TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1076
  • 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1080
Hshsjsnsnn
în 18 Septembrie 2017 | Hshsjsnsnn întreabă:

Cei care au participat in clasa a 9 a la miss si mister...ce a trebuit sa faceti la preselectii?

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Cum poate o fata sa se schimbe in halul ala doar in cateva zile gen, esti foarte frumos, imi place de tine, esti totul pentru mine, așa nu m- am simțit cu nimeni, numa cu tine, etc etc. În câteva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ioana11111a
în 18 Septembrie 2017 | Ioana11111a întreabă:

Bunaaa...nu stiti cum as putea invata mai usor o limba straina

6
Răspunde Raportează
Doffin
în 18 Septembrie 2017 | Doffin întreabă:

Am o intrebare: Cum sa nu mai fii "pampalau" cu o fata?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Hei tpy, de cateva luni imi cade parul in exces, nu mi s- a mai intamplat pana acum sa cada atat de mult, ori ca e ff lung si pare ca e ff mult ori nu stiu. intrebarea mea este daca v- ati confruntat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
rossmarald
în 18 Septembrie 2017 | rossmarald întreabă:

Am o problema urgentă, mi am securizat contul de Facebook de acum aproximativ 2 ani, niciodată nu am avut probleme cu codurile sau ceva de abia acum. Mi am resetat telefonul acum 3 zile și Facebook-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Hei, poate vi se pare ciudat insa imi planific o vizita la un prieten cunoscut pe Facebook acum aproximativ 4- 5 ani. Nu o sa stau la el sau ceva de genul, ma cazez undeva cateva zile sa petrecem cateva...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
raul230
în 18 Septembrie 2017 | raul230 întreabă:

Salut am o intrebare. O fata ma place si eu o plac pe ea, dar nu stiu ce sa fac ea astepta sa merg la ea sa ii zic ca vreau s- a ma bag cu ea? Cum ar trebui sa reactionez. Imi putetii spune si cateva ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ClaudiuDanut
în 18 Septembrie 2017 | ClaudiuDanut întreabă:

Ce greutate trebuie sa aiba un baiat de 16 ani la 175 cm inaltime?

2
Răspunde Raportează
NoGames
în 18 Septembrie 2017 | NoGames întreabă:

Vreau să mă apuc de sală pentru a pierde din greutate însă nu am mai fost și nu știu sa folosesc aparatele sau ce exerciții trebuie sa fac/cum trebuie făcute. Cineva cu experiență care e dispus...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 18 Septembrie 2017 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Imi puteti spune de ce nu imi pot folosi internetul pe telefon desi am umblat la setari si e totul ok si nici minutele in alte retele desi am credit si minute si Mb? Recent am dat sms la 2777 cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elenaelly136
în 18 Septembrie 2017 | Elenaelly136 întreabă:

Buna tuturor, revin cu o noua întrebare, de fapt as vrea niste sfaturi din partea voastră, de ceva timp îmi place de un baiat și știu din surse sigure că și el mă place, mereu trece pe lângă ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SerbanMihai1234
în 18 Septembrie 2017 | SerbanMihai1234 întreabă:

Buna TPU sunt un elev de 16 ani in constanta si imi e greu sa ma integrez pentru ca m- am mutat din Brasov. Ma intrebam daca imi puteti recomanda niste centre de voluntariat sau de dezvoltare personala...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristiggg4
în 18 Septembrie 2017 | Cristiggg4 întreabă:

Salut, salut! Sunt clasa a 8- a, si ma asteapta liceul, dar am o problema. Stiu la ce liceu merg insa nu stiu la ce profil sa merg, invat bine, am note bune la toate materiile, insa nu imi gasesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BrokenAngels
în 18 Septembrie 2017 | BrokenAngels întreabă:

am intrat in clasa 9 stiinte sociale, si ma simt forte singur, nu ma baga nimeni in seama, fiecare isi vede de treaba lui/ei.Colegul de banca, nici el nu ma baga in seama, il mai intreb una,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PerPum
în 18 Septembrie 2017 | PerPum întreabă:

Pot sa ma mut după primul semestru la alt liceu? Acum sunt la mate info și vreau sa ma mut la alt liceu tot la mate info dar de intensiv engleza. M-ar lăsa?

