Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Octombrie 2025 sunt:
Daca crush- ul vb cu mine doar daca o bag eu in seama ce inseamna? Dar daca am lasat un comentariu la o postare si eu spun ca astept o persoana nu neaparat o persoana perfecta si ea intreba pe mine si...? (mai mult)
BunA vreau sa mi I au I'm Telefon nou dar vreau sa I cer bani pentru telefon la Matusamea' lucreaza afara dar n am mai vazut- o de foarte mult timp si parca nu mi vine sa I cer dar totusi doar ei pot sa...? (mai mult)
Puteti sa imi dati mai multe statusuri de genul : " viata nu e cu**ă e doar infidela"? Ms
Am o curiozitate. Cum se trage primul fum de tigara? Nu am fumat vreodata dar cel mai bun prieten fumeaza si as vrea sa incerc o data.
Buna, am si eu o intrebare, mi- am facut o supra- doza, tata are diabet si i- am luat seringa si am dat- o la cel mai mare numar, si mi- am facut mie, in speranta ca o sa mor, ce am facut este corect?...? (mai mult)
Am citit primele două cărți din seria,, Cronicile Wardstone" și tot nu am înțeles exact ce este Comitatul... Cine mă poate lămuri?
vreau sa imi fac un tatuaj pe antebrat, puteti sa imi dati niste idei? Va multumesc
Salut TPU Cum pot sa fac o fata sa ma ierte Nu am mai bagat-o in seama de ceva timp am avut niste probleme Si s-a despartit de mine Cum pot sa o recuceresc O iubesc mult
Ar fi cineva de acord sa ma imprumute cu niste bani? Am mare nevoie si de-aia intreb.Peste doua saptamani incep scoala si nu stiu de unde sa fac rost de bani.
Hei! Sunt putin confuza. Am fost într- o tabara, şi acolo am întâlnit un bāiat. El se tot uita la mine. Oricand avea ocazia mā privea: când ma jucam volei, la masa, mai ales cand juca fotbal tot...? (mai mult)
Vreau si eu o rima... mi-am facut un selfi cu 3 fete negre de culoare si mno... o rima daca se poate
Cat credeti ca o sa ajunga Samsung Galaxy A5 ca si pret de Black Friday?
Am 13 ani si nu stiu de ce nu am prieteni apropiati! Am prieneni dar doar departe si ne intalnim foarte rar! pe strada la mine sunt copii dar iei sunt mai mari ca mine si nu ma inteleg cu ei!...? (mai mult)
Dacă cineva(sau mai multi baieti) la școală vor sa dea intr- o fata(la care țin mult) am voie să îi bat pentru a o apara pe fata? Dar dacă e sora mea? Am voie să îi bat de se sparg de data asta,...? (mai mult)
In cat timp isi face efectul durcolax? Este seara si nu vreau sa ma trezesc peste noapte sa ma duc la toaleta
Este fain la liceu?
Cum pot să pun pe Youtube un video făcut cu Camtasia Studio 9 fără să aibă watermark și fără să cumpăr aplicația?
Pe 14 iunie am bagat actele pentru somaj si credeam ca pana acum in august o sa imi vina vreun ban, ceva, dar nimic...Din ce cauza?
stie cineva daca pot gasi un copacel de Sakura sa cumpar din Romania? vreau ceva mic, intr- o glastra, credeti ca traiesc si in Romania? Daca stiti vreo- un site, chiar v- as ruga sa imi...? (mai mult)
Salut, scoala din Romania ce parere aveti despre ea? Mi se pare ca ar trebui sa se schimbe ceva adica de 200 de ani nu s- a schimbat nimic, nimic.De ce nu pot invata / deveni ce vreau invata zic ei asta...? (mai mult)
Buna azi a venit un baiat de la digi si am vorbit despre abonamente si as vrea sa imi iau un telefon, care imi recomandati Allview p5 pro, sau, Philips s325?
Am 1,44 sau 1, 45 la 12 ani si 6 luni, 33 kg Este normal? Sunt prea scund? sau prea slab? Prea gras? Spuneti-mi si mie va rog
Pentru a intra la cămin trebuie să mai completez/depun ceva (dacă la înscriere am bifat căsuța cum ca am nevoie de camin ) până când se anunță cine și cum intră?? Vă rog să mă ajutați...? (mai mult)
Un site cu wallpapere Hd cu fete sexy? Ca cele de la mixurile de la muzica trap sau pe tumblr : lavishbillionaire.
Salut am 14 ani și am o întrebare, de la câți ani Îți creste barba? Eu sunt un pic blond, barba o sa fie la fel?
