Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Salut, am nevoie de niste sfaturi in privinta cu redarea unui film pus cu un stik pe decodor (usb), m- am gindit sa pun un fim pe un stik iar apoi sa il conectez in spate la usb la decodor, si vreau...? (mai mult)
Fetelor, pe voi ce va atrage la un baiat, si ce ati vrea sa va vorbeasca ca sa fiti atrase de el?
Vreau sa stiu ce pot face cand ma plictisesc si sunt singura (afara sau in fata calculatorului)?
Salut, vreau si eu cateva replici de agata haioase, gen:-Tatal tau e padurar, ca mi s-a facut bustean- Dau funda
Hei TPU,am o intrebare Am fost ieri la piscina si acum sunt foarte rosie pe fata, cum scap de roseata de pe fata? e urgent Mersi
Vreau sa fac un tratament cu ulei de măsline la pa, dar ACASĂ, Ma puteti ajuta!
Cam la ce se refera mesajul muzicii aceasta? https://www.youtube.com/watch?v=xvM3YwmDfwE Din cate am inteles este vorba de TI care era sarac inainte intre ghilimele (sa mananci de la KFC, sa ai o casa...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de un serial si nu stiu care.Ce serial imi recomandati? Si puteti sa-mi lasati si link-ul? Dau funda
Ce credeți ca pica la romana la real? bac
de vreo aproximativ 4- 5 luni m- am apucat de vapat tigare electronica ce e drept vapez ca mult plus ca mai fumez si tigari normale si de vreo 2 săptămâni mă doare gatu am dificulatati la ...? (mai mult)
Cum pot face scrisul de la Samsung J3 2016 ondulat?
Aparat fitness AB Dual trainer Kondition ce ziceți de acest aparat, poți sa slăbești?
Stie cineva cine canta coverul de la minutul 2:52? https://www.youtube.com/watch?v=H3Dhmg1wML4 Funda!
Am 12 ani si am 1.64. Cam ce inaltime credeti ca voi avea la 18 ani?
Cititi ultima intrebare ca sa intelegeti mai bine.Am facut acum 2 teste de sarcina si au iesit pozitive! Se pare ca din cauza aceasta nu imi venea ciclul.Dar atunci de ce am durerile astea? Plus secretii?!...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi primele 20 de variante de bac din 2017, la matematica M1 sau daca macar exista? Scuzati categoria, in caz de nu este potrivita.
Buna TPU puteti sa imi spuneti primele 7 cifre in CNP sunt nascut 2005 feb 14 baiat va rog urgent
Revin iar cu o întrebare legata de evaluarea națională: am înțeles că rezultatele vor fi afișate în aceasta dupa-amiaza pe internet, este adevărat?
Hei.in cât timp creste parul de la sprâncene ras cu lama?
Bună, am 14 ani, si vreau sa va povestesc despre viata mea, si as dori niste sfaturi. Cand aveam 11 m- am mutat impreuna cu familia in Austria. Tatal meu era deja de ceva vreme aici, si nu ii mai...? (mai mult)
Neata tuturor! De ce nu pot sa ma hotarasc mai repede de fiecare data cand trebuie sa fac o alegere importanta stau o groaza de timp sa ma gandesc si daca fac alegerea nici nu stiu daca am facut- o bine...nu...? (mai mult)
Bună you nicotina chiar te scapa de stres? eu vapez uneori cu 3mg nicotina, uneori ma ajuta uneori nu, pentru ca mai mereu sunt stresat din diferite motive
Am 13 ani insa sunt destul de bine dezvoltat si ma consider destul de matur fata de alti copii de 13 ani! Vreau sa cunosc o fata mai bine, sunt deja prieten cu ea insa vreau ceva mai mult....? (mai mult)
Cum miroase mai tare, cu par la sub brat sau fara?
Salut TPU, Acum cateva zile m-am taiat din nou pe maini dar nu asta conteaza, cum fac sa ascund taieturile cat mai bine?
Am 19 ani si nu pot fi cu niciun baiat. Nu ma simt atrasa de nimeni. Si cand incerc sa ies cu cineva ma simt dezamagita de persoana aceea ca nu e cim imi doresc. Faza e ca mai demult am iubit pe cineva...? (mai mult)
Am aproape 16 ani si nu stiu mai nimic despre machiaj. Am folosit machiaj numai la ocazii importante dar si atunci nu eu m-am machiat ...Cateva sfaturi pentru mine. DAU FUNDA!