1
Răspunde Raportează
PerPum
în 18 Septembrie 2017 | PerPum întreabă:

E normal sa transpir într- una între picioare? Adică daca ma agit putin sau merg liniștită acolo transpir cel mai mult, in alte părți nici nu transpir, și fac si dus in fiecare seara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Abby2003
în 18 Septembrie 2017 | Abby2003 întreabă:

Hei e cineva elev la liceul Ioan Cuza Galati, as vrea sa stiu parerea voastra despre acest liceu, daca profesori sunt buni chestii de genu, si m.ar interesa in special profilul mate-info.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

TPU, dau mâine test clasa a 6 a matematica prima ora și vreau sa îmi dați niște exemple de probleme gen : Afrați 3 numere naturale știind ca suma primelor doua e nu știu cât, suma dintre al...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariana696618
în 18 Septembrie 2017 | Mariana696618 întreabă:

Sunt in clasa 11-a si ma gândesc sa dau bacul la economie. Este destul de greu? Materia se bazeaza pe clasa 11-a si a 12-a? Păreri?

2
Răspunde Raportează
larisa222001
în 18 Septembrie 2017 | larisa222001 întreabă:

Stiti cum se numeste firma aia cu pandaul acela ca sigla...tot ce stiu e ca incepe cu w

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Ati simtit vreodata ca vreti nevoia sa faceti ceva, dar ceva din voi va spune totusi sa nu o faceti? Este vorba despre un coleg la mine in clasa. Simt ca l- am neglijat in astia 3 ani de liceu cat ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ionelaaamaria
în 18 Septembrie 2017 | Ionelaaamaria întreabă:

E adevarat ca samponul de cal e bun si pentru parul nostru?

6
Răspunde Raportează
MariaMT66
în 18 Septembrie 2017 | MariaMT66 întreabă:

Săptămână viitoare este ziua mea și nu știu ce sa duc la școală. Eu m-am gadit sa duc la colegi magura și la profesori nu m-am gândit. Îmi puteți da câteva sugestii?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Buna TPU am o intrebare dar mai intai sa istorisesc aici.Am fost impreuna cu un baiat cam 6 luni si era indragostit pana peste cap de mine numai ca eu ca proasta i.am dat papucii, nu mai conteaza motivul.Acum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CZC1939
în 18 Septembrie 2017 | CZC1939 întreabă:

Când va veni al treilea război mondial? Cat de periculos va fi?

7
Răspunde Raportează
Aloo123
în 18 Septembrie 2017 | Aloo123 întreabă:

In curand o sa fie ziua mea de nastere si caut un local pentru majorat. Sunt din Craiova! Ceva recomandari?

0
RinbowRoxaneta
în 18 Septembrie 2017 | RinbowRoxaneta întreabă:

Vreau si eu niste cantereti de rap ...Plz

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Îmi dați niște sugestii de niște nicknameuri frumoase? În special de băieți. Fără din astea gen "dau 3d mori HD" =))))

1
Răspunde Raportează
Dragosh007
în 18 Septembrie 2017 | Dragosh007 întreabă:

Azi la liceu stateam pe afara cu niste colegi si trece un fost coleg de generala prin fata noastra si l am salutat insa el se comporta ca si cum nu m ar cunoaste, adica un salut asa foarte discret...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
OtherNews07
în 18 Septembrie 2017 | OtherNews07 întreabă:

Bună, vreau și eu niște statusuri pentru fete băiețoase

1
Răspunde Raportează
Ofatacuvise
în 18 Septembrie 2017 | Ofatacuvise întreabă:

Mama soacra - un nou subiect :)) Peste cateva zile merg sa o cunosc pe viitoarea mama soacra :)) bai si sa mor de am idee ce sa ii spun. Vreau sa par educata. Nu ca nu as fi dar sa am vorbele la mine. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Locuiesc intr- un oras mort (adica numai e tineret), eu am 28 de ani in momentul de fata lucrez pe un salar de 1080 de lei (minimu pe economie) locuiesc cu parintii.Problema e ca, parca orasu asta ma...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Dragon32
în 18 Septembrie 2017 | Dragon32 întreabă:

Salut.Acum un an si jumate(iarna) am inceput sa miros a transpirație.Imi fac duș de 2 ori pe zi si m- am dat cu diferite deodorante(Adidas, Nivea.)dar și parfumuri(Antonio Andreas, David Backam.)dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
doctorzdix
în 18 Septembrie 2017 | doctorzdix întreabă:

Cum as putea sa am mai mare curaj, tupeu.

