Cei care au participat in clasa a 9 a la miss si mister...ce a trebuit sa faceti la preselectii?
Cum poate o fata sa se schimbe in halul ala doar in cateva zile gen, esti foarte frumos, imi place de tine, esti totul pentru mine, așa nu m- am simțit cu nimeni, numa cu tine, etc etc. În câteva...? (mai mult)
Bunaaa...nu stiti cum as putea invata mai usor o limba straina
Am o intrebare: Cum sa nu mai fii "pampalau" cu o fata?
Hei tpy, de cateva luni imi cade parul in exces, nu mi s- a mai intamplat pana acum sa cada atat de mult, ori ca e ff lung si pare ca e ff mult ori nu stiu. intrebarea mea este daca v- ati confruntat...? (mai mult)
Am o problema urgentă, mi am securizat contul de Facebook de acum aproximativ 2 ani, niciodată nu am avut probleme cu codurile sau ceva de abia acum. Mi am resetat telefonul acum 3 zile și Facebook-...? (mai mult)
Hei, poate vi se pare ciudat insa imi planific o vizita la un prieten cunoscut pe Facebook acum aproximativ 4- 5 ani. Nu o sa stau la el sau ceva de genul, ma cazez undeva cateva zile sa petrecem cateva...? (mai mult)
Salut am o intrebare. O fata ma place si eu o plac pe ea, dar nu stiu ce sa fac ea astepta sa merg la ea sa ii zic ca vreau s- a ma bag cu ea? Cum ar trebui sa reactionez. Imi putetii spune si cateva ...? (mai mult)
Ce greutate trebuie sa aiba un baiat de 16 ani la 175 cm inaltime?
Vreau să mă apuc de sală pentru a pierde din greutate însă nu am mai fost și nu știu sa folosesc aparatele sau ce exerciții trebuie sa fac/cum trebuie făcute. Cineva cu experiență care e dispus...? (mai mult)
Imi puteti spune de ce nu imi pot folosi internetul pe telefon desi am umblat la setari si e totul ok si nici minutele in alte retele desi am credit si minute si Mb? Recent am dat sms la 2777 cu...? (mai mult)
Buna tuturor, revin cu o noua întrebare, de fapt as vrea niste sfaturi din partea voastră, de ceva timp îmi place de un baiat și știu din surse sigure că și el mă place, mereu trece pe lângă ...? (mai mult)
Buna TPU sunt un elev de 16 ani in constanta si imi e greu sa ma integrez pentru ca m- am mutat din Brasov. Ma intrebam daca imi puteti recomanda niste centre de voluntariat sau de dezvoltare personala...? (mai mult)
Salut, salut! Sunt clasa a 8- a, si ma asteapta liceul, dar am o problema. Stiu la ce liceu merg insa nu stiu la ce profil sa merg, invat bine, am note bune la toate materiile, insa nu imi gasesc...? (mai mult)
am intrat in clasa 9 stiinte sociale, si ma simt forte singur, nu ma baga nimeni in seama, fiecare isi vede de treaba lui/ei.Colegul de banca, nici el nu ma baga in seama, il mai intreb una,...? (mai mult)
Pot sa ma mut după primul semestru la alt liceu? Acum sunt la mate info și vreau sa ma mut la alt liceu tot la mate info dar de intensiv engleza. M-ar lăsa?
E normal sa transpir într- una între picioare? Adică daca ma agit putin sau merg liniștită acolo transpir cel mai mult, in alte părți nici nu transpir, și fac si dus in fiecare seara...? (mai mult)
Hei e cineva elev la liceul Ioan Cuza Galati, as vrea sa stiu parerea voastra despre acest liceu, daca profesori sunt buni chestii de genu, si m.ar interesa in special profilul mate-info.
TPU, dau mâine test clasa a 6 a matematica prima ora și vreau sa îmi dați niște exemple de probleme gen : Afrați 3 numere naturale știind ca suma primelor doua e nu știu cât, suma dintre al...? (mai mult)
Sunt in clasa 11-a si ma gândesc sa dau bacul la economie. Este destul de greu? Materia se bazeaza pe clasa 11-a si a 12-a? Păreri?
Stiti cum se numeste firma aia cu pandaul acela ca sigla...tot ce stiu e ca incepe cu w
Ati simtit vreodata ca vreti nevoia sa faceti ceva, dar ceva din voi va spune totusi sa nu o faceti? Este vorba despre un coleg la mine in clasa. Simt ca l- am neglijat in astia 3 ani de liceu cat ...? (mai mult)
E adevarat ca samponul de cal e bun si pentru parul nostru?
Săptămână viitoare este ziua mea și nu știu ce sa duc la școală. Eu m-am gadit sa duc la colegi magura și la profesori nu m-am gândit. Îmi puteți da câteva sugestii?