Se merita sa dau un telefon Huawei Y5II cu 300 de lei? are 5-6 luni, are folie de sticlă și husă, am primit oferta de 300, să l dau? Sau e țeapă? Nu are nici o zgârietură.
Cam cat de greu e sa stii toate strazile din Bucuresti? Se pot invata natural sau totusi ar trebui sa le iei cu harta in mana si sa le tocesti ( stiu ca nu prea are nici un sens, dar intreb ca idee )?
Ce țigări îmi puteți recomanda/voi ce țigări fumați? Dar fără nu e bune sa fumezi, niciunele etc.
A comandat cineva lucruri de pe AliExpress? In cât timp ajung? Am văzut ca la unele lucruri transportul este gratuit. Chiar nu voi plăti nici un ban pe transport pana ajunge la mine acasă? ...? (mai mult)
Bai, am nevoie de o parere cat se poate de obiectiva. Faza e ca tot dau de o persoana pe care nu o cunoscut in mod "direct", dar sunt sigura ca ne stim amandoi. El se tot uita la mine de fiecare data...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturile voastre. Eu am inceput aa vb cu un baiat, e dragut si de treaba uneori, dar problema mea e ca ma atasez incet de el, iar lui nu i- ar pasa de mine la modul ala, l. Asta e problema...? (mai mult)
Nume de YT care incepe cu X! Va rog!
Dau funda cui imi spune o poveste de groaza cu care sa il bag in sperieti pe cineva dar sa fie la pers. 1 si sa fie pentru noapte
De ce nu mai pot adauga persoane pe snap?
Vreau sa slabeeeeeeesc urgent! In cel mai rapid mod dar si sa dau jos 10 kg, chestia e ca eu sunt mai pretentioasa si nu imi place orice fel de mancare, de fel nu prea mananc carne, ...? (mai mult)
Ieri am început sa fac niște exerciții pentru fese și picioare, doar ca astăzi m- am trezit cu febra musculara. Ce sa fac? Să continui exercițiile? Eu asta as vrea...dar ma dor foarte...? (mai mult)
Coca-Cola - Bratara Oficiala a verii Se poate vinde? Trebuie sa se duca obligatoriu cel care a castigat?
Saptamana viitoare urmeaza sa merg in practica cu facultatea, iar in acele zile trebuie sa imi vine menstruatia. cu cate zile inainte ar trebui sa iau vitamina K pentru a- mi intarzia menstruatia?...? (mai mult)
....De abia ce am absolvit clasa a VIII-a si as vrea sa-mi spuneti parerile voastre despre liceele Tudor Vladimirescu; Costin C. Kiritescu si Eugen Lovinescu...mi-ar fi foarte folositoare
Vara asta as vrea sa ma duc singur in alta tara dar problema ca am doar 17 ani, deci nu sunt major. Stie cineva cam ce acte si cerinte ar trebuie sa fac pentru a putea merge?
Cine imi recomanda un serial politist?
Păreri despre Sava, Lazăr, Spiru și Caragiale ( filo)
Cand naiba incep examenele de BAC luni? Eu dau la alt liceu deoarece la noi cica nu sunt suficienti elevi. Conducerea fostului liceu la care am invatat nu a gandit nici macar sa puna un afis in care sa...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Vreau sa ma tund la fel ca Kristian Kostov. Cu ce numar sa ma iau pe parti?
Salut de câteva zile am dat de probolan 50. Am 1, 83 și 75 de kg, sunt grăsuț și vreau să mă apuc de sală, probolan 50 m- ar ajuta la slăbit și definire? A mai incercat cineva?...? (mai mult)
Salut Sunt in clasa a 12 a si ma gandesc serios la facultate, vreau sa invat si sa citesc cat mai mult dar...nu mi se ofera liniste si nici nu sunt incurajat sa o fac. De 1 an s- au mutat in casa parintilor,...? (mai mult)
Am achizitionat un galaxy a5 2017, si am probleme cu internetul la facebool, nu merg noutatile pe Faceboook. nu se incarca. si internet am si wifi, si 8 gb de internet, si tot nu merge. aveti idee...? (mai mult)
de ce sunt sensibila la orice! dacă cine strigă la mine sau nu îmi face pe plac mă apuc sa plâng fără să vreau! sunt sensibila la sâni și la toate! nu pot sa urmăresc un film/muzica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Pufarina511 întreabă:
farcry444 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Faranune2004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?