TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1169
  • 1170
  • 1171
  • 1172
  • 1173
Catutzu123
în 1 Iulie 2017 | Catutzu123 întreabă:

Cat costa pretul unu bilet la Divertiland? Si daca aduc carnetul de elev primesc reducere(am 13 ani). Si in ce zile sunt reduceri?(daca sunt.)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2017 |

Este normal la 13 ani să te îndrăgostești? E normal să-ti placă de băieții/ bărbați mai mari ca tine cu chiar 10 ani? Sau chiar 20 ani?

3
Răspunde Raportează
Happyjump
în 1 Iulie 2017 | Happyjump întreabă:

Ai voie sa iti faci abonament la biblioteca nationala daca esti minor?

3
Răspunde Raportează
M1a1r1i1a1n
în 1 Iulie 2017 | M1a1r1i1a1n întreabă:

tuturor! Am si eu o problema mai delicata si as dori sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi etc... M- am indragostit de o fata, pe care am vazut- o doar pe retelele de socializare, i- am spus asta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
office1999
în 1 Iulie 2017 | office1999 întreabă:

M- am apucat sa fac exercitii pentru masa musculara, acasa, cam prin luna aprilie, se vad rezultate dar vreau sa am abdomenul cat mai vizibil, in momentul de fata am 4 "patratele" si ceva grasime...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutMirel111
în 1 Iulie 2017 | IonutMirel111 întreabă:

Inafara de contestatie la nota de la evaluare nationala, mai pot face contestatie la o sala unde a fost dat examenul, daca stiu ca cineva a copiat? Sau a expirat termenul?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2017 |

am nevoie de niște pareri. Eu de fel sunt o persoana introvertita, timida, antisociala, cum vreți voi s- o spuneti. Pana și părinții îmi spun sa mă schimb dar sincer nu știu cum. De ex...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciocolataa20
în 1 Iulie 2017 | Ciocolataa20 întreabă:

Am auzit o melodie la televizor si nu am apucat sa vad cum se numeste insa am facut o poza videoclipului dar din pacate nu o pot atasa aici. In melodie apare o indianca pe pamant desert sau ceva gen. E...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PandacornMaria87658
în 1 Iulie 2017 | PandacornMaria87658 întreabă:

Bună ceva site-uri cu masti cap de unicorn din latex mai ieftine aprox 50 de lei am vazut si cu 200. nu as da atat pe niste latex :p

0
Ciocolataa20
în 1 Iulie 2017 | Ciocolataa20 întreabă:

Am auzit o melodie la televizor si nu am apucat sa vad cum se numeste insa am facut o poza videoclipului dar din pacate nu o pot atasa aici. In melodie apare o indianca intr- un desert sau ceva gen. E ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DDCC
în 1 Iulie 2017 | DDCC întreabă:

Am nevoie de ajutor. Eu nu sunt ca ceilalți oameni. Nu pot exprima ce gândesc și ce simt. Dacă mă simt rău nu pot face altceva decât să aștept să- mi treacă durerea. Am observat că abia atunci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IonutMirel111
în 1 Iulie 2017 | IonutMirel111 întreabă:

Pana cand se poate depune contestatie la o sala in care a avut loc examenul de evaluare nationala?

5
Răspunde Raportează
Andrei_Robert_1994_lPpI
în 1 Iulie 2017 | Andrei_Robert_1994_lPpI întreabă:

Voi ce faceti pe caldura asta? Are cineva chef de scris, de citit, de treaba? Cum faceti sa aveti chef de aceste lucruri? Sunt lipsit de chef si de vointa, poate m-ar ajuta sfatul vostru!

2
Răspunde Raportează
IuliaMB8
în 1 Iulie 2017 | IuliaMB8 întreabă:

Din ultima vreme m- am tot uitat la intrabarile de pe acest site despre sinucis sau chestii de genul, si nu inteleg cateva lucruri, poate ma lamuriti si pe mine! De ce cand cineva spune ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Nesemnat
în 1 Iulie 2017 | Nesemnat întreabă:

Cine îmi face un rezumat scrut despre cum a fost la bacalaurat la istorie?

1
Răspunde Raportează
Nero15
în 1 Iulie 2017 | Nero15 întreabă:

Am o problema...peste cateva zile este ziua de nastere a unei verisoare si tata a zis sa ii luam o pereche de tenisi cu talpa inalta gen cum are Delia sau Inna. Problema este ca gasim numai cu talpa...? (mai mult)

0
popescucarmen43
în 1 Iulie 2017 | popescucarmen43 întreabă:

daca am probleme cu rosu unghiilor, mai putea ajuta unghiutele cu gel?

4
Răspunde Raportează
Antoni21
în 1 Iulie 2017 | Antoni21 întreabă:

Am nevoie de niste sfaturi...Am 2 vecine cu care nu mă înțeleg și ne-am certat și împăcat de f multe ori..Cum as putea sa mă împac cu ele? În afară de a-mi cere scuze

7
Răspunde Raportează
bibibc6a
în 1 Iulie 2017 | bibibc6a întreabă:

Unde pot gasi rezultate la evaluarea national sesiunea speciala 2017?

