Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 20 Octombrie 2025 sunt:
astazi eram pe twitch (internetul meu nu mergea asa ca eram conectat la hotspotul telefonului) si am zis sa incerc sa ma conectez la vecin si am primit un bluescreen. apoi dupa ce s- a dat restart...? (mai mult)
Ajutor! Ce se intampla daca raman corigent pe semestrul 2?
Ce frumos e sa te indragostesti e ca un sarut pe inima...
Stiti cumva cate jocuri incap pe un ps4 slim de 500 gb?
Ce mancaruri gatite trebuie sa mananc pentru a slabi?
Îmi e frică să îi scriu fetei de care sunt îndrăgostit că poate răspunde sec sau nu o să găsesc subiecte de discuție. Plus că nu am mai vorbit cu ea până acum, doar din priviri ne...? (mai mult)
Hei TPU...Azi am descoperit ca ceva lichid incolor si lipicios îmi curge din zona intima.Am 11 ani si nu am ciclu.Nu e mult, doar ca mi-e frica si rușine sa ii zic bunicii.Ma puteți ajuta? Mersi...
Ce sa scriu pe pozele se sf de cls a 8-a?
Hei,ma framanta o intrebare! Vreau sa ma duc la sala ca sa slabesc dar nu stiu care sunt tarifele pentru cei de 14 ani? Fetelor le plac baietii cu patratele?
Funda pentru cele mai faine filme thriller despre persoana care descoperă ca omul de lângă ea are probleme psihice
Am nevoie urgent de 50 de semne de circulatie rutiera
Acum termin liceul si nu stiu ce studii pentru a ma angaja sa fac... As dori o meserie din care sa am un salariu bun, nu doar pentru a trai. Pana la urma o sa fie venitul pentru tot restul vietii....? (mai mult)
Stiti une pot gasi mayoi neko overrun! subtritrat in romana?
"Moara cu Noroc" aparține de literatură universală?
Am băut aseară și aveam senzația că visez. Acum m-am trezit, dar totul pare încă ireal. Nici nu am baut mult. Vreun sfat?
vreau si eu niste casti dw gaming pentru cs go, daca se poate fara microfon. Vreau sa se auda clar si bassul sa fie acceptabil. Buget 50-70 de lei.
Daca de exemplu dau la liceul X si am media 9.20 si am pus ca optiunea a 3a liceul X si un alt copil da la acelasi liceu cu media 9.15 si il are ca optiunea 1, cine o sa intre? Dau funda P.s.stiu ca...? (mai mult)
Adolescenții care stau izolați de lume, pot ajunge cineva în societate?
Imi spuneti va rog, niste prejudecati pe care le are pictorul francez?
SAl am 17 ani. vb cu o fata de 1 sap aproape e draguta a venit si la mine are aceeasi pasiuni canta la pian cu vocea danseaza si eu m- am ind de ea si ea iia placut asa mult de mine se vede pe fata ei ...? (mai mult)
Am o viață plictisitoare, prietenii mei sunt genul de oameni cancerosi dacă intelegeți. Din cauza asta nu prea ies pe afară. Stau intr- un sat plin de țigani. Am WC in fundul curții și fac ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tricourile de pe bestial.ro? As dori sa imi comand un tricou si nu stiu daca e material bun. Scrie acolo 100% bumbac, dar nu stiu daca e tricoul de calitate, deoarece...? (mai mult)
De ce TOATE fetele/femeile sunt considerate ca fiind niste regine de restul lumii dar si mai enervant de ele insasi? Nu intelegeti gresit insa de ce fetele par mai, , importante" si ce ar trebui sa...? (mai mult)
Hey! Se apropie banchetul și aș vrea câteva idei. Să iau rochie lunga sau scurtă? Ce coafura ar trebui sa- mi fac (am părul lung)? Și în legătură cu machiajul... eu nu mă machiez, insa fiind...? (mai mult)
Cum uit o persoana? am incercat block, fara mesaje.2-3 luni nu merge fundita :(
Bună ziua. Am o mica problema si as vrea raspunsuri cat mai serioase. Sunt la liceu de 3 ani si totusi nu am nici un prieten. Ma inteleg bine cu toata lumea, am iubit, dar nu am nici un prieten cu care...? (mai mult)
Daca fac screenshot la poza unei persoane de pe Instagram, la instastory, vede? (Are iphone, eu Samsung).