Buna TPU am o intrebare dar mai intai sa istorisesc aici.Am fost impreuna cu un baiat cam 6 luni si era indragostit pana peste cap de mine numai ca eu ca proasta i.am dat papucii, nu mai conteaza motivul.Acum...? (mai mult)
Când va veni al treilea război mondial? Cat de periculos va fi?
In curand o sa fie ziua mea de nastere si caut un local pentru majorat. Sunt din Craiova! Ceva recomandari?
Vreau si eu niste cantereti de rap ...Plz
Îmi dați niște sugestii de niște nicknameuri frumoase? În special de băieți. Fără din astea gen "dau 3d mori HD" =))))
Azi la liceu stateam pe afara cu niste colegi si trece un fost coleg de generala prin fata noastra si l am salutat insa el se comporta ca si cum nu m ar cunoaste, adica un salut asa foarte discret...? (mai mult)
Bună, vreau și eu niște statusuri pentru fete băiețoase
Mama soacra - un nou subiect :)) Peste cateva zile merg sa o cunosc pe viitoarea mama soacra :)) bai si sa mor de am idee ce sa ii spun. Vreau sa par educata. Nu ca nu as fi dar sa am vorbele la mine. ...? (mai mult)
Locuiesc intr- un oras mort (adica numai e tineret), eu am 28 de ani in momentul de fata lucrez pe un salar de 1080 de lei (minimu pe economie) locuiesc cu parintii.Problema e ca, parca orasu asta ma...? (mai mult)
Salut.Acum un an si jumate(iarna) am inceput sa miros a transpirație.Imi fac duș de 2 ori pe zi si m- am dat cu diferite deodorante(Adidas, Nivea.)dar și parfumuri(Antonio Andreas, David Backam.)dar...? (mai mult)
Cum as putea sa am mai mare curaj, tupeu.
am o intrebare eu joc top eleven si vreau sa schimb culoarea la tricouri si stema echipei acum nu gasesc unde este locul, ca in magazie la echipamente nu se poate daca stie cineva sa imi ofere...? (mai mult)
Am comandat cv după net și am achitat înainte tot dc mi-a scris ca platirea rambus la primirea coletului
Vreau niste replici de inchis gura dar create de voi nu copiate de pe net la: "Si daca nu vreau te oftici si plangi?" "Da ma ca tu esti Dumnezeu si sti totul" Si mai vreau si altele ce vreti voi (dar...? (mai mult)
Ce materi sunt la liceele de Industrie alimentara? Vreau un orar micut daca se poate. multumesc.
Heii....Am 1,61, si 14 ani cam cate kg ar trebui sa am
Cum imi fac prieteni virtuali? Mai exact pe Facebook. Nu vreau sa aud raspunsuri de genu: "iesi afara si cauta- ti" "la scoala" Sau daca nu pe Facebook, atunci e bine si asa. Va rog mult! m- ar ...? (mai mult)
Am fost sa iau doua cafele, una pentru mine si cealalta pentru colegul de camera. M- am gandit sa- i fac o farsa si i- am pus doua pastile anticonceptionale in paharul lui. A baut tot si acum...? (mai mult)
Buna, am o intrebare adresata doar fetelor. M- am mutat impreuna cu prietenul meu si asta presupune epilare zilnica si picioare fine. Problema la mine este cu epilarea pe picioare, daca folosesc lama in...? (mai mult)
Era mai de mult un desen animat pe minimax daca nu ma insel cu niste jucarii *ursi de plus* care veneau la viata dupa ce copii si toate persoanele din jurul lor dormeau sau nu erau acolo sau aveai ceva...? (mai mult)
Ce sepoate intampla daca ametesti foarte mult de la tigari?
am mare nevoie de sfaturi in legatura cu o problema personala de ma distruge, este vorba de o fata pe care am inceput sa o plac, dar e one- side love, i- am spus ca o plac dar a venit cu replica...? (mai mult)
Salut, o sa sune ciudat. Am niste buze ciudate? https://imgur.com/a/iJJYU Fetelor da-ti o parere va rog. Off off, arata chiar urat.
Era o pagina pe Facebook unde trimiteai poze si faceau meme-uri automat. Stiti cumva cum se numea? Dau funda
Intrebare pentru fumatori! Ce tip de Davidoff sunt dulcegi la gust? Gold? Azi mi-a dat un prieten si am fost placut impresionat. De obicei fumez Dunhill negru si PallMall negru.
Am o problemă azi am cazut cand am fost la porumbei si mi-a venit. E grav? Ce sa întâmplat cu mine? Am cazut si pr spate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Peli75 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.