Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 19 Octombrie 2025 sunt:
Sunt de la sat si am o problema foarte mare, sunt foarte retras, nu am prieteni si la 18 ani ai mei nu am avut nici o prietena(sunt virgin).Nu mai suport viata asta, duminica toti ceilalti merg...? (mai mult)
Am facut toate subiectele de simulare si de bac la sociologie din toti anii, insa nu am mai gasit modele pe net. Imi puteti da cateva?
Deci...este un baiat la scoala pe care il plac de mlt timp. Ieri cand am iesit afara cu vara mea am mers in curtea scolii ei si era si el acolo, l- am salutat si apoi am plecat. Cand m- am intors era...? (mai mult)
Voi ati patit sa fiti facuti "cu oua si cu otet"de catre batrani in RATB si sa vi se spuna cu nu aveti respect pentru ca nu le cedati locul? Serios acum, daca vad o persoana in baston si se misca...? (mai mult)
Cum isi ridica Dwayne Johnson (The Rock) spranceana?
Prietenie? Poate sa sa iti fie o prietena adevarata, o persoana care te lasa balta, te descurajeaza iar cand va vedeti te analizeaza din cap pana in picioare si incepe sa iti spuna defectele tale( la...? (mai mult)
Sal..as dori niste sfaturi..imi place de o fata si as dori sa mentin prietenia cu ea, problema este.ea este din alt oras.Țin la ea deoarece avem FOARTE multe lucruri in comun..noi nu am vorbit decat ...? (mai mult)
(seriozitate) Majoritatea persoanelor care imi citesc intrebarile stiu ca am in coleg de camera la camin caruia ii fac deseori farse. Ei bine, el s- a mutat. Acum sa va povestesc: azi am aflat...? (mai mult)
Imi spuneți si mie 10 sau 20 de subiecte de vb cu o fata, voi despre ce vb cu o fata.De preferat niste subiecte interesante, amuzante.:))
Ce pica la bac fraților?
Exista tigari cu 1.0 mg nicotina sau mai mult? De 0.9 am vazut dar de 1.0 nu. Cum se numesc?
Mor de somn, azi am dormit pana la 7:30, apoi mai incolo 3 ore, acum iar mor de somn.Csf?
Problema mea e putin mai delicata... Am 21de ani si părinții mei nu ma lasa sa plec impreuna cu iubitul meu un Weekend in vacanta. Il cunosc pe iubitul meu, suntem impreuna de 1 an si ceva si ...? (mai mult)
Salut, in aproximativ 1 saptamana e ziua unui prieten bun. La ziua lui o sa fie tipi mai mari ca mine, gen 4, 5, 6 ani mai mari. Eu o sa fiu cel mai mic dar nu arat mic de fel si nici vocea nu se ...? (mai mult)
Ce sa fac toata ziua? Incerc sa invat, fac ceva acolo, nu imi iese nimic, gata nu e pentru mine, plang. Dupa intru pe TPU si citesc intrebari, rad 3 minute, mai stau, mai citesc un raspuns rad iar. ...? (mai mult)
Buna TPU am cumparat recent un laptop din magazin sigilat cica dar are o panarama de linux instalat pe el si e vai de mersu lui... cand dau reset unde imi e enter setupul sau cum fac rost de el, un f8...? (mai mult)
Vouă de ce vă e frică? Aveti vreo fobie sau vreo teamă de ceva anume?
Cate kilograme tebuie sa ai la 13 ani?
De ce nu mai merge sa lipesc un link pe telefon? Oarecare link pe care- l copiez si incerc sa- l lipesc nu mai merge. Mentionez ca inainte mergea, iar acum nu stiu de ce. Mai mentionez ca atunci cand...? (mai mult)
Sfaturi pentru competentele de la bac? Ar trebui sa ma ingrijorez?
Cu notele 3, 4,5,7 si 3 in teza, ce medie imi iese?
am varsta de 16 ani si am greutatea de 80 de kg, ce greutate imi recomandati la varsta mea?!
Poate sa sa iti fie o prietena adevarata, o persoana care te lasa balta, te descurajeaza iar cand va vedeti te analizeaza din cap pana in picioare si incepe sa iti spuna defectele tale...? ( am gresit...? (mai mult)
Voi ce melodii ascultați? Ascultați melodii românești sau din alte țări. Mie nu- mi plac melodiile noastre, eu le am cu cele indiene, arăbești, chinezesti, etc. Dar numai românești să nu fie...? (mai mult)
De ce nu pot incarca jocuri pe Android... stai si ma chinui de 3 ore Ofer funda offf cred ca am inceput sa plang 1 ora
Cand incerc sa ma conectez pe Facebook imi spune ca trebuie sa imi comfirm identitatea (imi cere nume, prenume, si un act sa dovedesc ca sunt eu) (cred ca am fost raportata pentru. cont fake) ...? (mai mult)
Buna as dori o aplicatie sau un program sa pot face un videoclip cu poze în care sa aleg eu melodia si sa pot sa scriu câte un mesaj pe fiecare poza
Cum se num aplicația aia in care iti zice câți pași /km ai facut la bratara eboda (aceea cea mai ieftină)?
