Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Imi e rusine sa ofer afectiune fizica altor persoane. Doar iubitului meu m- am invatat sa ii ofer. Nici cu parintii nu ma imbratisez si alte chestii de genu, adica ei asa m- au obisnuit din copilarie ...? (mai mult)
Salut,am trecut clasa 11 a(stiinte sociale) si am o nedumerire: mai fac desen+muzica?+ cate ore o sa am pe saptamana aproximativ? stiu ca in clasa 10 am avut 30
am 13 si nu mi-a venit menstruatia pana acum! miercuri seara am observat niste scurgeri maronii si inca continua! stie cineva ce este? multumesc anticipat! dau funda!
Eu am 15 ani si anul trecut din vina scolii mai mult al claasei in care umblam am intrat in depresie. Clasa s- a destramat practic si nu- i mai am ca colegi pe cei care mi- au provocat depresia...? (mai mult)
Cum incetez sa imi pese de o persoana caruia nu-i pasa de mine?
Buna TPU Anul acesta voi intra la politehnica Bucuresti la facultatea de automatica si calculatoare si as vrea sa stiu daca programul de acolo imi va lasa timp si pentru un job part time
Heeeeeii, TPU. cam târziu, știuu Păăi, acum câteva zile, eu și prietenul meu (Marius) ne- am despărțit, iar acum mi- a zis că a vrut doar să vadă ce voi face fără el, iar eu neștiind...? (mai mult)
Ce inseamna procrastination?
Vreau sa ma apuc de yt si vreau sa fac gaming dar nu stiu ce nume sa pun vreau ceva ca SiNNer SiNNet etc dar sa nu fie inclus numele meu.
Am o "problema"nu știu ce comportament sa am adică înainte la școală eram baietoasa și apoi am devenit așa, mai cu nasul pe sus, mai întrecută și acum nu știu ce sa fac în continuare.Nu...? (mai mult)
As vrea sa ma bag in seama cu o fata, e foarte frumoasa, de varsta mea, si nu stiu cum sa o fac, mi- e frica sa nu fie sictirita sau ceva, sa ma fac de cacao, sa ma ia la misto si sa bata pl de bine...? (mai mult)
Cand trebuie sa dam lista cu licee? Dupa sau inainte de examen?
Cum va cheama pe lol? ca am chef de team uri
La liceu e cu mult mai greu decât la gimnaziu? pentru ca ii auzeam pe cei din scoala de la mine cum se plâng ca e prea greu și ca nu fac fata...eu acum intru in clasa a 9-a și mi-e puțin frica
Sunt un ateu devotat cu justificarile lui. Am o prietena, si ea e la fel. Intr- o zi, am mers la o biserica, nu din comuna noastra ( aici, nu suntem in mijlocul nicaierului, lucrurile sunt destul...? (mai mult)
La ce ora trebuie sa fiu la scoala si pe ce data? Clasa a- 6 a.
Limba romana in comparatie cu alte limbi, cum vi se pare, mai usoara sau mai grea? Eu cred ca engleza e mult mai usoara decat romana, deoarece are mai putine reguli si nu trebuie sa te complici cu...? (mai mult)
De fetele cu părul roșcat și cu ochii albaștri sunt așa de frumoase in general?
Am o întrebare! Dacă sunt in clasa a 7-a si mi-am pierdut carnetul de note cu toate notele din totii anii, are ceva? Ca l-am prierdut, si vreau sa-mi cumpar unul nou!
Intrebare pentru baieti. Va rog sa o luati in serios si sa nu spuneti ca nu ar trebui sa imi pese sau ca va place oricum de o fata. Preferati o fata fără mustata dar cu cosuri pe unde e mustata si intre...? (mai mult)
Cum fac o fata de la mine din clasa sa ma placa (tinand cont ca incepe scoala), mentionez ca sunt pe clasa a 7-a
Siteuri de Instagram sau de Facebook care vand curele, genti si tricouri brand? Dar brand sa fie! Curele Hermes sau genti gen Mk? Dau funda! Multumesc
La ce ora trebuie sa ma duc la liceul Ionita Asan din Caracal in prima zi de scoala. Va rog repede. Sunt boboc Dau funda
Cum se scrie 30%in fractie in termenii cei mai mici?
