Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Septembrie 2025 sunt:
Heii TPU! Am o intrebare pentru fete! :) Deci eram singur acasa cu verisoara mea(noi 2 ne intelegem foarte bine) iar ea a intrat accidental peste mine(eu tocmai iesit de la dus). Cand a intrat s- a uitat...? (mai mult)
O sa fiu directa: nu stiu ce vreau sa devin in viata. De fapt sunt confuza ce sa aleg. Poate mai incolo nu o sa imi placa sau se va intampla ceva. Recent am aflat ca imi place sa fac fotografii....? (mai mult)
Salut TPU Sunt clasa a 11 profil mate info si ma tot gandesc ce as face dupa ce as termina liceul sa merg la o facultate in domeniul it sau sa fac cursuri in domeniul it.
Care nume ar fi mai bine sa il pun pe Instagram: andreiirimias sau andreirimias?
Cum e la liceul Pedagogic din Iasi?(intrebare pentru cei care sunt deja acolo).Ma refer la profesori, elevi...
Buna, TPU! Scriu asta încercând să mă opresc din plâns, din taiat, din orice altceva. Tatăl meu e alcoolic. Nu mă plâng, nu mă victimizez. N- am fost niciodată o victima și când m-...? (mai mult)
Am 15 ani si am luat examenul de clasa a8- a, si m- am inscris la un liceu de Stiinte ale Naturii. Voiam sa stiu daca in clasa a 10- a o sa pot sa ma mut la Liceul Militar din Craiova, stiu ca te poti...? (mai mult)
Ce faze amuzante vi s- au intamplat la scoala? La noi e super amuzant! Cand eram in clasa a 5- a mergeam in excursie cu alta clasa de a 6- a si in autocar la un moment dat se facusera liniste deplina si...? (mai mult)
Helllo TPU. Cum dezactivez difuzorul de pe telefon? De fiecare data când răspund la apel se aude prin difuzor, chiar dacă nu îl activez. Ps: am Samsung s4 Ajutor!
Dati mi si mie va rog un site unde gasesc sa cumpar (adica sa comand) harta cu coduri postale (Danemarca) va rog. ofer mega Funda
De 5 zile incoace am cosmaruri in fiecare noapte. Cosmaruri in care răul se intampla asupra mea. Prin rău vreau sa se inteleaga vatamare corporala, emotionala, urmariri, inec. Cateodata mai...? (mai mult)
Pot sa reclam la politie pe cineva care imi da flood la internet/ site mai ales daca ii stiu ip-ul?
Hei, care credeți că ar fi cadoul perfect pentru un bărbat?
Vreau opinia fetelor in legatura cu un subiect! Daca un baiat are 165cm inaltime dar e dragut, se poarta frumos, are un caracter bun, etc. Tot l- ati respinge din cauza inaltimii? adica omul...? (mai mult)
Dau funda! Hey TPU, stie cineva de ce nu pot sa imi adaug liceul acutual la sectiunea "studii" pe Facebook? Liceul are o pagina de Facebook si am vazut cum altii au putut s- o adauge, eu nu pot decat...? (mai mult)
Dupa cum v- am mai spus, pe 10 august voi face analize medicale deoarece nu am mai facut de vreo 11- 12 ani(am 16 ani acum).De vreo 2 zile ma macina un gand cum ca as avea diabet(Doamne, sper sa nu am)....? (mai mult)
Salutare TPU, as dori sa stiu daca a crescut cineva in inaltime folosing Power booster de la calivita, sau daca e posibil sa cresc de la asa ceva. Am 17 ani si 1, 65 inaltime, doresc sa ajung la...? (mai mult)
No. ia ziceti- mi si mie CE si CAT trebuie sa mananc ca sa ma ingras :|. Trebuie sa am si mese regulate? Faza este ca nici nu prea am pofta de mancare. By the way daca tot imi recomandati si dulciuri,...? (mai mult)
Ce are placa mea video? http://imgur.com/a/s3HVu
Deci îmi place de un băiat de aproape 1 an, și eu am trecut clasa a- 8a chiar daca nu voiam pentru că ăsta este ultimul an în care o să îl mai vad pe băiatul de care îmi place, altfel nu pot. ...? (mai mult)
Am nevoie de cateva sfaturi. Sunt intr- o relatie cu iubitul meu de aproape un an jumatate. El este o fire mai libera, dar care mi- a promis un viitor sigur impreuna.M- a asigurat ca vrea o relatie...? (mai mult)
Salut.Știe cineva când v-a apărea kendama krom pop în România și cam cât v-a costa? dau fundă!