2
Răspunde Raportează
Juper
în 1 Iulie 2017 | Juper întreabă:

Ce faceti? Cum fac sa ma placa o fata?

5
Răspunde Raportează
Nesemnat
în 1 Iulie 2017 | Nesemnat întreabă:

Cine îmi poate expilca cum se calculează notele de la sfârșitul clasei a 8-a? Examene+note finale.

3
Răspunde Raportează
Antoni21
în 1 Iulie 2017 | Antoni21 întreabă:

Am nevoie de niste sfaturi... Am 2 vecine cu care m- am certat și m- am împăcat de foarte multe ori, nu prea ne înțelegem, dar sunt oarecum "capul șatrei" ca sa zic așa

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2017 |

Unde m-as putea angaja prin Tulcea? Tin sa mentionez ca am 14 ani si anul asta in octombrie pe 28 fac 15 ani. Vreau sa fie un program decent, sa fie pe tot parcursul verii.Ca rog, ajutati-ma!

4
Răspunde Raportează
Numai98356
în 1 Iulie 2017 | Numai98356 întreabă:

La logica. Va rog, cine se pricepe sa imi spuna si mie daca e bine. Trebuia sa construim un silogism valid. si ne dadea concluzia : Unele vertebrate sunt animale acvatice. si noi trebuia sa facem premisele....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iuliiiiiaaaaaa
în 1 Iulie 2017 | Iuliiiiiaaaaaa întreabă:

Vreau si eu intrebari pentru Q&A iar cele mai frumoase/creative va primi funda.

1
Răspunde Raportează
Athenaaa
în 1 Iulie 2017 | Athenaaa întreabă:

Menstruația luna trecută mi- a venit pe 28 Iunie ar fi trebuit acum tot in jur de 29 sa îmi vina dar suntem in 1 Iulie și nu mi- a venit...In ultimul timp îmi întârzie destul de mult și nu știu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aXy99
în 1 Iulie 2017 | aXy99 întreabă:

Daca intru la facultate fara taxa, pentru ca urmatorul an sa fie tot gratuit, trebuie sa am o anumita medie sau doar sa nu am restante? Ma puteti ajuta cu mai multe informatii?

4
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 1 Iulie 2017 | alexalx1234 întreabă:

Imi puteti da sfaturi pentru a imi face o prietena?

4
Răspunde Raportează
Dunhill6599
în 1 Iulie 2017 | Dunhill6599 întreabă:

Nu stiu cati dintre voi veti intelege situatia, dar probabil unii dintre voi ati fost intr- o situatie ca asta, dar. Mama si tata vor sa ne mutam in Anglia, ca ei se gandesc la viitorul ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimus02
în 1 Iulie 2017 | Anonimus02 întreabă:

Aproximativ cate margelute de sticla de 8/0 (3mm) sunt intr-o pungulita ce contine 10g de margele?

0
anonim_4396
în 1 Iulie 2017 |

Am picat examenul auto din cauza emotiilor ( incepuse sa tipe si politistul la mine si m- am pierdut ).Voi ce pastile ati luat la examen?( dintre cei care ati luat) As vrea niste pastile ca ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
în 30 Iunie 2017 | miplacesacitesc întreabă:

Vreau răspunsuri cât mai rapide! Urgent! Am o rochie lunga vișinie, sunt domnișoară de onoare și având în vedere ca la nunta s- au anunță + 40°C, nu stiu ce sa îmi fac la par: sa îl...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adee0304
în 30 Iunie 2017 | Adee0304 întreabă:

Sunt cursuri de breakdance sau hip hop in Focsani? :)

0
libelula55
în 30 Iunie 2017 | libelula55 întreabă:

va ziceam acum cateva zile ca pe 25 iulie as vrea sa plec In Germania la prietena mea dar mama mea mi- a spus ca ma lasa doar daca slabesc. Eu am inceput dieta din 25 iunie si pana acum am slabit...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LEUCE
în 30 Iunie 2017 | LEUCE întreabă:

Salut, sunt dependent de digi! Ce sa fac? Am ajuns sa nu mai ies din casa ca sa nu pierd nimic din ceea ce scriu prietenii mei virtuali. Va rog ajutati-ma!

2
Răspunde Raportează
alexsil05
în 30 Iunie 2017 | alexsil05 întreabă:

Am o intrebare neobisnuita, de ce transpir atat de mult in decursul zilei, in fiecare zi trebuie sa ma spal, precizez ca beau cca. 5-7 litri de apa in fiecare zi.

3
Răspunde Raportează
Anonimus02
în 30 Iunie 2017 | Anonimus02 întreabă:

Am descoperit un site pe care imi pot vinde picturile: onlineart. Dar cum le vand propiuzis? Cum trimit pictura ca sa fie livrată prin curier?

