Fostul meu prieten ma trateaza cu indiferenta si ma ignora, avand in vedere ca el spunea ca vrea sa ramanem prieteni :( Ne vedem zilnic, are clasa langa a mea. Am fost impreuna 7 luni si el a pus punct...? (mai mult)
Maine am ultima ora de mare, ce pot face sa nu mi mai fie frica de doamna de mate (acum pe ultima suta :))))!
Ma puteti ajuta cu un rekt pentru replica,, iti patineaza buricul"? :))))))))))))) N-am inspiratie pe moment sad af.
Sall TPU, am o mare problema faza e ca iubita mea o sa se transfere in alt liceu si nu pot fi in acelasi liceu cu ea pentru ca o sa schimb si eu liceul si nu mai putem fi impreuna si chiestia asta ma ...? (mai mult)
as dori sa mi schimb numele de familie deoarece părinții mei au divorțat si port numele tatalui am citit in noul cod civil ca pot sa adopt numele mamei.Insa îmi spune ca am nevoie si de consimțământul...? (mai mult)
Heei! Caut si eu un salon unde sa-mi pun Pierce in buric, in Braila sau Galati, însă vreau saloane bune, sa nu mi se infecteze după. Si cam cat ma costa?!
Exista în Brașov la Facultatea de Litere, filiala de spaniola? Mai precis la limbi străine sa pot alege engleza si spaniola. Va mulțumesc!
Bună TPU, Vă rog să nu săriți cu hate - ul, e pur și simplu o întrebare. Am învățat toate comentariile pentru BAC, dar vreau să văd cam ce crede fiecare că o să pice la subiectul III...? (mai mult)
M- am facut mult timp cu lama sub brat si acum parca am o pata gri chiar daca nu am par. Sper sa înțelegeți ce spun. Stiti vreo metodă sa scap de lucrul asta pentru ca ma simt stanjenita cand...? (mai mult)
Mi- am facut cont pe forumul softpedia. toate bune si frumoase dar vreau sa pun o intrebare pe un anumit subiect sau sa raspund la un anumit subiect (spunand subiect ma refer la intrebarea pusa de cineva)...? (mai mult)
După o sticlă mică de StrongBow te poti îmbăta?
am examen într-o săptămână si nu stiu ce se da la matematică. Mă puteți ajuta? Am inteles ca nu s-a scos nimic, e adevarat? (2017)
Ce înseamnă că mi-am visat nunta? Gen pregătirilor, apoi mă aflam într-o biserică și eram cu partenerul meu. Adică nu că ar urma să mă mărit, sunt o adolescenta. Știe cineva?
Buna vreau si eu doua porecle sau mai multe dar haioase una pentru o fata cu fruntea mare și una pentru o fata cu dinți de castor :* funda:)))))
Cine joaca team fortres2 League of Legends sau warframe as avea nevoie de cineva cu care sa ma joc macar unul dintre aceste jocuri putem comunica prin skype Sagun Ola-ogun
Cum fac sa mă pride
Am aproape 17 ani.Nu știu cum sa încep pentru ca mulți veți spune ca am niște probleme minore dar pentru mine nu sunt.Am fost împreuna cu un băiat 8 luni de zile, din păcate am aflat...? (mai mult)
Am nevoiee urgeeent de o foaie la tabara Luceafarul Turul 2. Cn ma ajutaaa va rooogg?
Au reusit 1% din persoanele cate au intrat pe acest site?
Are cineva cont pe scribd? Am mare nevoie
Salut baieti si fete am 16 ani si as vrea sa ma ajutati cu o parere de a voastra.Este o fata care o stiu de vreo 2 luni, o luna a fost cu un amic, iar luna aia am fost in acelasi timp cu o prietena de...? (mai mult)
sunt împreună cu prietena mea de ceva timp, chestia e următoarea, la început părinții meu au zis niste lucuri, lucrurile pe care le știu de la alții, deranjante si prietenea a aflat,...? (mai mult)
Îmi puteți dai mie niște site-uri cu haine cool pentru dama? Dar sa nu fie prea scumpe.
Este normal ca la vârsta de 16 ani 16 ani mărimea penisului să fie de 14.7 cm?