Bună TPU, sunt foarte materialistă...nu știu de ce îmi doresc foarte multi bani care a fie banii mei..sa lucrez dar mai am inca un an de liceu nu aș avea cum să lucrez! Pur și simplu m.am saturat...? (mai mult)
De fiecare data cand incerc sa imi fac un prieteni imi iese totul prost. Dau funda daca imi ziceti ce trebuie sa fac =]]]
In curand o sa implinesc 16 ani si nu stiu unde sa imi sarbatoresc ziua de nastere...Anii trecuti am fost la bowling, biliard si parca as vrea altceva daca nu tot asta... puteti sa imi spuneti niste...? (mai mult)
De fiecare data cand ma asez undeva si ma ridic vad in fata ochilor negru de ce? si nu prea mananc nu am pofte
Heii TPU! Crede-ti ca daca va doriti ceva din tot sufletul, se va implini? Sau sunt niste iluzii de-ale noastre care probabil vor trece cu timpul. Funda:*
Am o relație de 1 an de zile. La început, eu doar ce ieșisem dintr.o relație, asa ca prima luna de zile vorbeam si cu fosta si voiam sa o las pe iubita mea pentru ea....? (mai mult)
Care e treaba cu Cambridge School din Bucuresti? E liceu, nu? Se vorbeste romana? Ce medii trebuie sa ai ca sa intri?
Cum fac o fata de la mine din clasa sa ma placa (tinand cont ca incepe scoala), mentionez ca sunt pe clasa a 7-a :)
Buna, vreau s adevin satanista deoarece simt mereu noaptea si din cand in cand langa mine pe cineva si nu cred in dumnezeu dar parintii mei ma fortau si tot nu credeam in el, ce simt e inexplicabil dar...? (mai mult)
Eu sunt la un liceu foarte nasol și aș vrea să mă transfer din sem.2 și vreau să știu dacă mai trebuie să dau diferențele pentru profil că eu știu că doar din a 10- a se dau diferențele.Vă...? (mai mult)
Dacă mă transfer din sem.2 clasa a 9-a eu mai dau diferențe pentru profil
O facultate la upb la care nu prea se face programare?
Am o intrebare si ma gandeam ca ma puteti ajuta. Verisoara mea e anul 1 la facultate si din cauza ca a pierdut sesiunea din semestrul2 plus practica, a anuntat o o colega ca trebuie sa repete anul....? (mai mult)
Salut ce cadou pot cumpara la prietenul meu ma poate ajuta cineva cu ceva idei?
Cum putem mânca mai sănătos? De exemplu Dimineața - mananc ovăz cu lapte cu multe semințe de toate felurile. Ce părere aveți de ovăz cu lapte? Pe la 11- un mar Pe la 3 - somon...? (mai mult)
Ce inseamna gag reflex?
Imi lipseste ceva. din viata ma simt... gol. am incercat tot desen muzica sculptura tot felul de sporturi etc. la toate ma pricep si totusi nimic nu pare suficient. nu apartin si nu stiu ce sa fac sunt...? (mai mult)
Azi am aflat că am reusit sa ma transfer de la Mate- Info la Stiinte Sociale. Problema e ca azi mi s- o comunicat si maine dau diferenta la latina. Secretara a zis ca o sa imi dea sa scriu...? (mai mult)
Telefonul vostru are Internet sau nu?
De la ce varsta se poate bea cafea, eu am 16 ani si beau 3in 1 si uneori cafea fara cofeina
Ce inseamna wow pe Facebook
Am o întrebare. Totul a început când diriga m- a pus în spatele unui băiat din clasa mea pe care îl cunosc de la grădiniță la început nu prea vorbeam și când amă început sa vb ne tachinam...? (mai mult)
Navigheaza cineva pe Neobux? E cineva care se pricepe mai bine? Am nevoie de ajutor, va rog!
TPU ma numesc Konstantin imi puteti cum pot sa ma scruiu pe o retea de socializare ceva fain!
Buna TPU.Astazi vrea sa va impartasesc povestea mea.Va rog sa citi pana la capat si imi cer scuze de pe acum pentru eventualele greseli gramaticale pe care le voi face insa nu prea am timp sa scriu. ...? (mai mult)
Cum fac sa am un background de genul: https://ibb.co/cegwOa Pot sa fac așa ceva folosind telefonul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?