Cat costa pretul unu bilet la Divertiland? Si daca aduc carnetul de elev primesc reducere(am 13 ani). Si in ce zile sunt reduceri?(daca sunt.)
Este normal la 13 ani să te îndrăgostești? E normal să-ti placă de băieții/ bărbați mai mari ca tine cu chiar 10 ani? Sau chiar 20 ani?
Ai voie sa iti faci abonament la biblioteca nationala daca esti minor?
tuturor! Am si eu o problema mai delicata si as dori sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi etc... M- am indragostit de o fata, pe care am vazut- o doar pe retelele de socializare, i- am spus asta...? (mai mult)
M- am apucat sa fac exercitii pentru masa musculara, acasa, cam prin luna aprilie, se vad rezultate dar vreau sa am abdomenul cat mai vizibil, in momentul de fata am 4 "patratele" si ceva grasime...? (mai mult)
Inafara de contestatie la nota de la evaluare nationala, mai pot face contestatie la o sala unde a fost dat examenul, daca stiu ca cineva a copiat? Sau a expirat termenul?
am nevoie de niște pareri. Eu de fel sunt o persoana introvertita, timida, antisociala, cum vreți voi s- o spuneti. Pana și părinții îmi spun sa mă schimb dar sincer nu știu cum. De ex...? (mai mult)
Am auzit o melodie la televizor si nu am apucat sa vad cum se numeste insa am facut o poza videoclipului dar din pacate nu o pot atasa aici. In melodie apare o indianca pe pamant desert sau ceva gen. E...? (mai mult)
Bună ceva site-uri cu masti cap de unicorn din latex mai ieftine aprox 50 de lei am vazut si cu 200. nu as da atat pe niste latex :p
Am auzit o melodie la televizor si nu am apucat sa vad cum se numeste insa am facut o poza videoclipului dar din pacate nu o pot atasa aici. In melodie apare o indianca intr- un desert sau ceva gen. E ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Eu nu sunt ca ceilalți oameni. Nu pot exprima ce gândesc și ce simt. Dacă mă simt rău nu pot face altceva decât să aștept să- mi treacă durerea. Am observat că abia atunci...? (mai mult)
Pana cand se poate depune contestatie la o sala in care a avut loc examenul de evaluare nationala?
Voi ce faceti pe caldura asta? Are cineva chef de scris, de citit, de treaba? Cum faceti sa aveti chef de aceste lucruri? Sunt lipsit de chef si de vointa, poate m-ar ajuta sfatul vostru!
Din ultima vreme m- am tot uitat la intrabarile de pe acest site despre sinucis sau chestii de genul, si nu inteleg cateva lucruri, poate ma lamuriti si pe mine! De ce cand cineva spune ...? (mai mult)
Cine îmi face un rezumat scrut despre cum a fost la bacalaurat la istorie?
Am o problema...peste cateva zile este ziua de nastere a unei verisoare si tata a zis sa ii luam o pereche de tenisi cu talpa inalta gen cum are Delia sau Inna. Problema este ca gasim numai cu talpa...? (mai mult)
daca am probleme cu rosu unghiilor, mai putea ajuta unghiutele cu gel?
Am nevoie de niste sfaturi...Am 2 vecine cu care nu mă înțeleg și ne-am certat și împăcat de f multe ori..Cum as putea sa mă împac cu ele? În afară de a-mi cere scuze
Unde pot gasi rezultate la evaluarea national sesiunea speciala 2017?
Ce faceti? Cum fac sa ma placa o fata?
Cine îmi poate expilca cum se calculează notele de la sfârșitul clasei a 8-a? Examene+note finale.
Am nevoie de niste sfaturi... Am 2 vecine cu care m- am certat și m- am împăcat de foarte multe ori, nu prea ne înțelegem, dar sunt oarecum "capul șatrei" ca sa zic așa
Unde m-as putea angaja prin Tulcea? Tin sa mentionez ca am 14 ani si anul asta in octombrie pe 28 fac 15 ani. Vreau sa fie un program decent, sa fie pe tot parcursul verii.Ca rog, ajutati-ma!
La logica. Va rog, cine se pricepe sa imi spuna si mie daca e bine. Trebuia sa construim un silogism valid. si ne dadea concluzia : Unele vertebrate sunt animale acvatice. si noi trebuia sa facem premisele....? (mai mult)
Vreau si eu intrebari pentru Q&A iar cele mai frumoase/creative va primi funda.