deci mie o rusine foarte mare! Sunt in clasa a6a si mam ras de o fata din clasa mea si ea a venit si m- a zgariat pe gat (m- a batut) si un prieten de al meu a spus unui altui prieten tot de al ...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata de 2 saptamani. Mi- am propus ca de aceasta data sa nu intru prea "profund" in subiectele de discutii online, ca sa ma pot pronunta in realitate, asa ca am hotarat amandoi...? (mai mult)
Un baiat ii spune iubitei sale, , Micuta mea, , ca si alint (si tot felul de vorbe asemanatoare), intre cei doi exista o diferenta de varsta. Ce semnifica toate aceste cuvinte adresate fetei? Adica ...? (mai mult)
Cei care aveti anul acesta bacul spuneti-mi, va rog cand sunt probele scrise.Multumesc!
Care este nota de admitere la liceul de arte plastice din Timisoara? Si la ce se proba ca sa poti intra? Sunt clasa a VII- a si ma tot gandesc la licee. Nu stiu unde sa merg. Sunt o gramada de licee ...? (mai mult)
Ce compunere credeti ca se va da anul acesta la examenul de limba romana la subiectul 1 B?
ce parere aveti despre Colegiul Tehnic de aeronautica Henri Coanda Bucuresti?
sunt un elev la un liceu din Suceava iar firma de transport, , Tarsin, , sau reprezentantul lor, soferul mi- a cerut de 2x abonamentul pe luna Mai, abonamentul fiind de 290 lei nu mi- a convenit...? (mai mult)
Am o problema...in anul al 2 lea am avut o restanta, problema e ca de atunci am dat- o de 5 ori si degeaba. Invat mereu, e o materie usoara, dar profesoara nu vrea efectiv sa ma treaca. Nu...? (mai mult)
Salutare TPU, de curând mi- am făcut contul de PayPall pe RO dar la adăugarea IBAN- ului este o eroare. In lista țarilor ce pot fi puse IBAN nu este şi România. Ştie cineva cum pot face alt cont...? (mai mult)
Heiiiii, cand se deschide bazinul LPS Braila (cel de afara), am auzit ca in iunie dar as vrea o data exacta de la cei care sunt la Lps, dar daca stiti si ceilalti puteti spune :)))
Ce părere aveți despre persoanele cu dizabilități? au aceleași drepturi ca noi dar oare sunt respectate?
Care telefon este mai bun dintre iphone 7 plus şi Samsung Galaxy s6 edge plus? Voi pe care l- ati alege? De ce? Eu am s6 edge plus si vreau sa stiu daca merita sa imi cumpar iphone 7 plus. ...? (mai mult)
Repede va rog - unde pot găsi ( pe ce site) niște rezumate la care nu prea se uita lumea ( adică sa pot copia dar sa nu fie identic cu cel al colegilor ) :(
A inceput sa imi placa de o fata din clasa cealalta (6B) As vrea sa ii scriu dar nu stiu cum sa incep conversatia... Cum ar fi cel mai bine? Ofer funda!
Cand trebuie sa iti faci primul/prima iubit/iubita? Ofer funda la un raspuns bun!
Buna seara... as vrea sa ma ajutati va rog sa stiu un lucru : dupa ce ejaculezi dupa ce ai terminat de facut dragoste si la baiat i- a venit si o scoate inainte sa ii vina dupa ce ii mai iese cate putin...? (mai mult)
Era un joculet de strategie de obicei in gasesti in biblioteca cu 2 bucati de fier pe care trebuia sa le combini cumva si dupa sa le desparti da i am uitat numele... stiti cumva va rog?
Buna, am o excursie in Romania si trebuia sa merg cu cea mai buna prietena insa ea a racit si are febra mare. Sunt super trista insa merg cu alte 2 fete care sunt cele mai bune prietene. Sper sa nu ma ...? (mai mult)
Eu nu prea mai am inspirație. Îmi puteți spune ce sa mai pun la info și la poza de profil (în afara de poze cu mine) de pe WhatsApp? Sa nu fie ceva prea artistic...pot fi emoticoane sau propoziții...? (mai mult)
Saluut, am o problema cu un coleg de clasa, cu care am fost prieten. Pai treaba sta asa, el astazi nu mi- a spus ca sa merg cu el la tuns si eu am plecat cu niste prietene spre casa, eu l- am vazut...? (mai mult)
Am si eu o intrebare poate putin aiurea, dar, meh! Azi eram la facultate cu prof coordonator de la dizertatie si inca niste colegi. Stateam la un fel de birou: eram eu, langa mine o colega,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
octav005 întreabă:
MaximAnaMaria întreabă:
ElyBI întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!