sa traiti undeva departe, intr-o comunitate restransa pe o insula pustie? :)
Un parfum pana in 60 70 lei de barbat care sa tina mirosul mai mult de 5-6 ore si sa si miroase bine?
Hello TPU, deeci am nevoie de un mod de formulare pentru un mesaj ce vreau sa il trimit mai multor colegi legat de niste auxiliare de matematica in valoare de 16 si sa ii anunt ca am nevoie de bani pentru...? (mai mult)
Daca faci un liceu militar, dupa poti sa mergi la Academia de Politie sau trebuie sa urmezi o Academie Militara?
Sunt in clasa a 8a si inca nu stiu la ce profil sa merg... Dupa ce termin liceul as vrea sa merg la Academia de Politie. Ce profil sa aleg :, , filologie intensiv engleza " sau matematica- informatica...? (mai mult)
Am facut 18 ani in martie, cum imi scot alocatia daca inca invat? Imi trebuie card sau adeverinte de la scoala?
Hei! Am 14 ani si as vrea sa merg la psiholog. Nu as vrea sa stie parintii, de aceea m- am gandit ca poate as putea sa merg la psihologul scolii, dar mi- e frica sa nu le zica ceva parintilor mei. Stiu...? (mai mult)
Salut TPU, Voi incerca sa imi explic cat mai complet situatia, desi probabil tot nu voi cuprinde toate aspectele vietii mele. Pentru inceput, maica- mea ma bate si ma injura ca la usa cortului...? (mai mult)
Salut tuturor! Vreau si eu vloguri interesante pe Youtube sau vloggeri amuzanti. Daţi cât mai multe. Multumesc.
Sunt băiat și m- am decolorat în păr de două ori până acum pentru a- mi face șuvițe blonde. Este adevărat că dacă o să mă mai decolorez și a treia oară, a patra oară, a cincea...? (mai mult)
Dacă la facultate studenții sunt împărțiți pe grupe, este neapărat să te împrieteneşti cu cineva din grupa ta?
Noroc. Sambata seara am fost la un majoratul unei colege. Acolo era o fata cu care nu am apucat sa fac cunostinta cu ea. Doar ne- am aruncat cateva priviri dulci unul la altul.Pe mine acea fata m- a atras...? (mai mult)
Dacă mă epilez cu crema depilatore, când creste parul se indesește?
As dori sa personalizez un obiect metalic pentru un prieten si nu prea am idei..va rog ajutati-ma..ma gandeam la ceva simbolic, parca sa gravez doar o data pe el mi se pare banal
Hey! Astăzi am făcut prostia la școală, sa strig la sfârșitul orei un profesor pe nume, (Ion) și i- am spus Ionaee :)), știu că nu e bine ce am făcut, că parcă aud că îmi săriți în cap:...? (mai mult)
astazi am luat media 8 la purtare dar am luat pe necinstit. Intrebarea mea e, ma va afecta cu ceva media asta? Sunt clasa a 8- a si as dori sa merg dupa ce termin liceul la academia de politie....? (mai mult)
Salut,cine poate sa-mi spuna cum demonstrez ca intr-un patrulater,unghiurile opuse, sa fie congruente?
Buna, am si eu o problema, sunt foarte stresat in legatura la viitorul meu, in prezent am 18 ani, si sambata urmeaza sa ma duc in Anglia, dar problema este ca am o prietena foarte buna, si i- am ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, cum ați fost batuți de parinți? Sau cum sunteți? Deoarece nu am fost batut niciodata si am aceasta curiozitate de a știi. Cu cat mai multe detalii cu atat mai bine!
Salut,astazi am avut o zi foarte naspa, m-am certat cu toata lumea si cred ca i-am facut sa ma urasca:'( Cum pot remedia problema,si cum pot deveni mai smecher, mai cu tupeu?
Imi Spune-ți ce examene trebuie sa dea un elev care termina a 12- a? Si pe ce data au fost anul acesta?
Era un film cu un adolescent care a fost blestemat sa arate foarte urat. Stie cineva cum se numea filmul?
Cat de mare ar trebui sa fie penisul unui baiat la 16 anii stiu ca e si dupa gena dar intr-o medie cam cat? gen 2-4 10-20 etc cam care ar fi inaltimea medie
Ma numesc Amalia Am 16 ani sunt a 10 a A Deci am o prietena care s- a șup pe mine pentru ca cică am trădat o ca m- am imp cu o fata pe care nu o suportă ulterior m- am certat cu ea cu fata...? (mai mult)
E cineva cu chef de vorba aici? P.S am 16 ani
Salut, as vrea sa iau un trandafir unei fete. Intrebarea mea este: cat rezista un trandafir fara apa? Rezista o ora?
Imi place un baiat dar el nu vrea o relatie momentan pentru ca abia s- a despartit...nu a spus ca nu ma place sau ca nu vrea sa fim impreuna, dar nici nu a spus ca vrea....il plac foarte mult si chiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!