De ce baiatul face la fata zasos pe gat?
Cum le place baietilor sa fie fetele imbracate? Ce articole vestimentare le-ar atrage atentia si le-ar 'incanta privirea'? :)) Ofer funda multumesc mult!
Am o nelamurire (ma certam aseara cu un prieten pe tema asta) daca ai fumat iarba acum o saptamana 2, 3 se mai pune ca o infractiune?
Mergeam acasa cu fostul si o prietena de a mea cu care el ma facea geloasa cand eram impreuna. El se juca cu ceva si ne- a dat si noua. Ea a reusit din prima si eu abia din a 5a incercare. El ...? (mai mult)
As avea nevoie de un raspuns, va rog fara misto-uri! Barba mea e creata cum sa fac sa-mi intind firele sa nu mai stea cret.Eu la altii am vazut ca au barba frumos aranjata.Va rog un raspuns?
E mai bine să-i mărturisești unui băiat că-l placi sau nu?
Cine poate s-a imi da o lista intreaga cu facultatile din Cluj. De la cea mai mica nota de admitre la cea mai mare sau fara.
As vrea sa ma ajutați cu ceva.Ma simt singură.Am 2 prietene cu care stau, restul sunt doar așa de umplutura fiindcă nu ținem legatura. Dintre acestea 2 una este doar la școală. Odată era ...? (mai mult)
Nu am mama si tata e mai ciudat... Am 14 ani si mi-a venit menstruatia. Cum sa ii spun lui tata?
Cine din voi s-a confruntat cu celulita.Si daca ati scapat de ea, cum? Am 13 ani si din cauza celulitei nu pot sa ma imbrac dupa cum imi place.
Buna cum stiu daca o fata ma Place? ea nu a mai avut niciodata prieten! eu ii cunosc pe parintii ei si mai mergem cateodata la iarba verde impreuna! ori de cate ori vorbesc ceva de ras Cu tatal ei Sau ...? (mai mult)
vreau sa imi dati un raspuns rapid! era odata un film, cu un om care a gasit un sarpe si la pus intr- o cusca, dar sarpele ala tot crestea din ce in ce mai mult, mai minca ceva iar mai crestea,...? (mai mult)
Salut, am sa dau in 2 saptamani examenul de intrare la liceu si mi- am completat acea foaie cu 5 licee 1 - Liceu de protectia mediului (8.22) 2- Liceu de stiinte sociale (7.83) 3- Liceu Economic...? (mai mult)
Bună ziua: Vă rog mult să mă ajutați cu ceva sfaturi pentru un tanar din Iasi ii cauta pe cei care l- au abandonat. Viata lui a fost un cosmar. Acum vrea doar sa- si priveasca in ochi parintii....? (mai mult)
Salut, nu sunt fumator dar vreau sa ma apuc de tigara electronica FARA NICOTINA, gen doar sa scot fum si sa fac cerculete etc. Cu ce poate dauna tigara electronica fara nicotina?
Am 13 si sunt baiat si am si eu o intrebare. Daca am 176 cm inaltime si 69 kg e bine? Sau ar trebui sa slabesc putin?
Spinner negru sau albastru inchis?(cu lumini sau fara)?
Vreau sa imi cumpar o kendama foarte, foarte buna si nu stiu care. ( buget nelimitat)
Vreau sa imi cumpar o kendama. Buget nelimitat. Care e cea mai buna?
Ma puteți ajuta cu o declarație de dragoste care sa pară o despărțire pana la final, dar la final sa fie adusa iubirea in discutie? Va rog, vreau sa imi sperii putin iubitul (ne iubim foarte...? (mai mult)
Este normal ca la 12 ani sa iubesc o fata? (mi-e dor de ea enorm) nu mai la ea ma gândesc. Nu pot sa dorm din cauza ei. Daca da, de ce?
Hei! Am nevoie de un mesaj de dragoste! Vreau sa para o despărțire, sa fie lung, sa para ca ma despart de el, dar la final sa fie "pare imposibil sa fim atat de indragostiti si sa te iubesc atat de mult,...? (mai mult)
Ma fascineaza totul despre istorie, si as vrea sa invat (de acasa) cat mai multe. Ceea ce vreau sa stiu acum este totul despre comunism, nazism si fascism, cat si totul despre sec. al XX- lea. As vrea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!