-Fisa medicala pt.inscriere la liceu, de unde o ridic? -trebuie copie legalizata dupa buletin si certificat?(dupa ambele?)
Imi spune ca trebuie sa am mail-ul confirmat pentru a da mai mult de 5 raspunsuri si am tot dat pe acel "click aici" pentru a trimite catre mail sa-mi confirme si n-am primit nimic pe mail.De ce?
De curand am auzit o melodie cu urmatorul refren,, toata noaptea draga boom"... Imi poate spune si mie cinava va rog cine o interpreteaza? DAU FUNDA! :-D
Sal TPU, daca la mate pe primul semestru am 5 și pe al doilea am 3 de 5 și un 4 ( 5 5 5 4 ) și 5 in teza îmi iese media, adica de rotunjește la 5?
Ce inseamna daca ai visat persoana iubita dar seara nu te-ai gândit la acea persoana Pun funda
Dati-mi intrebari pentru am/n-am
Daca am 2 corijente pe vara ma pot transfera de la un liceu cu specializare mate-info la un liceu cu program sportiv?
Există iubire pură și dacă da ce e iubirea?
Cum se face media cu teza? Am 7, 4,5,6,6 si 4 in teza
Hei...era un joc chinezesc se gasea la pufuletii cu acum ceva ani buni :)) este vb despre un ecran cu apa in el si cu 2 butoane in stanga si dreapta; inauntrul ecranului cerculete pe care cu ajutorul...? (mai mult)
Am nevoie pentru maine la fizica(problema de liceu, de adolescenti). Stie cineva niste intrebari la optica de logica, de ex:o raza care cade pe o suprafata lucioasa se reflecta inapoi in mediul din care...? (mai mult)
Ce inseamna experimentat la proba orala lb romana? E cea mai mare nota gen? Eu redeam ca avansat este...Insa nu stiu exact.
Salut,cu un sacou albastru deschis ce cămașă, pantaloni și pantofi?
Sunt clasa a 8 a si am nevoie urgent de niste idei cu ce sa scriu in albumul dirigintei mele la "Amintiri". As vrea sa fie ceva amuzant, nu clisee de genul "Va multumim pentru educatia oferita"...? (mai mult)
Salutare fraților, am şi eu o problemă legată de situatie neincheiata in ultima saptamana de scoala asa ca daca ai avut si tu aceeasi experienta ca a mea sau daca ai vreun sfat de ajutor te rog citeste...? (mai mult)
Huawei p9 lite Vs iPhone 6? Care este m-ai bun?
Buna, sunt din Cluj si sunt interesată sa imi dau admiterea la UNARTE in București pe sectie de design industrial sau ambiental, am citit pe cateva forumuri ca sunt foarte mulți care intra pe pile, ...? (mai mult)
Salut, este miercuri si vineri se incheie scoala pentru mine deoarece am examen pentru a 8, si am peste 55 de absente nemotivate nu stiu approx, ce sa fac?
bai fratilor treaba e ca fac 18 ani si tata ma bate la cap sa dau de permis si eu habar n- am de masini, piese si chestii d'astea si nici nu imi place sa conduc, daca imi scot un ochi mai pot sa...? (mai mult)
Hey as vrea sa ma angajez vara asta ca promoter, am 17 ani. M-ar interesa cam cat se castiga/ora si ce alte alternative de joburi as mai putea avea:-?
Am o intrebare.Nu stiti cumva daca s- a tradus in romana volumul al doilea din seria Vanatoarea nocturna" de Jeanine Frost? Da nu s- a tradus, mi- ati putea da, va rog, link- ul la cartile in...? (mai mult)
Hei...Am 12 ani iar pe 11 luna asta trebuie să îmi vină ciclul pentru a 3- a oară. Îmi e frică să nu mă pătez la școală și îmi e rușine de băieții de la mine din clasă deoarece jignesc...? (mai mult)
Cum sa fac bani pe timpul vacantei? Sunt clasa a 11-a.
Intrebare pentru fete si femei care fac asta: Cum poti scapa de parul din zona aia...nu stiu cum se numeste,dar stiu ca nu este zona pubiana,ci este o zona mai in spate, din zona fundului.
Ajutor! Am 13 ani și mama nu ma lasă să mă epilez pe mana, iar toate colegele o fac. Ce ar trebui sa fac?
