Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Octombrie 2025 sunt:
La ce licee pot sa intru cu media 7, 50?
O app sau site de unde sa pot descarca melodii cu imaginea albumului (sau o img a trupei/solistului ceva.). Stiu app care descarca muzica, dar vreau cu imagine, daca stiti. Multumesc!
Daca pic bacul la o materie la fizica si trec la romana si matematica iar in toamna nu pot sa vin sa dau bacul pot sa dau doar la materia la care am picat anul viitor?
Oare daca am par deja la subrat îmi vine menstruatia? Am cateva firisoare cam vreo 3 la un subrat si vreo 5 la celalalt... Daca imi puteti spune in cam cat timp mi-ar veni ciclu... Am 11 ani
Salut, as avea nevoie de ajutor intr- o privinta. Acum ceva timp o fata s- a mutat la noi in oras (verisoara cu un prieten de- al meu), acel prieten m- a intrebat odata daca e frumoasa si daca as vrea...? (mai mult)
Pareri liceul Sf Maria Galati ( stintele naturii). se invata?
Am o intrebare eu nu fumez si nu stiu cum este sa fumezi dar am un prieten care a fumat si s- a lasat de vreo 2 ani dar nu stiu daca sa reapucat sau nu deoarece cand este cu mine nu fumeaza de loc dar ...? (mai mult)
Am o întrebare despre semnele la bacalaureat. Ieri la limba romana dupa ce am recitit eseul, am vazut ca am o greseala la un cuvant. Am taiat cuvântul si am scris deasupra cum era corect. Credeti...? (mai mult)
Ajutor as avea nevoie de cineva care se joaca Tera si e nivel 14 sau mai mic pana la nivelul 20
TPU! Ma scuzati ca vin cu un asemenea subiect dar vreau sa va cer parerea. Deci, sa incep cu inceputul... Am 16 ani si nu am avut in viata mea un iubit/prieten, nu am avut nici macar primul sarut...? (mai mult)
Ieri am dat bacul la romana, la real. Sunt multumit de subiectul 2 si 3 si partial de 1. Am gresit la partea cu cratima, am spus ca marcheaza rostirea impreuna a doua cuvinte, mentine ritmul poeziei...? (mai mult)
Hei Tpu.Tocmai am făcut o prostie.M am făcut rau de ras, îmi vine să mor de rușine.Imi puteți spune niste lucruri jenante/penibile pe care le ați făcut? Niste situații în care v ați făcut...? (mai mult)
am o întrebare : Dacă urmez profilul științe sociale pot urma ASE-UL? Și în ce condiții.
Bună...mi am făcut o gaură în cranț...şi acum mă doare urechea şi este s-a înroşit.ce să fac?
Este adevărat că dacă dai cu acetona tot spinner-ul de invarte mai încet?
Dacă am 14 ani și buletin mai am nevoie de însoțitor ca sa merg la un concert de musica pop?
De unde pot cumpara pantaloni scurti cu imprimeu de camuflaj sub 60 lei?
Daca o sa ma decid sa il uit,si sa il blochez de pe retelele de socializare, o sa il ranesc?
Salutt am nevoie de un film de comedie in care sa nu fie scene romantice sau sexuale. dau funda, mersi
As vrea și eu să știu cum este programul si cum sunt profesorii pe mate -info.As dori să intru in acest liceu dar nu stiu mai nimic despre el(Gheorghe Sincai).
Ce părere aveți despre elevii/profesorii colegiului C. A. Rosetti din București?
Care sunt diferentele dintre mate info si stiinte ale naturii? Ma refer la materii,nr de ore,tezle si ce sustii la bac.,dificultatea, etc.
Ce credeți că pică la istorie la subiectul 3 anul acesta?
De curand mi- am achizitionat un hoverboard din Dedeman si l- am tinut la incarcat o noapte intreaga(nu a fost incarcat cand l- am primit) si imi tot apare becul portocaliu si am inteles ca asa ii...? (mai mult)
La clasa de bilingv spaniola se da proba eliminatorie? La liceul Iulia Hasdeu
Am să va adresez o intrebare legată despre viata de liceu si anume :- Reprezinta o schimbare semnificativa trecerea de la învățământul gimnazial la cel liceal? Pentru voi cum este sau...? (mai mult)
Eu si cu o fata din clasa mea am inceput sa vorbim din ce in ce mai des si sa iesim. Acum cateva zile cat timp eram pe afara cu prietenii, inclusiv ea, mi- au fost puse cateva intrebari despre ce faceam...? (mai mult)
Are cineva carte Triplu H de Corina Cindea in format PDF? Multumesc anticipat!
