1.Mai avem un rost in viata? 2.Care e sensul vieții? 3. Când incerc ceva nou, tot timpul dau gresi oricât as incerca, mai are rost sa îmi bat capul?
Voi ce telefon ati alege dintre iPhone 7 plus si Samsung galaxy s8 plus? Care credeti ca este mai bun? Se merita sa cumpar unul dintre cele doua telefoane daca am deja un Samsung galaxy s6...? (mai mult)
Salut, tocmai mi-am luat pennyboard dar merge drept, ar trebui sa scot vreo piesa?
cam de o saptamana am o problema destul de ciudata, ma trezesc in fiecare zi la 4:20- 4:24 dimineata. nu stiu cum se face ca doar in intervalul acela ma trezesc... dupa ma culc la loc. De la ce...? (mai mult)
Dati-mi va rog provocari haioase si nebune care le poti face pe strada
Hei, TPU! Știe cineva cum pot să imi schimb poza de profil de la Facebook în așa fel încât sa rămână like-urile? Mulțumesc anticipat!
Imi puteti recomanda niste carti din categoria: Dezovoltare personala?
Salut.Am 16 ani si imi place de o fata care a facut recent 17 ani si imi place de ea de 1 an si ceva.Cat timp imi placea de ea, a mai fost cu cativa baieti intr- o relatie(acum nu mai este). La scoala...? (mai mult)
Buna tuturor, as dori sa primesc si eu o lista cu cateva anime-uri de dragoste, dragoste-comedie si cateva cuvinte despre fiecare. Stie careva ceva? :))) Multumesc atincipat, dau funda
AM o pagina pe Facebook si vreau sa stiu ce jocuri as putea face in afara de: ghiceste personajul, elimina poza, creeaza dialogul, elimina cuplul? Dau Funda pentru cel mai bun raspuns
Salut, as vrea sa discutam despre o chestie pe care as vrea sa "o tratez", e o problema oarecum in mintea mea.Sunt constient de unele chestii pe care trebuie sa le fac dar dupa nu le mai fac, sunt extreme...? (mai mult)
Salutare TPU, am intrebari despre jocu lol, m- am apucat recent sunt level 4 si joc cu jinx. dar am intrebari despre cum se joaca adica cum dau teleportare si cum aleg abilitatiile adica stiu cum le ...? (mai mult)
Hei TPU de la ploșnițe poti lua ceva boli? am fost mușcat si as vrea sa imi fac ceva analize am 15 ani si nu am mai facut asa ceva nici nu mai tin minte pe mama nu o intereseaza deloc nu are rost...? (mai mult)
Am nevoie de niste provocari nebune care le pot spune prietenilor pe strada.
Hey...îmi poate explica cineva cum se sărută? M-am uitat la tutoriale pe Youtube și n-am înţeles. Nu vreau răspunsuri gen : " din instinct " la mine nu merge din instinct
Hei, TPU. De ceva timp. Aproximativ 4 luni de zile ma simt inutila. Deci, nimic nu mai are rostul/sensul lui de dinainte. Nu mai stiu ce sa mai fac, degeaba citesc, scriu, desenez, ascult muzica...? (mai mult)
Hey! Eu si o prietena vrem sa dam la un liceu cu sectie de actorie- cinematografie din Bucuresti. Stim doar de Dinu Lipatti, insa noi nu prea avem calitati vocale. Daca poate sa imi spuna cineva ce trebuie...? (mai mult)
Cum sa dau fz fără sa supăr pe cineva?
Am auzit ca s-ar face scoala sambata. E vorba de sambata asta (3 iun) sau de cea de dupa?
caut anime romantice gen la scoala (viata de zi cu zi) fara draci demoni ingeri si alte dimensiuni.
Ba, dacă bei cola cu apă și sare ce se întâmplă?
am 13 ani si vreau sa- mi deschid un cont bancar. Spuneti- mi daca se poate si la ce banca. Daca nu este niciuna care face la 13, macar una care face la 14 ca atunci o sa- mi fac buletin.Dau...? (mai mult)
De unde pot lua o baterie pentru un telefon Philips S396?
Am 1.62 si 48 kg. Vreau sa stiu cam cat ar trebui sa slabesc, si ce antrenamente ar trebui sa fac pentru a obtine "patratele". Daca nu va pricepeti sau aveti chef de misto, mai bine nu ...? (mai mult)
Am 14 ani. Majoritatea prietenilor mei sunt mai mici decât mine, nu cu mult. 1- 2 ani sau doar cateva luni. Cum ii pot convinge să mergem la o pizza în orasul vecin? E la doar 12 km, eu stau la ...? (mai mult)
Un baiat apreciaza mai mult sa i de puna o întrebare direct sau să i se ceara permisiunea, gen "pot sa te întreb ceva?"?