De ce varsta de 18 ani este considerata ca si cum ar fi varsta in care nu ti se mai dezolta corpul sau mintea? Nu inteleg de ce multi confunda treaba asta. De ce zic ca numai pana la 18 ani cresti in...? (mai mult)
Deci am avut o seara de voma si diaree( sacun moale) duminica noaptea spre luni. Cam de doua zile nu mai pot da fac caca deloc. am facut azi dimineata foarte putin dar tot am senzatia ca am nevoie sa fac,...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre relatiile dintre copii sub 18 ani? Eu cred ca nu merita, deoarece mai mult de 6 luni nu rezista.
daca aveti conturi de My candy love (Sweet flirt ) care nu va mai trebuie mi-l puteti da? Eu am putine pa si sunt la un lvl mic. Va rogggg!
Am o mare problema. Nu mai suport sa traiesc in casa mea, efectiv nu mai pot. Va spun cu mana pe inima ca nu sunt un adolescent problema deloc, vin acasa la ce ora mi se spune, nu ies cu persoane necu ...? (mai mult)
Care sunt sansele sa merg la profesionala, sa imi gasesc o prietena si sa arate bine?
Buna TPU imi puteti da exemple de site-uri de socializare precum omegle?
Stie careva daca imi trebuiesc documente (buletin, adeverite etc.) pentru inscrierea la caminul liceului? Daca da, atunci ce? DAU FUNDA celui mai bun raspuns
Ce anume trebuie sa fac ca sa nu mi se mai ia albastrul de metil din par? Adica sa ramana nuanta dar sa nu mi se mai ia pe maini
De ce delia cand face insta story-uri are pixelul ala? si am vazut ca mai multi au....gen are si colton haynes. vreau si eu =))))
As dori sa merg in Constanta la cinema la 4dx 2d, la filmul Anabelle 2.Mai merg cu inca 2 prieteni unul de 13 ani si unul de aproape 15 iar eu am 14, este un film de groaza si as dori sa ...? (mai mult)
Bună TPU! Am si eu o intrebare. Maine ma duc la mare si am ciclu de 9 zile Nu stiu ce sa fac.. vreau sa intru in mare ...Nu imi spuneti de OB ca nu le suport Am 13 ani Va rog răspundeți repede. ...? (mai mult)
Buna TPU... as avea o intrebare. Sa spun pe scurt: m- am indragostit de un baiat care era tot timpul depresiv ( spunea ca vrea sa moara, ca nu conteaza pentru nimeni, ca nu merita nimic etc.). Eu am ...? (mai mult)
La anul voi fii la liceu,si sunt curios cum este,cum va fi prima zi de scoala,cum vor fi colegi, cu cine sa ma duc in prima zi...etc Voi cum ati facut?
Ajutor! La ce liceu sa ma înscriu? Ștefan cel mare, petru rareș sau Mihai Eminescu?
Am o problema! M- a invitat crush ul în oraș si îmi este teama sa ies. Îmi e frica sa nu fac ceva greșit sau sa fac o impresie greșită. Știu ca voi fii super încordată si nici nu voi știi ce...? (mai mult)
Salut, daca schimb instructorul auto, trebuie sa fac de la inceput orele de condus cu celalalt instructor?
Am 1.70. La 14 ani e ceva normal? şi cam cat voi mai creşte?
Am niste intrebari legate de prima zi de liceu: 1- Cartile le primim in prima zi? 2- Ce activitati se fac in prima zi? 3- Cum a fost la voi prima zi si cu cine ati mers la liceu? Funda pentru...? (mai mult)
Hei Tpu.Acum ceva timp am cunoscut un baiat.Eram prieteni, dar nu foarte buni.Intr- o zi am iesit afara doar noi doi.Am stat si am discutat despre diferite lucruri.El nu ma placea asa mult si avea iubita.Mai...? (mai mult)
Salut.Cum sa mentin o conversatie cu o fata? Pur si simplu mi se intampla sa nu stiu ce sa ii spun
Am si,eu o intrebare,am colega care a intrat la stiinte ale naturii si vrea sa se transfere la stiinte sociale, si in clasa sunt numai 13 elevi, poate sa se transfere?
Salut, m- am cam saturat sa stau toata ziua pe calculator.Dar si afara mi- e frica pentru ca sunt foarte multi tigani.Stiu ca cand eram in parc cu 2 colegi ne- a prins un grup de tigani de 7- 8 tigani...? (mai mult)
Am tot auzit ca multi adolescenți au scolioza. Ce pot face sa nu am si eu. Eu nu am, dar mi-e frică să am pe viitor. Ce exercitii imi recomandati(pe care oricine le poate face---acasa)? FUNDA!
Cum ma deconecteaza de pe instragaran
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
RealSoul1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!