TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
  • 1202
Marinescu_Adrian_1999
în 7 Iunie 2017 | Marinescu_Adrian_1999 întreabă:

-Fisa medicala pt.inscriere la liceu, de unde o ridic? -trebuie copie legalizata dupa buletin si certificat?(dupa ambele?)

2
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 7 Iunie 2017 | Samariteanul întreabă:

Imi spune ca trebuie sa am mail-ul confirmat pentru a da mai mult de 5 raspunsuri si am tot dat pe acel "click aici" pentru a trimite catre mail sa-mi confirme si n-am primit nimic pe mail.De ce?

2
Răspunde Raportează
ella609
în 7 Iunie 2017 | ella609 întreabă:

De curand am auzit o melodie cu urmatorul refren,, toata noaptea draga boom"... Imi poate spune si mie cinava va rog cine o interpreteaza? DAU FUNDA! :-D

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Sal TPU, daca la mate pe primul semestru am 5 și pe al doilea am 3 de 5 și un 4 ( 5 5 5 4 ) și 5 in teza îmi iese media, adica de rotunjește la 5?

1
Răspunde Raportează
Cojocari_Cristina_2003
în 7 Iunie 2017 | Cojocari_Cristina_2003 întreabă:

Ce inseamna daca ai visat persoana iubita dar seara nu te-ai gândit la acea persoana Pun funda

1
Răspunde Raportează
maximstasev12345
în 7 Iunie 2017 | maximstasev12345 întreabă:

Dati-mi intrebari pentru am/n-am

3
Răspunde Raportează
Shi_Atat_Razvan_1992
în 7 Iunie 2017 | Shi_Atat_Razvan_1992 întreabă:

Daca am 2 corijente pe vara ma pot transfera de la un liceu cu specializare mate-info la un liceu cu program sportiv?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2017 |

Există iubire pură și dacă da ce e iubirea?

12
Răspunde Raportează
Stanciu_Adelina_1992
în 7 Iunie 2017 | Stanciu_Adelina_1992 întreabă:

Cum se face media cu teza? Am 7, 4,5,6,6 si 4 in teza

1
Răspunde Raportează
Vasile_Andreea_1995_qDJ9
în 7 Iunie 2017 | Vasile_Andreea_1995_qDJ9 întreabă:

Hei...era un joc chinezesc se gasea la pufuletii cu acum ceva ani buni :)) este vb despre un ecran cu apa in el si cu 2 butoane in stanga si dreapta; inauntrul ecranului cerculete pe care cu ajutorul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 7 Iunie 2017 | Samariteanul întreabă:

Am nevoie pentru maine la fizica(problema de liceu, de adolescenti). Stie cineva niste intrebari la optica de logica, de ex:o raza care cade pe o suprafata lucioasa se reflecta inapoi in mediul din care...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Ramo137
în 7 Iunie 2017 | Ramo137 întreabă:

Ce inseamna experimentat la proba orala lb romana? E cea mai mare nota gen? Eu redeam ca avansat este...Insa nu stiu exact.

12
Răspunde Raportează
Marian_Dru?u_1993
în 7 Iunie 2017 | Marian_Dru?u_1993 întreabă:

Salut,cu un sacou albastru deschis ce cămașă, pantaloni și pantofi?

4
Răspunde Raportează
ingerasul1612
în 7 Iunie 2017 | ingerasul1612 întreabă:

Sunt clasa a 8 a si am nevoie urgent de niste idei cu ce sa scriu in albumul dirigintei mele la "Amintiri". As vrea sa fie ceva amuzant, nu clisee de genul "Va multumim pentru educatia oferita"...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
iPaladinus
în 7 Iunie 2017 | iPaladinus întreabă:

Salutare fraților, am şi eu o problemă legată de situatie neincheiata in ultima saptamana de scoala asa ca daca ai avut si tu aceeasi experienta ca a mea sau daca ai vreun sfat de ajutor te rog citeste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Corduneanu_Dragos_1995
în 7 Iunie 2017 | Corduneanu_Dragos_1995 întreabă:

Huawei p9 lite Vs iPhone 6? Care este m-ai bun?

5
Răspunde Raportează
LauraPodaru
în 7 Iunie 2017 | LauraPodaru întreabă:

Buna, sunt din Cluj si sunt interesată sa imi dau admiterea la UNARTE in București pe sectie de design industrial sau ambiental, am citit pe cateva forumuri ca sunt foarte mulți care intra pe pile, ...? (mai mult)

0
tonifletcher444
în 7 Iunie 2017 | tonifletcher444 întreabă:

Salut, este miercuri si vineri se incheie scoala pentru mine deoarece am examen pentru a 8, si am peste 55 de absente nemotivate nu stiu approx, ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
RastaMAN222
în 7 Iunie 2017 | RastaMAN222 întreabă:

bai fratilor treaba e ca fac 18 ani si tata ma bate la cap sa dau de permis si eu habar n- am de masini, piese si chestii d'astea si nici nu imi place sa conduc, daca imi scot un ochi mai pot sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Smerix
în 7 Iunie 2017 | Smerix întreabă:

Hey as vrea sa ma angajez vara asta ca promoter, am 17 ani. M-ar interesa cam cat se castiga/ora si ce alte alternative de joburi as mai putea avea:-?