Hey y'all eu sunt om din ala ce nu prea iese din casa si prin urmare nu cunosc prea multe dintre legile lumii de afara. Asa ca am o intrebare intrebatoare: ii ok ca maine sa ma intalnesc intr- o cafenea...? (mai mult)
Heei! Eu stiu ca la "Adevar sau Provocare" mai sunt si alte intrebari. De exemplu: vis sau foc Apelez la cunostintele voastre. Dau funda pentru raspunsul cel mai folositor
Am un ps 3 si am multe jocuri dar problema e ca nu pot controla bine camera si in general personajul cu care joc ce mi- ati propune ca sa joc mai bine pe ps 3 daca vreti detalii scrieti- mi si va zic VA...? (mai mult)
caut oameni retardati cu care sa vorbesc pe skype, sa aiba peste 14 ani macar :) da.mi add pe skype, sunt fata :) (Lorelyn Fi )-skype
Cu ce sa m-a îmbrac când merg la bunici?
ce sa fac pentru a imi creste barba mai repede, am 19 ani si nu am mai deloc barba, dar vreau sa am... Ce as putea face!?
Cum se simt băieții când sunt refuzați de o fată la o îmbrățişare? Mai încearcă?
E posibil pe Instagram sa editezi un comentariu?
Sunt de la sat si sunt foarte retras si nu stiu ce sa fac.As merge si eu duminica la baruri cum merg altii de la mine dar eu nu sunt cu alcoolul si nu imi vine sa ma duc.Nu am nici un prieten si la 18 ...? (mai mult)
Azi am intrebat-o pe o fata ce face (printr-un mesaj) si ea mi-a raspuns Card ca o da in pm. Imi poate spune cineva ce prop a vrut sa zica? Ofer funda
Cine a folosit crema anti-celulitica de la Avon?
Stie cineva exact operele care se dau la proba de Lb. si Literatura Romana la profil Uman la BAC?
Nu prea am inteles cum e cu inscrierea la facultatea de psihologir UBB Cluj, imi poate spune cineva cat% conteaza media din liceu, %media bac, si cum e cu examenul de admitere?
Ieri i- am trimis unei fete mesaj (din clasa cealalta) ( clasa a 6) mi- a raspuns, am vorbit putin. Dar raspunde cam greu. Oare sa nu o mai deranjez? Sau poate ar fi mai bine sa continui? Oferitimi niste...? (mai mult)
Am 14 ani, fumez de aproximativ 2 saptamani si am o stare de ameteala si moleseala dupa ce termin tigarea. Mentionez ca trag in piept si scot tot fumul afara! Dupa cat timp o sa imi treaca aceasta stare?...? (mai mult)
Hello! Voi sunteti tot timpul voi însiva?
O sa sune foarte ciudat, dar o colega ciudata de la mine din clasa care e super urata si foarte ciudata, a vrut sa ii fac cont de Facebook sa vorbeasca cu crushul ei care e din aceeasi clasa. Crushul...? (mai mult)
Cand incerc sa ma conectez pe Facebook imi spune ca trebuie sa imi comfirm identitatea (imi cere nume, prenume, si un act sa dovedesc ca sunt eu) (cred ca am fost raportata pentru. cont fake) ...? (mai mult)
Un adolescent de 13 ani care are 155 cm, de cate calorii are nevoie?
Bună TPU as vrea și eu sa știu la scoala mea se organizează un mini-târg pentru a strânge bani pentru școală ce as putea vinde? Ps : E prima data când particip și de acea nu știu
Cum pot invata pentru bacalaureat la romana mai usor? sad Dau si eu a- 2- a oara si imi trebuie 5.30 minim ca sa iau bacul! Dau decat la romana ca am luat cea mai mica nota 5 la aceasta! Nu pot retine ...? (mai mult)
Salutare prietenii! V- as ruga daca aveti pachete de Pall Mall, daca doriti sa- mi da- ti si mie codurile de pe pachetele de Pall Mall, sunt curios daca se poate castiga ceva, ce- i care au si nu le...? (mai mult)
CE se poate intampla daca te uiti la filme +18? Politia poate interveni sau sa primesti amenda ori asa ceva din cauza asta?
Sunt de la sat si am o problema foarte mare, sunt foarte retras, nu am prieteni si la 18 ani ai mei nu am avut nici o prietena(sunt virgin).Nu mai suport viata asta, duminica toti ceilalti merg...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
MaximAnaMaria întreabă:
octav005 întreabă:
ElyBI întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?