Menstruația luna trecută mi- a venit pe 28 Iunie ar fi trebuit acum tot in jur de 29 sa îmi vina dar suntem in 1 Iulie și nu mi- a venit...In ultimul timp îmi întârzie destul de mult și nu știu...? (mai mult)
Daca intru la facultate fara taxa, pentru ca urmatorul an sa fie tot gratuit, trebuie sa am o anumita medie sau doar sa nu am restante? Ma puteti ajuta cu mai multe informatii?
Imi puteti da sfaturi pentru a imi face o prietena?
Nu stiu cati dintre voi veti intelege situatia, dar probabil unii dintre voi ati fost intr- o situatie ca asta, dar. Mama si tata vor sa ne mutam in Anglia, ca ei se gandesc la viitorul ...? (mai mult)
Aproximativ cate margelute de sticla de 8/0 (3mm) sunt intr-o pungulita ce contine 10g de margele?
Am picat examenul auto din cauza emotiilor ( incepuse sa tipe si politistul la mine si m- am pierdut ).Voi ce pastile ati luat la examen?( dintre cei care ati luat) As vrea niste pastile ca ...? (mai mult)
Vreau răspunsuri cât mai rapide! Urgent! Am o rochie lunga vișinie, sunt domnișoară de onoare și având în vedere ca la nunta s- au anunță + 40°C, nu stiu ce sa îmi fac la par: sa îl...? (mai mult)
Sunt cursuri de breakdance sau hip hop in Focsani? :)
va ziceam acum cateva zile ca pe 25 iulie as vrea sa plec In Germania la prietena mea dar mama mea mi- a spus ca ma lasa doar daca slabesc. Eu am inceput dieta din 25 iunie si pana acum am slabit...? (mai mult)
Salut, sunt dependent de digi! Ce sa fac? Am ajuns sa nu mai ies din casa ca sa nu pierd nimic din ceea ce scriu prietenii mei virtuali. Va rog ajutati-ma!
Am o intrebare neobisnuita, de ce transpir atat de mult in decursul zilei, in fiecare zi trebuie sa ma spal, precizez ca beau cca. 5-7 litri de apa in fiecare zi.
Am descoperit un site pe care imi pot vinde picturile: onlineart. Dar cum le vand propiuzis? Cum trimit pictura ca sa fie livrată prin curier?
stiti licee in Bucuresti cu medie intre 8.50 si 9.50 filo dar care sa aiba intrnsiv/ bilinvg engleza si a doua limba germana? in afara de Iulia Hasdeu si George Cosbuc FUNDA
Am un Samsung s3 mini si nu se mai aprinde. Cand il aprind imi tot apare logo ul Samsung. Cand am dat factory reset imi apare robotelul si sub el nicio comanda.si apoi din nou imi logo ul la infinit. (Nu...? (mai mult)
Am 15 ani si am dat evaluarea nationala cu o medie de admitere de 9, 40. Credeti ca am sanse sa intru la liceul "Nicolae Iorga" avand in vedere ca media de anul trecut a fost de 9, 18 la...? (mai mult)
Unde pot gasi notele de la evaluare nationala 2016?
Imi puteti spune cum il cheama pe tipul ala viral pe Facebook? Ala cu ciocanele, si cu carfur, si cu balci, super-super-super, etc.
De unde pot sa cumpăr o tabla uija in caracal?
Sunt tunsa si parul mi se îndoaie într-un fel, se răsucește. Cum sa fac sa il mențin drept? Il fac si cu placa si sta cat sta dupa care iar e la fel.
Salut unde gasesc un ghiozdan ca acesta https://postimg.org/image/kg7dvjion/ sau cum se numeste tipul de ghiozdan!
Salut,am vazut ca sunt niste pandantive pentagrama,pot fii purtate si de baieti, gen am vazut doar la fete pana acum
Hei guys! Mi- am deschis o pagina de Instagram anysia.art. De o zi nu mai pot eticheta persoane in fotografii. Imi apare eticheta pentru 5 secunde, iar atunci cand dau refresh dispare. Am instalat din...? (mai mult)
Buna,am si eu un telefon Allview p8 si nu mi se deschide camera, ce pot face în cazul ăsta?
Auziti cum pot face rost de superputeri? vreau sa distrug lumea (de preferat teleportare sau foc)
Am 16 ani. Mi- am luat shake de proteine, creatina, glutamina. Vreau sa stiu cum se amesteca shake- ul, cu apa, lapte, cat sa pun la o cantitate de 30g de proteina, pastilele le iau tot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?