0
Crystalcrys
în 7 Iunie 2017 | Crystalcrys întreabă:

Am o intrebare.Nu stiti cumva daca s- a tradus in romana volumul al doilea din seria Vanatoarea nocturna" de Jeanine Frost? Da nu s- a tradus, mi- ati putea da, va rog, link- ul la cartile in...? (mai mult)

0
Ioana3012
în 7 Iunie 2017 | Ioana3012 întreabă:

Hei...Am 12 ani iar pe 11 luna asta trebuie să îmi vină ciclul pentru a 3- a oară. Îmi e frică să nu mă pătez la școală și îmi e rușine de băieții de la mine din clasă deoarece jignesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CrissRonnye7
în 6 Iunie 2017 | CrissRonnye7 întreabă:

Cum sa fac bani pe timpul vacantei? Sunt clasa a 11-a.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Intrebare pentru fete si femei care fac asta: Cum poti scapa de parul din zona aia...nu stiu cum se numeste,dar stiu ca nu este zona pubiana,ci este o zona mai in spate, din zona fundului.

11
Răspunde Raportează
Francixx15
în 6 Iunie 2017 | Francixx15 întreabă:

Ajutor! Am 13 ani și mama nu ma lasă să mă epilez pe mana, iar toate colegele o fac. Ce ar trebui sa fac?

3
Răspunde Raportează
Eva20
în 6 Iunie 2017 | Eva20 întreabă:

Bună, daca media mea este de 9.78 si a unei colege este de 9.81, ce premium iau? Ţin sa mentionez ca sunt cele mai mari din clasă ( sa nu intelegeti gresit, nu vreau sa ma laud, doar am spus ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Hei TPU, știți. odată am strâns 7 lei de cate 10 bani si voiam sa cheltui 1 leu pe o pungă de pufuleți. Când mă duc sa plătesc vânzătoarea strigă la mine : - "Ce să fac eu cu banii mărunți...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Xdreaper21
în 6 Iunie 2017 | Xdreaper21 întreabă:

De unde pot sa ma uit la the 100 fara Netflix si alte locuri unde trebuie sa platesc pe telefon

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Va rog sa cititi pana la sfarsit. Ma aflu intr- o situatie foarte ciudata. Este un baiat care ma placea(nu stiu daca ma mai place) dar cert este ca m- a iubit si eu pe el. Acum el este cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaUrsu101
în 6 Iunie 2017 | AndreeaUrsu101 întreabă:

Ce părere aveți de liceul Gheorghe Asachi din Botoșani, județul Botoșani? Vreu cât mai multe detalii, informații.

0
JasminNoir
în 6 Iunie 2017 | JasminNoir întreabă:

Am o mică nelămurire. Luna viitoare o sa plec la o tabăra de engleză intr- o alta țara, și o sa fac o escala de 5 ore la Bucuresti pana la următorul zbor. Am pe cineva la Bucuresti cu care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreealavinia6536
în 6 Iunie 2017 | Andreealavinia6536 întreabă:

Ce sa fac ca un baiat sa ma placa? Adica eu il iubesc dar el e altfel.Di in plis e si pocait si toti imi spun ca sa nu imi mai placa de el dar eu il iubesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Cu ce se face epilarea definitiva?

2
Răspunde Raportează
EuSuntCineva20
în 6 Iunie 2017 | EuSuntCineva20 întreabă:

De la ce varsta ati inceput sa dormiti fara tricou? (Baietii, cei care dorm asa)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Credeti ca as putea avea o relatie serioasa cu un baiat/barbat sa existe si iubirea aia sufleteasca foarte puternica, dar fara sa avem relatii intime? Mentionez ca am 14 ani, anul asta in octombrie...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Va rog sa cititi pana la sfarsit. Ma aflu intr- o situatie foarte ciudata. Este un baiat care ma placea(nu stiu daca ma mai place) dar cert este ca m- a iubit si eu pe el. Acum el este cu alta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Biee19
în 6 Iunie 2017 | Biee19 întreabă:

Imi puteti da un model sau o idee de discurs pentru sfarsit de an clasa a 8-a? Tebuie sa fie pentru un profesor de optional pentru sanatate(asta nu conteaza). Multumesc anticipat^^

0
adrianfelea
în 6 Iunie 2017 | adrianfelea întreabă:

Salut.Am 16 ani si imi place de o fata care a facut recent 17 ani si imi place de ea de 1 an si ceva.Cat timp imi placea de ea, a mai fost cu cativa baieti intr- o relatie(acum nu mai este). La scoala...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Albert2009
în 6 Iunie 2017 | Albert2009 întreabă:

Cum se scrie corect gramatical cuvântul: ciudați sau ciudat-o?