A făcut cineva un retur la h&m și dacă da ce cod retur trebuie sa scriu pe formular
De la un liceu mai prost pot sa ma transfer din semestru 2 la alt liceu mai bun cu acelasi profil
Care a suferit din dragoste? Spuneti-mi povestea voastră :*
Cele mai mari nazbatii/momente /amintiri de facut cu prietenii tai vara aceasta?
Hei! Am mai multe întrebări. 1)Cum e la liceu la un profil de științe sociale? 2) Teza la engleză e grea?(eu nu mă pricep foarte bine dar am timp vara asta să învăț) 3)La ce se dă ...? (mai mult)
Eu nu prea ma inteleg bine cu mama, ea si- a refacut viata dupa ce a divortat si ma inteleg bine cu prietenul ei, acesta a plecat in strainatate de patru luni pentru un trai mai bun. Ma cert...? (mai mult)
Nu am putut dormi deloc azi noapte pentru că, atunci când mă pun în pat îmi aud bătăile inimii și efectiv nu pot să dorm. E prima oară când nu am dormit deloc din cauza asta. Ce pot...? (mai mult)
Fratilor, am nevoie de ajutorul vostru. In sfarsit am intalnit o fata, ce sa mai zic, e perfecta. Partea buna e ca si ea crede acelasi lucru despre mine. Doar ca, partea proasta e ca...? (mai mult)
Hei! Ma doare maseaua de numai pot si mi-e frica de dentist :)))) wtf :)))) ce credeți ca ar trebui sa fac sa nu ma mai doară?
Cine stie un motel in Bucuresti care sa fie 50-60 lei noapte?
Cu sa fac sa imi intre in cap materia de bac la anatomie, ca nu reusesc
am 14 ani și in ultima vreme prietenele mele ma tot bat la cap ca nu am iubit, ele au iubiti și când au câte o problema cu ei îmi spun mie se plâng etc. eu tot timpul le spun adevarul...? (mai mult)
Cum este in Colegiul National Ion Luca Caragiale din Bucuresti Va rog frumos
Dati-mi niște nume pentru breasla, pe Taichi Panda
Are cineva puțin timp liber să-mi zică și mie o părere? Este prima mea carte pe wattpad: http://my.w.tt/UiNb/mCnRTPuDiE
Am 12 ani și sunt foarte dezvoltată, am trecut în clasa a 6- a și mi- e foarte rușine la școală, deoarece sunt singura fata din clasa ajunsa la pubertate(menstruație, sâni, coșuri...? (mai mult)
Am 12 ani și sunt foarte dezvoltată, am trecut în clasa a 6- a și mi- e foarte rușine la școală, sunt singura fata care a ajuns la pubertate (menstruație, sâni, coșuri etc) când ies ...? (mai mult)
Hei. Cum pot scapa de teama legata de atacuri teroriste? Plec in Londra peste doua zile si doar la asta ma pot gandi. Tin sa spun ca sunt destul de anxioasa de fel
Salut, TPU! Am si eu niste intrebari. Am observat ca in ultimele luni fetele s- au schimbat. nu mai sunt rusinoase, timide ca inainte cum imi placeau mie. sunt mai directe, mai cu tupeu. Cum fac ...? (mai mult)
tocmai ce am primit rezultatele la evaluarea nationala la matematica am luat 5.20 si la romana 7.90 imi recomandati si mie niste licee va rog? stau in Iasi cat despre clasele 5- 8 am avut...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu nevoie de niste sfaturi. de vreo 2- 3 ani m- am mutat intr- o tara in Italia. inainte stateam in alta dar nu mai reusea mama cu apartamentul, era prea scump etc. asa ca ne- am mutat...? (mai mult)
Randi este impreuna cu Jo? Adica nu stiu...sunt foarte apropiati. Merg impreuna in vacante, pe Instagram sunt mereu "impreuna" in postari.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
Twice2 întreabă:
TeodorPivot întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?