Bună, daca media mea este de 9.78 si a unei colege este de 9.81, ce premium iau? Ţin sa mentionez ca sunt cele mai mari din clasă ( sa nu intelegeti gresit, nu vreau sa ma laud, doar am spus ca...? (mai mult)
Hei TPU, știți. odată am strâns 7 lei de cate 10 bani si voiam sa cheltui 1 leu pe o pungă de pufuleți. Când mă duc sa plătesc vânzătoarea strigă la mine : - "Ce să fac eu cu banii mărunți...? (mai mult)
De unde pot sa ma uit la the 100 fara Netflix si alte locuri unde trebuie sa platesc pe telefon
Va rog sa cititi pana la sfarsit. Ma aflu intr- o situatie foarte ciudata. Este un baiat care ma placea(nu stiu daca ma mai place) dar cert este ca m- a iubit si eu pe el. Acum el este cu...? (mai mult)
Ce părere aveți de liceul Gheorghe Asachi din Botoșani, județul Botoșani? Vreu cât mai multe detalii, informații.
Am o mică nelămurire. Luna viitoare o sa plec la o tabăra de engleză intr- o alta țara, și o sa fac o escala de 5 ore la Bucuresti pana la următorul zbor. Am pe cineva la Bucuresti cu care...? (mai mult)
Ce sa fac ca un baiat sa ma placa? Adica eu il iubesc dar el e altfel.Di in plis e si pocait si toti imi spun ca sa nu imi mai placa de el dar eu il iubesc
Cu ce se face epilarea definitiva?
De la ce varsta ati inceput sa dormiti fara tricou? (Baietii, cei care dorm asa)
Credeti ca as putea avea o relatie serioasa cu un baiat/barbat sa existe si iubirea aia sufleteasca foarte puternica, dar fara sa avem relatii intime? Mentionez ca am 14 ani, anul asta in octombrie...? (mai mult)
Va rog sa cititi pana la sfarsit. Ma aflu intr- o situatie foarte ciudata. Este un baiat care ma placea(nu stiu daca ma mai place) dar cert este ca m- a iubit si eu pe el. Acum el este cu alta...? (mai mult)
Imi puteti da un model sau o idee de discurs pentru sfarsit de an clasa a 8-a? Tebuie sa fie pentru un profesor de optional pentru sanatate(asta nu conteaza). Multumesc anticipat^^
Salut.Am 16 ani si imi place de o fata care a facut recent 17 ani si imi place de ea de 1 an si ceva.Cat timp imi placea de ea, a mai fost cu cativa baieti intr- o relatie(acum nu mai este). La scoala...? (mai mult)
Cum se scrie corect gramatical cuvântul: ciudați sau ciudat-o?
Ajutor! Am 13 ani și mama nu ma lasă să mă epilez pe mâini, iar în clasa mea se epilează toate fetele. Ce fac?
Am luat un 4 la matematică! Cum sa ii zic la mama și tata? Dar media îmi iese! Sar puteam sa mai i- au unul dar media tot îmi iese! Oare să îi zic când îmi aduce și al doilea test? Sau...? (mai mult)
Salut, Am pierdut cd- ul de la placa video, si nu reusesc sa- o instalez, cand intru intr- un joc, nu conteaza cat de mare sau mic este imi zice (install video card).Rog pe cine cunoaste un program sau...? (mai mult)
Sunt fata, am 13 ani si sunt cam baietoasa, am o personalitate cu mai multe trasaturi masculine decat feminine, sunt incapatanata, independenta, foarte rationala si drept sa spun, uneori...? (mai mult)
Din păcate, nu îți vei putea accesa contul cât timp revizuim aceste documente noi. Apreciem răbdarea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp. Contul pe care- l utilizam mi- a fost inchis pe...? (mai mult)
Trec direct la subiect : NU STIU CE SE INTAMPLA CU MAMAA! Deci, sambata, aveam in program ca sora mamei mele impreuna cu sotul ei si verisoara mea (fiica ei) sa ne intalnim la noi acasa, facem un gratar,...? (mai mult)
Buna ziua TPU E de rau un "diavol" de copil mi- a distrus excursia de ce? citeste. Ora 10:00 am ajuns la Roman, pana la 13:00 ne- am distrat in parcul de la Roman cu picicletele alea de apa nu...? (mai mult)
Buna ziua TPU E de rau un "diavol" de copil mi- a distrus excursia de ce? citeste. Ora 10:00 am ajuns la Roman, pana la 13:00 ne- am distrat in parcul de la Roman cu picicletele alea de apa nu stiu...? (mai mult)
Cate tipuri de fete sunt? Care sunt?
Salut am o cartela vectone si de 2 ore nu mai merge zicea rețea indisponibila sau are semnal dar zice nu mai apeluri de urgență + Ca vorbesc la telefon cam toată ziua, Ce credeti ca ar pute- a sa...? (mai mult)
Imi place de un baiat pe nume mihai, eu am 12 ani,si in fiecare pauza el ma porecleste si zambeste,eu il tot alerg dar el ma tot striga asa,ce sa fac,ma place? FUNDA,,,, astept raspunsurile voastre
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Sandu3 întreabă:
Ion_Marcel_ întreabă:
nbb8n întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?