Hello TPU, imi spune si mie cineva niste cuvinte de felicitare pentru profesori, termin gimnaziul. FUNDA!
As dori sa imi retrag dosarul de la facultate imediat dupa sesiune, stiti cumva cat dureaza acest proces de retragere a dosarului si daca exista vreo problema daca il retrag chiar imediat dupa ce...? (mai mult)
Greutatea copiilor la 12 ani?
Pe scurt am sa zic. Am avut o perioada acum cateva luni cand visam foarte urat, mai bine zis, aveam cosmaruri cam aceleas se repetau. Dupa a urmat o perioada de linste, somn linistit, ...? (mai mult)
Îmi place de un băiat, dar nu știu dacă și el mă place pe mine. Vorbesc cu el de pe timpul când avea prietenă ..acum nu mai are. Sunt momente când are chef să vorbească și îmi ...? (mai mult)
Vreau răspunsuri și păreri rapide! Deci mâine plec în excursie (4 zile ) și nu știu dacă sa îmi iau sau nu placa de par. Nu vreau sa o folosească și sa mi o ceara toată lumea. Plus ca...? (mai mult)
Care parfum adidas credeti ca e mai ok? Pure game sau Team force, sau care credeti ca are un miros mai placut?
Imi spuneti va rog frumos cum se numeste melodia de pe fundal de la prima parte de la acest video: https://www.youtube.com/watch?v=YTsbj5KNLL4 Puteti sa- mi lasati si link'ul de la YouTube cu muzica...? (mai mult)
Cum cai de sinucidere sunt?
unde pot gasi o Kendama in Galati dar sa fie pana in 50 de lei? Dau funda
Maine am teza la limba romana. O sa ne dea sa argumentam, ori Ion, ori Fratii Jderi. Ideea e ca vreau sa copiez. Eu stau in prima banca singura. Vreau sa imi sugerati câteva metode bune de...? (mai mult)
Bună, am achiziționat o tastatură Marvo K650 ieri și am probleme cu tastele. Mai exact, când apăs cifra 1 îmi pune "`1" când apăs 2 mă duce în explorer sau dacă sunt pe google chrome mă ...? (mai mult)
Buna, nu stiu cum sa incep, in urma cu 2 ani, eram pe clasa a 9 a, si am inceput sa nu mai merg la scoala sa muncesc din anumite probleme si fiind un copil rebel, si poate pentru ca nu a avut cine sa...? (mai mult)
AJUTOR imi place de o fata dar nu stiu cum sa imi exprim sentimentele si cum sa mi-a fac prietena pas cu pas ajutor va rog
TPU ce sa fac sa imi grabesc ciclul (nu mi-a venit pana acum deloc) Pls fara interventie cirurgicala sau cu doctori Dau funda!♥♥♥♡♡♡★★★☆☆☆
Salut,vreau sa ma apuc de slabit si ma gandeam ca ar fi bine sa merg mult pe bicicleta Cati km trebuie sa merg pentru a slabi 1 kg?
Deci, am o problemă! Mi- am cumpărat un ceas de mînă și problema lui este următoarea : secundarul funcționează, dar ora nu. Și nu înțeleg ce să fac! Ceasul este nou. Vă rog mult să...? (mai mult)
Cum pot deveni o personaliatate mai atractiva pentru fete?
Cum sa spionez pe cineva? Dau funda
Salut, am o problema in legatura cu familia mea, nu stiu sa va dau un exemplu azi am mers 30 de km pe bicicleta si eu zic ca de ce fac asta! Oricum mereu ne certam din cele mai mici nimicuri si nu mai...? (mai mult)
Ajutor! Cine ma poate ajuta cu niste anexe deespre arborele cotit gen fisa tehnologica de control, de asamblare de constatare a defectelor! OFER COD PAYSAFE 25 LEI CINE MA POATE AJUTA SA COMPLETEZ!
Hei. Este cineva anorexic pe aici? As avea nevoie de cateva sfaturi.
Care sunt avantajele Netflix-ului?
Este majoratul verisoarei mele peste 2 luni si eu sunt PRAF la dansat si nu vreau sa ma fac de ras, Help
Am o intrebare:am un 8 la romana, inca 4 de 10, si 9 in teza.Ce medie imi va iesi?
Costă bani dacă comentez pe Youtube? Sau daca ma abonez? E urgent!
