Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
La ce varsta e bine sa ai primul sarut frantuzesc?
Hei, TPU. Rinoplastie, asta vreau, dar am nevoie de niste incurajari, pentru ca ma inspaimanta gandul de a- mi schimba forma nasului radical. Am un nas oribil, va rog sa nu incepeti cu "nimeni nu...? (mai mult)
Care e cel mai penibil lucru care vi s-a intamplat cu iubita/iubitul?=))))Eu n-am patit ca n-am avut niciodata
Este in vreun fel ilegal/se poate face ceva impotriva mea daca fac publica o hartie in care o anumita persoana vorbeste foarte rau pe la spate si discrediteaza alte persoane? Ca sa explic mai bine, aceasta...? (mai mult)
Cat costa sa faci avort? Și ce pericole întâlnim? Doare când îți face? PS. Sunt doar întrebari pentru cultură mea generala
Stie cineva de unde pot lua piese pentru un emp jammer? Adica stiu ca trebuie ceva transformstor dar de unde se poate lua?
Am 15ani si mărimea sanilor mei a ramas la fel, cum erau la 13/14ani...adica destul de mici E din cauza sutienului?
As dori si eu niste filme cu adolescenti 2016-2017. Sau filme gen " e inchis in inchisoare x si supravietuieste etc"
Am o problema foarte mare, nici nu stiu in ce categorie sa o incadrez, informatica sau dragoste poate ca unii o sa o luati in ras iar altii care au trecut si trec prin asta o sa ma inteleaga...? (mai mult)
Hei! Sunt in clasa a VIII- a si ma gândesc sa merg la liceul militar din Alba Iulia. Ce îmi puteti spune despre asta ( accept doar păreri cu experienta ) Regretati ceva? Cum este viata acolo? Cum va...? (mai mult)
Buna, sunt Irinel Cand eram mai mic ma jucam prin curte si ploua, tata avea o drujba pe un tron, iar eu am fugit, am alunecat si am venit cu capul fix in lama Si imi amintesc ca nu ma durea si ma spala...? (mai mult)
Buna,am fost intr-o excursie si un baiat ma tot imbratisa,pupa si ma tinea de mana,si imi place de el,dar acum, nu ne mai vorbim. Ar trebui sa ii scriu? Nu as parea obsedata?
As vrea ca de craciun sa imi iau un telefon de pe eMAG, si nu stiu cum sa stag bani ca sa il pot cumpara. Aveti vreo idee?
Vr niste nickname-uri pentru mess super qt si cât se poate de originale. Pentru un băiat. Repede vărooog. DAU FUNDĂ!
Cum sa îți faci prieteni?
Vitamina C ingrasa, TPU?
Sunt pe stop si nu mai am absorbante de noapte. Ce pot sa fac? Ajutati-ma, va rog!
Sal TPU, cineva mi-a zis sa va întreb daca este gay cum își da seama daca cineva este tot gay și cum se poate,, cupla" cu el?
Sunt eleva in clasa a IX-a, am 15 ani şi caut un voluntariat serios in Bucuresti. Propuneri?
Cine mai este la liceu pe profil stiinte ale naturii?
Va rog am nevoie de ajutor, am 16 ani si cand vine o persoana mai dubioasa inspre mine ma sperie cu toate ca nu are vreo problema cu mine si ma speriu destul de usor va rog ajutati-ma.
Heeei! Stie cineva daca in Romania se mai vinde revista "Popcorn"? Acum am auzit de ea si o vreau neaparat! HELP
Funda! Cum sa imi fac un iubit? Arat ok..nu e asta problema. Sunt subtirica, am forme. Dar nu stiu cum sa abordez situatia. Nu am Facebook sau insta si nu o sa imi fac. Cu colegii de clasa CLAR nu ca ...? (mai mult)
Stie cineva din Timisoara un job in weekend?
Cat costa un haverboard?
Un nume pentru un canal de Youtube?