1
Răspunde Raportează
macheamamrsM
în 30 Iunie 2017 | macheamamrsM întreabă:

stiti licee in Bucuresti cu medie intre 8.50 si 9.50 filo dar care sa aiba intrnsiv/ bilinvg engleza si a doua limba germana? in afara de Iulia Hasdeu si George Cosbuc FUNDA

1
Răspunde Raportează
Andiiiyyyyy
în 30 Iunie 2017 | Andiiiyyyyy întreabă:

Am un Samsung s3 mini si nu se mai aprinde. Cand il aprind imi tot apare logo ul Samsung. Cand am dat factory reset imi apare robotelul si sub el nicio comanda.si apoi din nou imi logo ul la infinit. (Nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bisbiavatar12
în 30 Iunie 2017 | Bisbiavatar12 întreabă:

Am 15 ani si am dat evaluarea nationala cu o medie de admitere de 9, 40. Credeti ca am sanse sa intru la liceul "Nicolae Iorga" avand in vedere ca media de anul trecut a fost de 9, 18 la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutMirel111
în 30 Iunie 2017 | IonutMirel111 întreabă:

Unde pot gasi notele de la evaluare nationala 2016?

1
Răspunde Raportează
SpyG
în 30 Iunie 2017 | SpyG întreabă:

Imi puteti spune cum il cheama pe tipul ala viral pe Facebook? Ala cu ciocanele, si cu carfur, si cu balci, super-super-super, etc.

2
Răspunde Raportează
Marius_Negroiu_1990
în 30 Iunie 2017 | Marius_Negroiu_1990 întreabă:

De unde pot sa cumpăr o tabla uija in caracal?

2
Răspunde Raportează
Evelinmariaa
în 30 Iunie 2017 | Evelinmariaa întreabă:

Sunt tunsa si parul mi se îndoaie într-un fel, se răsucește. Cum sa fac sa il mențin drept? Il fac si cu placa si sta cat sta dupa care iar e la fel.

0
Anonimul20012005
în 30 Iunie 2017 | Anonimul20012005 întreabă:

Salut unde gasesc un ghiozdan ca acesta https://postimg.org/image/kg7dvjion/ sau cum se numeste tipul de ghiozdan!

0
RastaMAN222
în 30 Iunie 2017 | RastaMAN222 întreabă:

Salut,am vazut ca sunt niste pandantive pentagrama,pot fii purtate si de baieti, gen am vazut doar la fete pana acum

1
Răspunde Raportează
Kim_Ioana_1990
în 30 Iunie 2017 | Kim_Ioana_1990 întreabă:

Hei guys! Mi- am deschis o pagina de Instagram anysia.art. De o zi nu mai pot eticheta persoane in fotografii. Imi apare eticheta pentru 5 secunde, iar atunci cand dau refresh dispare. Am instalat din...? (mai mult)

0
Ciochina_Loredana_1999
în 30 Iunie 2017 | Ciochina_Loredana_1999 întreabă:

Buna,am si eu un telefon Allview p8 si nu mi se deschide camera, ce pot face în cazul ăsta?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2017 |

Auziti cum pot face rost de superputeri? vreau sa distrug lumea (de preferat teleportare sau foc)

3
Răspunde Raportează
VladCosmin007
în 30 Iunie 2017 | VladCosmin007 întreabă:

Am 16 ani. Mi- am luat shake de proteine, creatina, glutamina. Vreau sa stiu cum se amesteca shake- ul, cu apa, lapte, cat sa pun la o cantitate de 30g de proteina, pastilele le iau tot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1169
  • 1170
  • 1171
  • 1172
  • 1173
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 1onurReal1
    trimisă acum 15 ore

1onurReal1 întreabă:

Dece, uni oamenii, sânt atăt de disperați! să aibă o relație de ori și ce fel, da numai să aibă! de urgență!, de unde apare disperarea!, asta de ce atâta grabă? Nu înțeleg! Cine?...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Sawarekh
    trimisă acum 22 ore

Sawarekh întreabă:

Salut, am o curiozitate. De ce se spune ca acum 3000 de ani, varsta medie era 35 de ani, din moment ce Biblia ne spune ca oamenii traiau cu mult mai sanatos pe atunci? Sunt unele versete care ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Se mai regenerează neuronii, , morți"? Dar celulele nervoase? Un medic susținea că ciuperca creierului ar ajuta la acest lucru! Voi ce părere aveți? Nu știu dacă se referă la lion mushroom ( ciuperca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Am vazut in foarte multe locuri si prin case ca oamenii inca mai folosesc televizoare din alea vechi cu tub CRT din anii 1990- 2000, de produs nu cred ca se mai produc si nici nu cred va vor disparea ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.796
  • Întrebări: 3.951.808
  • Răspunsuri: 17.645.137
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Vampire Diaries

Vampire Diaries

Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.536 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.724 Auto & Moto
  • 144.215 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.996 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.918 Conversaţii