Daca iau proteine pentru grupa musculară, se poate vedea la analize? Daca da, la ce fel de analize? P.S. Am 16 ani
Salut am 16 ani si imi cam place de o fata.ea are 15 si am invatat la aceeasi scoala din oras.nu o am la prieteni pe Facebook deoarece nu pot sa ii dau friend request(idk).ea e asa mai rasfatata un pic...? (mai mult)
Merg la o nunta si l-am invitat si pe prietenul meu. Faza e in felul urmator. Mama a zis ca daca e gentleman trebuie sa puna si el bani. Mie nu mi se pare normal. Voi ce parere aveti?
Câți ani are Bogdan Bizau? Vreau răspunsul cât mai repede! Cântă:,, Voi feciori de seama mea,,
Cum trimit cerere de prietenie unei persoane care a sters-o din greşeală?
O parte din mine vrea sa fiu un distrus care sa toata ziua pe calculator si o parte din mine vrea sa ies pe afara si sa ma distrez cu prietenii... ce ar trebui sa fac?
De cand ma stiu am o linie verticala la mijloc pe abdomen de sus pana la bazin de culoare maro deschis..acum cum m- am bronzat e si mai maro, mai inchisa putin, vizibila.De la ce o...? (mai mult)
Daca pe mine ma cheama Andrei Irimias, care nume ar fi mai bine sa il pun pe Instagram: andreiirimias sau andreirimias?
Heeei,intr-un blog pot scrie despre orice, nu?
La clubul din orasul meu vine o trupa care imi place mult si clubul a distribuit pe Facebook evenimentul insa nu scrie niciunde pretul biletului iar pe fotografie scrie doors open. Asta din...? (mai mult)
Poti muri dela prima tigare de marijoana?
Heeei. As vrea sa stiu daca te doare cand te epilezi cu zahar mai rau decat cu benzi de ceara. Si ati putea va rog frumos sa-mi spuneti de o reteta de ceara de zahar? Multumesc
Buna TPU, am nevoie urgent de ajutorul vostru. Nu stiu ce am facut sau cum am facut ca am vrut sa mut o poza de pe Facebook din crronologie in alt album si mi s- a sters, nu o mai gasesc in postarea...? (mai mult)
Ma simt inchis in mine. Mereu am fost asa dar mi-e frica sa vorbesc cu parinti. Stiu ca daca as merge la un psiholog m-ar ajuta dar mi-e rusine
Stie cineva de unde pot achizitiona medalioane Harry Potter sau carti,agende,creioane,pixuri, etc?
Nu stiu ce sa mai fac. Acum ceva vreme am observat ca ma inchid in mine nu am incredere in mine. De fapt mereu am fost asa. Nu stiu ce sa mai fac. Mie jena sa vorbesc cu parinti despre asta. Daca nu ma...? (mai mult)
Pentru a te duce in Divertiland Water Park Chiajna trebuie sa rezervi bilete online? Sau iei de la ei de la caserie cand ajungi acolo? Ca pe site nu se prea specifica Va rog, est urgent! Cine a fost,...? (mai mult)
Cand s-a lansat melodia lui Smiely Sa-mi fie vara?
Bună seara tău. Iubita mea are 17 ani poate călători cu avionul singura? Din Germania sa meargă în România? Aștept răspunsuri răpit, mulțumesc.
Am 13 ani si parintii mei sumt plecati in strainatate de 7 ani. Mama mea vrea sa ma mut la ea in alta tara si sa vin acasa doar in vacante. Imi este foarte greu sa imi las prietenele si viata de aici in...? (mai mult)
Imi poate da cineva o lista cu operele care trebuie invatate pentru bac, cu tot cu ce trebuie invatat la o singura opera? (tema si viziunea despre lume, caraterizarea unui personaj, de...? (mai mult)
In ce an s-a nascut Harry Potter?
Bună, vorbesc cu crush- ul meu care imi e si coleg de liceu (sunt boboaca trec acum in clasa a 9a) vorbim pe grupul clasei si mai este inca un coleg care se da la mine, crush- ul meu ma face geloasa ...? (mai mult)
Cred ca toata lumea stie Rap Battle 2 Selly vs Vlad. Cine stie care e faza cu "Distrgem gemeni ca la 11 septembrie"? Adica la ce se refera? P.S. Nu stiam ce categorie sa aleg...
Buna, TPU, am 3 intrebari pentru fete. Care sunt cauzele picarii parului nostru? Cat creste parul intr-o luna? Cum putem accentua cresterea parului mai rapede?
Buna TPU Credeti ca acest model de adaptor ma ajuta sa conectez un microfon la laptop Sa pot auzi vocea in difuzorul laptopului gen karaoke http://www.pcgarage.ro/cabluri- audio/sandberg/jack- 35- ...? (mai mult)
Ce sa fac daca nu ma atrage asa mult fizic insa felul lui de a fi imi place?
O sa trec la subiect. As vrea sa strang bani pentru un laptop foarte.bun, ce poate rula jocuri. Nu ma pot angaja. Si da am talente dar nimeni nu plateste pentru ele. Deci am 2 intrebari: 1.Ce laptop...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Măli14 întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!