Trebuie sa ma mut in alt oras, nu pot alege dintre Mures si Cluj.In Mures am stat cateva luni stiu orasul este destul de ok.In Cluj nu prea imi place aglomeratia dar sunt si mai multe locuri de munca ...? (mai mult)
Hei rpu... stitii ca am pus o intrebare acum cateva zile. Astazi acel politist a venit la noi (avem un prieten de familie care este politist, era in tura cu el si a venit 5 minute la noi) Deci cum...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de un nume pentru canalul meu de Youtube in care o sa postez muzica mea. Vreau un nume de exemplu: Global records, Catmusic, Spinninrecords, Roton music, etc. Dar sa fie ceva unic.Voi...? (mai mult)
Am o mica, mare problema.Am ramas repetent odata in clasa 9a, acum sunt a10- a si cred ca sunt pe cale sa raman iar si in septembrie pe 6 fac 18 ani si daca as ramane asta ar insemna ca o sa fiu...? (mai mult)
Mi-am descărcat aplicația Scribd pe telefon și îmi cere să plătesc că sa pot citi. O prietena mi-a zis că nu trebuie să plătesc nimic. Deci până la urmă cum e?
Mă puteți ajuta cu ceva. Aș vrea să merg la filologie dar nu știu ce ore de fac și dacă o să mă descurc dar totuși aș vrea și la igiena corpului omenesc. la engleza nu mă prea descurc adică...? (mai mult)
Mi-am luat tensiunea si am 13, 9 si pulsul 107. E normal? Pulsul mereu l-am avut atat de mare.Am 20 de ani.E normal?
Ce probe se dau pentru admiterea la liceul de arte, la profilul de arhitectura?
Vreau o poezie de dragoste, ce sa fie noua, ma puteti ajuta?
Help! Vreau sa le trimit bani parintilor in tara(cam intre 100- 200 de lire)si prietenul meu nu ma lasa! Jur ca imi vine sa ii dau un pumn in cap! Ai mei au probleme cu banii si nu vreau decat o data sa...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac profil public pe Facebook?
URGENT. Buna TPU, cunoasteti un psiholog pe Facebook? Cont personal sau ceva..Am nevoie, DAU FUNDA MARE!
Mi am luat o cartela lyca si doua coduri de reîncărcarea si nu merg de loc cele doua coduri de ce?
Hey...ce se intampla daca dorm cu geamul deschis la noapte si am parul ud?! Urgent :)
Cum pot sa ma inscriu in Social Media Junior? Si ce criterii ar trebui sa indeplinesc?
Am dat factory reset la S2 si acum nu imi mai pot activa datele mobile, va rog ajutor, l-am oprit si l-am stins, dar degeaba
Salutari tuturor membrilor din acest grup. Am sa ma prezint putin inainte de a mi incepe "lista cu problemele mele existentiale" cu care ma confrunt aproape in fiecare zi. Am 15 ani, sunt elev la profil...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi schimb ochelarii deoarece nu- mi mai plac cum arata si deoarece cred ca nu mai sunt buni(mi se pune o pata gen, alba pe ochi), ma rog asta voi verifica la control. Si vreau sa-...? (mai mult)
Trebuie să plec la mare și atunci o să îmi vina ciclu. Ce as putea face pentru a intra în apă? Nu vreau sa folosesc ob uri.
Ceva idei pentru un nume de magazin de licitații online? Am zero inspirație :( Mersi.
Daca am 3 ore de Limba Romana pe săptămâna si am doar 2 note +teza, imi poate încheia media?
Cum as putea edita in Photoshop? Nu prea ma pricep sau cel putin nu ma descurc cu acesta in editarea fotografiilor. Ce sfaturi mi-ati putea oferi ca sa pot lucra mai bine cu acesta?
Care sunt cele mai rele lucruri pe care le-ati facut ca adolescenti? În afara de droguri si alcool.
Scieti-mi si mie niste coduri de la pachetele de kent, dau funda!
Cineva care stie rețeaua vectone am o problema chiar mare, nu merge sa sun un număr din românia mi am luat 2 cartele noi le am încărcat si zice numărul nu este in serviciu dar persoana respectiva...? (mai mult)
sunt in clasa a VIII-a si intr-o saptamana dau examenul de capacitate.As dori sa imi recomandati sau sa imi spuneti ce formule ar trebui sa stiu la matematica pentru examen. Dau funda =)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!