Sunt in clasa 11- a..la inceput( clasa 9- a) mi- am ales medicina..dar pe parcurs mi- am dat seama ca imi place foarte mult economia, ca am "abilitati" de antreprenor si. ma gandesc sa aplic la REI.dar...? (mai mult)
Este o problema daca am 16 ani si nu am avut iubit? Vad ca in jurul meu se pune mare pret pe acest lucru. Eu vreau sa gasesc pe cineva potrivit si sa nu ma arunc in brațele oricui. Ce credeti?
Bună tuturor! Vreau să știu ce să dă la Bac dacă ești la profil de filologie? Mulţumesc mult!
E o expresie cu 'a mancat rosii'. ce inseamna?
Hei, am o nelamurire. Imi place de un baiat de la o alta clasa. Am aflat de la colegul lui de banca, fiind prietena cu el de vreo 3 ani, ca si baiatul respectiv ma place. Din "relatiile" precedente...? (mai mult)
Sunt in clasa a 9-a la un liceu Tehnic si vreau sa ma mut in a 10-a la Sociale... imi puteti spune la ce se da teza, bac si cum e faza cu mutatul? Mersi!
Este foarte important. Exista acest personaj pe nume Slender-Man? Am tot auzit fel si fel de povesti, si sincera chiar imi e frica...ce credeti ca ar putea sa se intample?
Salutare un site de unde aş putea cumpara carcasa originala de Samsung galaxy j5 2016? Adica nu husa de protectie.Carcasa care vine pusa peste baterie.Cred ca intelegeti.De preferat pe culoarea negru.Dar...? (mai mult)
I-am trimis cuiva cerere de prietenie si a refuzat-o ca nu știa cine sunt apoi cand am brut sa ii retrimit nu mi-a mai apărut sa ii dau cerere, de ce?
Salut. Sunt in clasa a 12 a si vreau sa dau la Academia Fortelor Terestre din Sibiu. Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii folositoare, cum ar fi: Unde trebuie sa dau probele pentru apt fizic, ...? (mai mult)
Sunt la o petrecere și trebuie să îmi revine n din beție repede, îmi este rău am voitata, cum fac sa imi treacă senzația de beție? Ajutor pls?
Nu pot sa il uit pe fostul meu prieten.Nu dorm, nu mananc, plang non stop.Nu mai am chef de trait viata mea e un chin Este tiparit in mintea mea as da orice sa il pot uita.Va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
La facultate există studenți care s-au despărțit de prietenii din liceu?
Am 14 ani, 190 cm inaltime si 67 kg. Inteleg ca greutatea mea nu este sanatoasa. Ce dieta ar trebui sa am pentru a ma ingrasa?
Caut pe cineva bun la mate ( cl. a 11-a ) care ar putea sa ma ajute la teme in schimbul unor bani.
Imi dati exemple de cuvinte gen: luzari, adica ceva jignitor dar amuzant!
Salut.Vreau sa imi cumpăr o geacă de iarnă pentru bărbați.Ce faci imi recomandați?
Am trimis unui prieten o poza pe mess din greseala si pana cand sa se trimita (adica cand se incarca poza sa se trimita) am dat stergere pe ia imediat si mi- a spus ca poza s- a sters(cand era atunci in...? (mai mult)
Ieri am avut contact sexual cu iubitul meu și și a dat drumul îl mine, azi trebuia sa mi vina și nu mi-a venit și nici nu da semne să apară. Credeți că aș putea rămâne gravidă?
Sall! Ce as putea face sa nu mai fiu timid?
va rog frumos ajutati- ma! Poate cineva sa- mi sfatuiasca ceva pentru acnee? Eu am incercat diverse remedii naturale, dar nu au ajutat.Va rog frumos, eu asa ma rusinez de acnee, mai ales cand imi...? (mai mult)
Cum fac sa nu imi mai fie foame? Inafara de a bea apa.
Cum va reactiona o fata timida daca o intrebi daca ea in general este asa timida?
Buna,m-am asezat in bratele unui tip si eram pe penisul lui, iar acesta era tare, ce inseamna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
adriangrowinglife12 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!