3
Răspunde Raportează
Francixx15
în 6 Iunie 2017 | Francixx15 întreabă:

Ajutor! Am 13 ani și mama nu ma lasă să mă epilez pe mâini, iar în clasa mea se epilează toate fetele. Ce fac?

3
Răspunde Raportează
Anonimul1h
în 6 Iunie 2017 | Anonimul1h întreabă:

Am luat un 4 la matematică! Cum sa ii zic la mama și tata? Dar media îmi iese! Sar puteam sa mai i- au unul dar media tot îmi iese! Oare să îi zic când îmi aduce și al doilea test? Sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florin_Calin_2000
în 6 Iunie 2017 | Florin_Calin_2000 întreabă:

Salut, Am pierdut cd- ul de la placa video, si nu reusesc sa- o instalez, cand intru intr- un joc, nu conteaza cat de mare sau mic este imi zice (install video card).Rog pe cine cunoaste un program sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OtherNews07
în 6 Iunie 2017 | OtherNews07 întreabă:

Sunt fata, am 13 ani si sunt cam baietoasa, am o personalitate cu mai multe trasaturi masculine decat feminine, sunt incapatanata, independenta, foarte rationala si drept sa spun, uneori...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zidovici
în 6 Iunie 2017 | Zidovici întreabă:

Din păcate, nu îți vei putea accesa contul cât timp revizuim aceste documente noi. Apreciem răbdarea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp. Contul pe care- l utilizam mi- a fost inchis pe...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 6 Iunie 2017 |

Trec direct la subiect : NU STIU CE SE INTAMPLA CU MAMAA! Deci, sambata, aveam in program ca sora mamei mele impreuna cu sotul ei si verisoara mea (fiica ei) sa ne intalnim la noi acasa, facem un gratar,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Eucumamajunsaici
în 6 Iunie 2017 | Eucumamajunsaici întreabă:

Buna ziua TPU E de rau un "diavol" de copil mi- a distrus excursia de ce? citeste. Ora 10:00 am ajuns la Roman, pana la 13:00 ne- am distrat in parcul de la Roman cu picicletele alea de apa nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Eucumamajunsaici
în 6 Iunie 2017 | Eucumamajunsaici întreabă:

Buna ziua TPU E de rau un "diavol" de copil mi- a distrus excursia de ce? citeste. Ora 10:00 am ajuns la Roman, pana la 13:00 ne- am distrat in parcul de la Roman cu picicletele alea de apa nu stiu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vegeta07
în 6 Iunie 2017 | Vegeta07 întreabă:

Cate tipuri de fete sunt? Care sunt?

1
Răspunde Raportează
Laur77
în 6 Iunie 2017 | Laur77 întreabă:

Salut am o cartela vectone si de 2 ore nu mai merge zicea rețea indisponibila sau are semnal dar zice nu mai apeluri de urgență + Ca vorbesc la telefon cam toată ziua, Ce credeti ca ar pute- a sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bojinca
în 6 Iunie 2017 | bojinca întreabă:

Imi place de un baiat pe nume mihai, eu am 12 ani,si in fiecare pauza el ma porecleste si zambeste,eu il tot alerg dar el ma tot striga asa,ce sa fac,ma place? FUNDA,,,, astept raspunsurile voastre

1
Răspunde Raportează
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
  • 1202
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 11 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi simtiti ca nu aveti de spus niciodata mai nimic? Adica sa aveti mintea asa goala fara ceva de povestit.. Daca da, cum va descurcati? Eu nu prea bine sincer...
    20 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 11 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Odata cu 14 octombrie cand Microsoft a renuntat la sustinerea lui Windows 10 PC- ul meu a cam luat- o razna. Aveam niste fotografii pe desktop, iar acum miniaturile sunt doar foi albe.Antivirusul...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Ion_Marcel_
    trimisă pe 16 Octombrie

Ion_Marcel_ întreabă:

Va salut comunitate TPU! Doresc s? aflu ?i eu de la cei care se pricep sau ?tiu ct de ct despre ct de bine func?ioneaz? publicitatea prin pliante sau bro?uri ?i dac? acestea mai sunt luate...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • nbb8n
    trimisă pe 16 Octombrie

nbb8n întreabă:

Salut, sunt clasa a 9- a si am intrat la un liceu nefavorabil, eu as dori sa ma mut anul viitor pe un profil de sportiva dar eu stiu ca probele se dau in fiecare an si ma intrebam daca m- ar lasa daca...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.999
  • Întrebări: 3.952.055
  • Răspunsuri: 17.647.058
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Fotbal

Fotbal

Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?

Start quiz
Categorii
  • 651.943 Adolescenţi
  • 55.544 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.740 Auto & Moto
  • 144.218 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.009 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.962 Conversaţii