Vi s- a inamplat sa va placa candva de x apoi sa fiti fermi cum ca nu va mai place de x dar cand x zice o gluma, chiar daca e una proasta tu razi, sau cand sta cu alta fata sa fiti suparati mai mult...? (mai mult)
Spuneti un aparat bun de facut poze faine cum ii la vedete gen david beckham. Ms
Am o problema, imi place de o fata, sunt mai mult ca sigur ca si ei de mine, dar nu stiu cum sa- i spun... Vorbesc cu ea mereu, zici ca suntem impreuna... Nu am mai avut relatii si sunt cam ...? (mai mult)
Termin clasa a 11- a si ar cam trebui sa- mi aleg o facultate. Sunt la filologie, deci nu am prea multe variante. De fiecare data cand cred ca am gasit facultatea ideala gasesc pe cineva care sa ma descurajeze...? (mai mult)
eu sunt Marian si vreau sa stiu de ce nu sunt bagat in seama si de ce cand ma uit la alti ei nu fac nimic si pur si simplu sunt bagati in seama vreau sa fiu eu cel bagat in seama nu sa bag pe...? (mai mult)
Cine a câștigat NEXT BIG VLOGGER?
Azi mi-a venit ciclu şi maine merg intr-o excursie cu scoala...iar peste 2 zile mergem la picina...ce sa fac sa imi treaca ciclu mai repede?
Ce cadou poti cumpara de ultimul clopotel unui baiat?
Vreau si o idee ce nume sa-mi pun la Facebook pe langa numele Alexandra ce alt nume as putea sa mai pun... Va rog sa ma ajutati ca nu-mi vine nici-o idee in cap
Cate zile mai sunt pana la vacanta de vara? Funda!
am nevoie de sfatul vostru. Locuiesc la bunica, am 19 ani dar in cateva zile trebuie sa plec intr- un alt judet, la mama mea pentru a ma angaja acolo.Mama mea locuieste la actualul ei sot.Am...? (mai mult)
Salut tuturor. O sa spun pe scurt: Am terminat facultatea si parintii mei ma tot bat la cap sa imi gasesc o prietena. Problema este ca mie nu imi place nicio fata. Si NU SUNT GAY! Va asigur ca nu am tentatii...? (mai mult)
Cititi va rog tot pana la urma. Deci....nici nu stiu cum sa incep. Cand eram in clasele primare aveam o prietena care o consideram buna, dar ea ma dadea pe jos, ma numea etc. pana..am ajuns...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la prietenul meu acasa si sa raman o seara sa dorm. Cu ocazia asta ii cunosc si familia. Am 19 ani, el 22. Problema este ca ai mei nu vor sama lase ca au concepția ca sigur se ...? (mai mult)
Buna Tpu.Cum pot sa găsesc o persoană dacă nu îi știu numele? Pe internet sau Facebook sau alte rețele de socializare.Stiu in ce oraș locuiește, știu unde lucrează și vârstă și știu cum ...? (mai mult)
DAU FUNDA URGENT VA ROG! :( Azi m- am uitat in catalog sa vad cate absente am. Scria TOTAL 5 si Nemotivate 2 Daca ma uitam la fiecare materie in parte erau mai multe. Oare acel toatal se va ...? (mai mult)
Hey oameni.As vrea si eu o prietena.Maxim 13 ani.AStpet raspunsuri.o fata simpla,fara pretentii,intelegatoare, si iubitoare.
Este Lazar Edeleanu un liceu bun?
Care nume va place mai mult dintre Xeno si Zeno? Numele este pentru o productie muzicala.
Azi dupa ce am iesit de la scoala am decis sa merg cu un taxi pana acasa. L- am vazut pe barbatul care ma duce la meditatie pe mine si inca un baiat si m- am gandit sa meg cu el. M- am dus la ...? (mai mult)
Cea mai buna prietena a mea ma mințit. Are prostul obicei sa o mai facă, adică a mai făcut- o de 2- 3 ori în ultimele 6 luni. Acum însă e ceva mai grav a ieșit cu cineva pe...? (mai mult)
Mulți colegi de clasă au plâns că am terminat toți liceul săptămâna trecută însă eu nu prea sunt nimic și chiar mă bucur că am scăpat de liceu. Este greșită gândirea mea?
Ce inseamna pe platforma Steam adresa de facturare si adresa de facturare cont?
Cum as putea sa imi fac mai mulți prieteni in clasa. Sunt clasa a 7- a. Aproape s- a terminat anul. Eu am o prietena cu care ma înțeleg perfect din clasa 1 dar atunci când lipsește de la școala ma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)