3
Răspunde Raportează
Aurel_Vasilescu_1992
în 18 Septembrie 2017 | Aurel_Vasilescu_1992 întreabă:

am o intrebare eu joc top eleven si vreau sa schimb culoarea la tricouri si stema echipei acum nu gasesc unde este locul, ca in magazie la echipamente nu se poate daca stie cineva sa imi ofere...? (mai mult)

0
Gug_Mirabela_1989
în 18 Septembrie 2017 | Gug_Mirabela_1989 întreabă:

Am comandat cv după net și am achitat înainte tot dc mi-a scris ca platirea rambus la primirea coletului

1
Răspunde Raportează
Cezar20051
în 18 Septembrie 2017 | Cezar20051 întreabă:

Vreau niste replici de inchis gura dar create de voi nu copiate de pe net la: "Si daca nu vreau te oftici si plangi?" "Da ma ca tu esti Dumnezeu si sti totul" Si mai vreau si altele ce vreti voi (dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DraaaagooooS
în 18 Septembrie 2017 | DraaaagooooS întreabă:

Ce materi sunt la liceele de Industrie alimentara? Vreau un orar micut daca se poate. multumesc.

0
Ioana11111a
în 18 Septembrie 2017 | Ioana11111a întreabă:

Heii....Am 1,61, si 14 ani cam cate kg ar trebui sa am

3
Răspunde Raportează
denyzo
în 18 Septembrie 2017 | denyzo întreabă:

Cum imi fac prieteni virtuali? Mai exact pe Facebook. Nu vreau sa aud raspunsuri de genu: "iesi afara si cauta- ti" "la scoala" Sau daca nu pe Facebook, atunci e bine si asa. Va rog mult! m- ar ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
DecsterIsBackMtfk
în 18 Septembrie 2017 | DecsterIsBackMtfk întreabă:

Am fost sa iau doua cafele, una pentru mine si cealalta pentru colegul de camera. M- am gandit sa- i fac o farsa si i- am pus doua pastile anticonceptionale in paharul lui. A baut tot si acum...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Buna, am o intrebare adresata doar fetelor. M- am mutat impreuna cu prietenul meu si asta presupune epilare zilnica si picioare fine. Problema la mine este cu epilarea pe picioare, daca folosesc lama in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iordache_Alexandra_2000
în 18 Septembrie 2017 | Iordache_Alexandra_2000 întreabă:

Era mai de mult un desen animat pe minimax daca nu ma insel cu niste jucarii *ursi de plus* care veneau la viata dupa ce copii si toate persoanele din jurul lor dormeau sau nu erau acolo sau aveai ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tobias_Ilie_1998
în 18 Septembrie 2017 | Tobias_Ilie_1998 întreabă:

Ce sepoate intampla daca ametesti foarte mult de la tigari?

3
Răspunde Raportează
MihaiConstantin26
în 18 Septembrie 2017 | MihaiConstantin26 întreabă:

am mare nevoie de sfaturi in legatura cu o problema personala de ma distruge, este vorba de o fata pe care am inceput sa o plac, dar e one- side love, i- am spus ca o plac dar a venit cu replica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Salut, o sa sune ciudat. Am niste buze ciudate? https://imgur.com/a/iJJYU Fetelor da-ti o parere va rog. Off off, arata chiar urat.

1
Răspunde Raportează
Bibi_Bianca_1997
în 18 Septembrie 2017 | Bibi_Bianca_1997 întreabă:

Era o pagina pe Facebook unde trimiteai poze si faceau meme-uri automat. Stiti cumva cum se numea? Dau funda

0
Jager
în 18 Septembrie 2017 | Jager întreabă:

Intrebare pentru fumatori! Ce tip de Davidoff sunt dulcegi la gust? Gold? Azi mi-a dat un prieten si am fost placut impresionat. De obicei fumez Dunhill negru si PallMall negru.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Septembrie 2017 |

Am o problemă azi am cazut cand am fost la porumbei si mi-a venit. E grav? Ce sa întâmplat cu mine? Am cazut si pr spate

5
Răspunde Raportează
  • 1076
  • 1077
  • 1078
  • 1079
  • 1080
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 14 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am l?murit dac? ne controleaz? mesajele (Chat control). Moare lumea- n ?ara asta, sunt violate fete ?i uite c? nu pot s? le protejeze a?a. Nu vor ?i CNP- ul? Poate ?i grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 9 ore

szmotovio întreabă:

Am g?sit recent n telefonul iubitului meu cu care am o rela?ie de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje c?tre o coleg?...cum c? o a?teapt? cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adreseaz?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 6 ore

Peli75 întreabă:

Bun?. Am multe de povestit. Va zic c? ve?i avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, ?i eu m? consider o persoan? rea din punct de vedere social ?i din Mai multe puncte de vedere. n primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 8 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.922
  • Întrebări: 3.951.982
  • Răspunsuri: 17.646.553
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Steagurile Lumii

Steagurile Lumii

Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.

Start quiz
Categorii
  • 651.941 Adolescenţi
  • 55.541 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii